Svetofor novi ruski supermarketi!

Neka je za sirotinju, baš me briga ako ću da uštedim toliko.

Prvi put sam bila pre par dana...Sušilica za veš je oko 1000 dinara a pre par meseci kada smo je kupovali nisam nigde našla ispod 2000-2500 din.
Kuvalo za vodu oko 1300 din, drugde ispod 2500 tesko moze da se nađe.
Mikser je 1400 din, alu folija oko 100 din...Fen za kosu 1000 din...

Nikada ne bih kupila tamo sampon za kosu i tako neku hemiju a ove plastike i teniku sto da ne.
Uglavnom je sve duplo jeftinije nego bilo gde.

Ima i konzervi ribe, recimo mesni narezak mađarski nije loš, sijalice su duplo jeftinije a iste svi prodaju. Prašak za veš bi probao šampon naravno ne sem za pranje auta.

Začini i semenje su im izvrsni, suljpa isto, jaja 30 komada 280 din sirevi su njesra, kobasice i parizeri ne pada mi na pamet da probam ni viršle.

Poslednja izmena:
Bio sa ćaletom, nakupovali zaliha. Nismo našli beli luk u prahu kao ni pileće belo meso, a prošli put znam da ga je bilo. Ima dosta zanimljivih stvari po niskim cenama, mada naravno za te pare ne možete očekivati ekstra kvalitet. Ipak, nisu im loši neki proizvodi. Recimo, smrznuta pica košta 150 dinara, evo upravo je klopam, uopšte nije loša. Voćne karamele, razne ruske čokoladice i slatkiši, konzervirana hrana, začini... Koliko para toliko muzike ali svakako vredi baciti pogled na asortiman, posebno ako vodite računa o budžetu.

E da, uzeli smo i dimljeni sir, uopšte nije loš, mada je mogao još malo da bude dimljen. Ovako je kao neka spona između kačkavalja i dimljenog sira, što nije nužno loša stvar - i dalje je prilično ukusan.

Bio sa ćaletom, nakupovali zaliha. Nismo našli beli luk u prahu kao ni pileće belo meso, a prošli put znam da ga je bilo. Ima dosta zanimljivih stvari po niskim cenama, mada naravno za te pare ne možete očekivati ekstra kvalitet. Ipak, nisu im loši neki proizvodi. Recimo, smrznuta pica košta 150 dinara, evo upravo je klopam, uopšte nije loša. Voćne karamele, razne ruske čokoladice i slatkiši, konzervirana hrana, začini... Koliko para toliko muzike ali svakako vredi baciti pogled na asortiman, posebno ako vodite računa o budžetu.

E da, uzeli smo i dimljeni sir, uopšte nije loš, mada je mogao još malo da bude dimljen. Ovako je kao neka spona između kačkavalja i dimljenog sira, što nije nužno loša stvar - i dalje je prilično ukusan.
Prvi put kada sam probala picu nije mi bila losa. Drugi put sam je slucajno ostavila u frizideru skoro 2 dana I onaj sir se pretvorio u neku braonkastu ljigavu masu:sad2:
Inace hvale moje koleginice I tortu, neku vocnu koja je mislim oko 630 din.

nisam bila i ne pada mi na pamet da idem
od ljudi koje poznajem a bili su u tim ruskim prodavnicama ..niko nije pozitivno pricao..
sama sam sebe porekla ..danas sam bila i to samo zbog krema od maka koji je odlican a domaci je proizvodjac
kupila sam toalet papir, salvete koje su 50 din veliko pakovanje, papirnate ubruse,badem, par konzervi koje su bas jeftine a kapetanos je proizvodjac
italijanski paradajz pasato u konzervi i jos nesto ne secam se sada šta i to je to...sve u svemu nisu moj cup of tea, prostor u kome su izložene kutije sa robom onako nasumicno deluje depresivno u nekakvom hangaru sa betonskim podom u rupama ..necu da se zaricem ali mislim da sam zadovoljila znatiželju zahvaljujuci prijateljici sa kojom sam išla tamo i da više necu da idem..ali da ima jeftinijih stvari ima

Back