Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Cuj kada bi se opet svi skupili....Olic,Vucinic,Dzeko,Stankovic,Vidic,Ivanovic,Krasic....iha ha pa onda se bas i ne bi bilo lako zajebavati sa takvom repkom ;)

Ali jbm ti srecu ako Nemci(koliko god ih smatram nepredvidivim) udju medju tih 4 o kojima je bilo reci,mislim da ovaj put kakav tim imaju nikako to ne zasluzuju :confused:

Cuj kada bi se opet svi skupili....Olic,Vucinic,Dzeko,Stankovic,Vidic,Ivanovic,Krasic....iha ha pa onda se bas i ne bi bilo lako zajebavati sa takvom repkom ;)

Ali jbm ti srecu ako Nemci(koliko god ih smatram nepredvidivim) udju medju tih 4 o kojima je bilo reci,mislim da ovaj put kakav tim imaju nikako to ne zasluzuju :confused:

1. Pletikosa
2. Ćorluka
3. Salihović
4. Ivanović
5. Vidić
6. Pjanić
7. Srna
8. Krasić
9. Modrić
10. Olić
11. Džeko

Kad bi se pravila reprezentacija bivse Juge, to bi bilo to, po meni. ;)
Hajde neka i drugi naprave svoj sastav ako hoce. ;)

@Aveiro

Misle na Dejana "Rambo" Petkovica,igraca Zvezde koji je igrao 90-tih,otisao u Brazil i tamo su mu verovao ili ne nudili drzavljanstvo i da igra za njihovu repku,covek je to odbio i nadao se pozivima ovdasnjih selektora ali.... ;) .
Da i meni je Handanovic bolji od Stipice :think:

Ali ovo:

9. Pandev
10. Olić
11. Džeko

:super: :worth: :super: :worth:

Ne daj im Boze da se balkanci sloze :lol:

Prvo ću da kažem za ono sinoć,nism0 igrali loše ali ne umamo gol da damo to se vidi ne razumem kako je Pantelić uspeo da promaši onu šansu u drugom poluvremenu..Ali je bolje nego protiv NZ..

Handanović
Ivanović
Vidić
Čorluka
Kolarov-Srna
Stanković
Modrić
Krasić
Pjanić-Jovanović
Olić-Dzeko
Vučinić-Pandev

Back