- Poruka
- 20.280
pa nisi ti nisam ni ja..ali koliko ima onih koji jesu?Ma kako da ne... Evo, baš sam se zadivio realnim procenama reutersa i jedne američke ankete...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisi ti nisam ni ja..ali koliko ima onih koji jesu?Ma kako da ne... Evo, baš sam se zadivio realnim procenama reutersa i jedne američke ankete...
nemam podatak, ali mogu garantovati da ni u rusiji nije lose prosao. verovatno je odmah posle genija. da je imao negativan bilans u rusiji ili kini, sigurno ne bi bio prvi.
neko rece putin genije... a dve trecine misli sasvim suprotno. ne moze se reci da je anketa tendeciozno vrsena, u smislu biranja zemalja, obuhvacene su sve "strane" pri ispitivanju.
neko rece putin genije... a dve trecine misli sasvim suprotno. ne moze se reci da je anketa tendeciozno vrsena, u smislu biranja zemalja, obuhvacene su sve "strane" pri ispitivanju.
Ko je narucio , a ko sproveo anketu Ademe ???
ne znam koje narucio. meni nije ni bitno.
rezultat je kao sto sam ja mislio, obama zaista radi za opstu dobrobit, koliko ce uspeti ja ne znam, ali verujem da ce vreme pokazati da nakon njega, odnosi medju zemljama ce biti puno bolji, a tu su i nemkinja i francuz, takodje moji evropski favoriti...makar u ovom momentu.
1. obama nista ne radi (blago je retardiran), samo ga setaju kao vasarsku mecku
2. kakve veze imaju siptari i usa glupi avgust-predsednik (sem sto zive na teritoriji nafilovanoj njihovim osiromasenim uranijumom i sto dilerisu obamin heroin iz afganistana citavoj evropi i sire)?
3. glupa tema
Priča se da pravi dobre žurke![]()