Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
90-их је био пржени јечам и тек малчице кафе па се преживело.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
90-их је био пржени јечам и тек малчице кафе па се преживело.

Zato što je sladak kao med.Zašto na medu koji se prodaje u svetoforovu piše da nije za dijabetičare?!??

Kao da je ...lepo si napisao, hemija.odlicna klopa, sirup od pomorandze ko da je cedjeni sok, a duplo jeftiniji od onog u lidlu sto vuce na fantu.
pohovani kackavalj prste da polizes, itd. Da, nema jaja i dugotrajnog, verovatno nakupci olese cim se pojavi...
Ovi prirodni, su jezivo skupi...Kao da je ...lepo si napisao, hemija.
Ma jok ima kod nas i kao mere i svetofor, sve zavisi kad je otvoreno.Mere u Nemačkoj, Svetofor kod nas. Čitao sam da su ga tamo otvorili, ali ne znam kako je prošao pogotovo od kako je počeo rat na istoku.
Znači na pravom su mestu, sve što ne žele u Rusiji Rusi da kupe, donose nama.Јефтини али и много неквалитетних намирница. Рекло би се продавница за сиротињу.
Ja mogu preporučiti ruski Kazinak, dobar je ...Riblja pašteta ako je jedeš, orašasti plodovi (badem, lešnik, kikiriki...) jako dobar turski humus, poneke čarape, ćeten alva od suncokreta, dugotrajno mleko, jaja 30 kom 280 dinara (sitna).
A hemiju nikako ne kupuj, ni bilo šta iz zamrzivača.
Што не би хтели руске специјалитете у Русији?Znači na pravom su mestu, sve što ne žele u Rusiji Rusi da kupe, donose nama.

al nije losa, poneke serije skupljih kafa su mnogo losije nego ova
Tako je i lidl krenuo pre 15 god imali su bednije pločice nego moja pokojna baba. Na paletama i smrdela kučeća mačeća hrana.Roba na paletama...imam gori osećaj nego da sam ušao u Uradi Sam.
Beda sa tim marketima poprima novi oblik u Srbiji.
Bio jednom i odustao , mada može da se nađe ponešto jeftino a ok.

Па за сада, оно што они неће угуравају нама.Што не би хтели руске специјалитете у Русији?![]()
Kad prevarene ili ostavljene devojke ovo vide.Sona kiselina je 50 din litar a u lidlu isti dan videh da je 120 din više nego duplo skuplja
Suvo grožđe su digli cenu ako se ne varam