Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.153
Ja i ne znam gde ima semafor u BG, znam da ga ima na autoputu ka Nisu bas kod Bosfora kod Aleksinca...a ima parking veliki pa moze da se stane predje most i kupi i ostanes na autoputu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put kada sam probala picu nije mi bila losa. Drugi put sam je slucajno ostavila u frizideru skoro 2 dana I onaj sir se pretvorio u neku braonkastu ljigavu masuBio sa ćaletom, nakupovali zaliha. Nismo našli beli luk u prahu kao ni pileće belo meso, a prošli put znam da ga je bilo. Ima dosta zanimljivih stvari po niskim cenama, mada naravno za te pare ne možete očekivati ekstra kvalitet. Ipak, nisu im loši neki proizvodi. Recimo, smrznuta pica košta 150 dinara, evo upravo je klopam, uopšte nije loša. Voćne karamele, razne ruske čokoladice i slatkiši, konzervirana hrana, začini... Koliko para toliko muzike ali svakako vredi baciti pogled na asortiman, posebno ako vodite računa o budžetu.
E da, uzeli smo i dimljeni sir, uopšte nije loš, mada je mogao još malo da bude dimljen. Ovako je kao neka spona između kačkavalja i dimljenog sira, što nije nužno loša stvar - i dalje je prilično ukusan.

Poskupeloooo bila su 280 din 30 kom. Midium 30 kom u metrou 450 više se isplate.Ima jaja, 366 din karton ali ona najsitnija.
Torte su bzvz. Mi kupili onu posnu žito tortu, jedna trećina je šlag kojim je ukrašena, preslatka je i košta 900 din.
Samo sardine uzmem kao nesto malo jeftinije, ne isplati se ici samo za to,sve ostalo je boflBio sam juče tamo. Kvalitet je kao u Lidlu a cene 50% jeftinije bar za ono što sam ja uzeo. Uglavnom su domaći proizvodi. Ala nas deru za ovu hranu što uvozimo.
Elita ide u Lidl.Elita ne ide u te prodavnice jbg. Tu ide običan narod koji sastavlja kraj sa krajem.
Mislim da je kao mere smor nema nista, ono par stvari uzmes nije da se ide stalno
sama sam sebe porekla ..danas sam bila i to samo zbog krema od maka koji je odlican a domaci je proizvodjacnisam bila i ne pada mi na pamet da idem
od ljudi koje poznajem a bili su u tim ruskim prodavnicama ..niko nije pozitivno pricao..