svetski lider

Молим да се банује форумаш из јужних племена јер се усудио да у уста узме цара Руса и свесветских русофила што само по себи представља увреду за лик и дело Владимира Владимировича.

Ko je narucio , a ko sproveo anketu Ademe ???

ne znam koje narucio. meni nije ni bitno.
rezultat je kao sto sam ja mislio, obama zaista radi za opstu dobrobit, koliko ce uspeti ja ne znam, ali verujem da ce vreme pokazati da nakon njega, odnosi medju zemljama ce biti puno bolji, a tu su i nemkinja i francuz, takodje moji evropski favoriti...makar u ovom momentu.

ne znam koje narucio. meni nije ni bitno.
rezultat je kao sto sam ja mislio, obama zaista radi za opstu dobrobit, koliko ce uspeti ja ne znam, ali verujem da ce vreme pokazati da nakon njega, odnosi medju zemljama ce biti puno bolji, a tu su i nemkinja i francuz, takodje moji evropski favoriti...makar u ovom momentu.

1. obama nista ne radi (blago je retardiran), samo ga setaju kao vasarsku mecku

2. kakve veze imaju siptari i usa glupi avgust-predsednik (sem sto zive na teritoriji nafilovanoj njihovim osiromasenim uranijumom i sto dilerisu obamin heroin iz afganistana citavoj evropi i sire)?

3. glupa tema

1. obama nista ne radi (blago je retardiran), samo ga setaju kao vasarsku mecku

2. kakve veze imaju siptari i usa glupi avgust-predsednik (sem sto zive na teritoriji nafilovanoj njihovim osiromasenim uranijumom i sto dilerisu obamin heroin iz afganistana citavoj evropi i sire)?

3. glupa tema

ovakvih koji kao ti misle je biloi na anketi, ali se misljenje mahom odnosilo na druge, a ne na njega.
ps.citao sam i ja dosta glupih tema na forumu... ali sam retko postovao na njima

Ma obama ce da padne,nece se odrzati u krizi,zaboravice oni i na kosovo,morace da sprecavaju gradjanski rat......A za to vreme pakt Srb-Rus ce osloboditi kosovo i unistiti albaniju"i bice ravna gora,od Srbije sve do mora" :)Amerika ce propasti a rusija ce se uzdici.Naravno,posle nekoliko decenija ce i rusija pasti,ali tada cu ja vec biti u politici da pazim da vlasti kao ovi ne use*u stvar :)
Sto se tice ankete,mora da te zanima ko ju je postavio,jer ima mnogo novina/magazina koji su pod uticajem amera,pa je logicno da ce se pisati sve naj nja o njima,a da ce se braca rusi crniti.

Back