Svetska moda..

niko zadovoljan nece raditi zato shto je zadovoljan, a oni shto su bash da se uplashish nemaju komplexe, dok oni kojima nishta ne fali imaju neshto u glavi shto fali i eto kompenzacija..
a tolika fama oko ''ulepshavanja''..zaista nema potrebe..nije to nikakva trenutna svetska moda..bilo je toga josh i pre Kleopatre ...od kad je sveta i veka i bice..sad shto se razvijamo u svakom pogledu, idemo ka samounishtenju..ni to nije nishta novo..
bitno je da postoji botox, nisam bash za zatezanje lica nozevima..ali botox..ima da se ubrizgam za koju godinu :)
a sise..htela sam, ali to tek kad izradjam decu i posle polako :)

Jesam. Skinula sam jednu ruznu bradavicu sa usne, i dobro je proslo. Svasta bih jos radila, npr., sad mi iskocila vena na desnoj nozi, pa bih to da sredim...I za deset godina prvo peglanje, ako nesto izda od organa pre svega mislim na kozzu, a da ja ne stignem da se psihicki pripremim, rado bih to sredila plasticnom hirurgijom. Al naravno, da imam 5000e, koliko, verujem kosta neka radikalnija operacija, ipak bih prosirila stan, zamenila kola...
Lepo je to,baš kažem...
Rekoše da je to kompleks ako želite biti lepi..

Lepo je to,baš kažem...
Rekoše da je to kompleks ako želite biti lepi..

Boze svasta...
Kako neko moze tako da ide u krajnost?? Ko je rekao da je kompleks ako zelimo da budemo lepi?:shock: Kompleks je ako si ubedachen,istraumiran,osecas se manje vrednim...IZ RAZLOGA STO NISI LEP,tj posto je lepota kako za koga,dakle u oku posmatracha i to...iz razloga sto nisi lep onako kako to treba da bude u danasnjem vremenu,rekoh vec-po standardima danas prihvatljivim,a sasvim normalno izgledas,dakle apsolutno ti nista ne fali...a ti si i dalje nezadovoljan i sve ostalo zapostavljas zbog toga.Znaci,ne znaci ti to sto si pametan,uspesan,dobar bla bla-nisi lep,onako kako treba da budes,i iz tog razloga podvrgnuces se plasticnoj hirurgiji.TO JE KOMPLEKS MANJE VREDNOSTI po meni.Imam solidnu dvojku al ja zelim trojku-zasto,ako su mi si*se zdrave i prave?A svi mi za sebe mislimo da smo manje ili vise lepi,nekad smo sebi lepsi,nekad manje lepi...Ja recimo danas imam 2 jeb*ene bubuljice koje ne mogu da gledam,ali inace mislim da sam bas slatka:razz: I zbog te 2 bubuljice se necu ubedachiti ili izlaziti iz kuce da mi neko NE DAJ BOZE vidi bubuljice... Nemam si*se neke velike ali i ma dovoljne i apsolutno sam zadovoljna njima.Dakle,za sebe ne mislim da sam iskompleksirana a opet,idem na aerobik,odem do solarijuma,kozmetichara,frizera...Jer volim da sam lepa,da.

Boze svasta...
Kako neko moze tako da ide u krajnost?? Ko je rekao da je kompleks ako zelimo da budemo lepi?:shock: Kompleks je ako si ubedachen,istraumiran,osecas se manje vrednim...IZ RAZLOGA STO NISI LEP,tj posto je lepota kako za koga,dakle u oku posmatracha i to...iz razloga sto nisi lep onako kako to treba da bude u danasnjem vremenu,rekoh vec-po standardima danas prihvatljivim,a sasvim normalno izgledas,dakle apsolutno ti nista ne fali...a ti si i dalje nezadovoljan i sve ostalo zapostavljas zbog toga.Znaci,ne znaci ti to sto si pametan,uspesan,dobar bla bla-nisi lep,onako kako treba da budes,i iz tog razloga podvrgnuces se plasticnoj hirurgiji.TO JE KOMPLEKS MANJE VREDNOSTI po meni.Imam solidnu dvojku al ja zelim trojku-zasto,ako su mi si*se zdrave i prave?A svi mi za sebe mislimo da smo manje ili vise lepi,nekad smo sebi lepsi,nekad manje lepi...Ja recimo danas imam 2 jeb*ene bubuljice koje ne mogu da gledam,ali inace mislim da sam bas slatka:razz: I zbog te 2 bubuljice se necu ubedachiti ili izlaziti iz kuce da mi neko NE DAJ BOZE vidi bubuljice... Nemam si*se neke velike ali i ma dovoljne i apsolutno sam zadovoljna njima.Dakle,za sebe ne mislim da sam iskompleksirana a opet,idem na aerobik,odem do solarijuma,kozmetichara,frizera...Jer volim da sam lepa,da.

Niko zbog bubuljica ne ide na plastiku,već zbog mladeža koji stvarmo smetaju..

Niko zbog bubuljica ne ide na plastiku,već zbog mladeža koji stvarmo smetaju..

Opet bukvalno...Ok,to je bio primer,tj karikiranje...navela sam i si*se ako nisi primetio:lol:

Jes,mladezi-opravdano,isti kosh ko i devijacija nosa,klepmave ushi...To jeste razlog.Ono sto nije razlog-ono sto ti je ok,normalno,zdravo,pravo a ti mislis da ne valja jer drugi imaju lepse.
Ako smo se razumeli ovaj put vodim na pi*ce:wink:

Ipak kod nas ženski rod više ima potrebe nego muškraci..
Zanima me zbog čega je to tako?
Žene su po prirodi već lepe i trebalo bi biti obratno,da muški svet radi na tome..

Zato sto zene na prvom mestu prolaze kod suprotnog pola na spoljasnost, na telo i lice, a muskarci mogu i na druge stvari. A to da smo najlepsa nacija na svetu malo je previse uopsteno, ima nas raznih :)...:( Mnoge cure kad su u nekom fensi kaficu nece niko da ih startuje samo zato sto izgledaju obicno, prosecno, nisu napucane. A i ubacivanje silikona je vezano za vreme u kome zivimo - biznismeni, sponzoruse isl...

ma ne i nisu poceli,koliko samo devojaka i zena srecem po svim mogucim i nemogucim mestima sa sve napumpanim ustima,onim pusackim,sisama koje se ne mrdaju a za kapke,peglanje i ostalo naravno ne moze ni da se vidi osim ako nekoga ne poznajes dugo :? eto jedino za dupe ne znam d aje jos neko stavljao silikone :)

Meni su, kad sam imala deset, ljudi od 40 izgledali straaashno matori, a neko od 60, taj je po meni vec bio na samrti. Kad dodjem u te godine, mislicu, nadam se drugacije, a samim tim, bice mi drago da popravim neke felere, koji se usput jave.

ma ne i nisu poceli,koliko samo devojaka i zena srecem po svim mogucim i nemogucim mestima sa sve napumpanim ustima,onim pusackim,sisama koje se ne mrdaju a za kapke,peglanje i ostalo naravno ne moze ni da se vidi osim ako nekoga ne poznajes dugo :? eto jedino za dupe ne znam d aje jos neko stavljao silikone :)

jao sto si suptilna:oops::)

a gde se to kreces da ispipam malo te plasticne..;)

Back