sveto grožđe sa Hilandara

anadanilo

Početnik
Poruka
13
Molim da se jave samo oni koji zaista vjeruju u Boga i da ne ismevaju ovu temu.Čula sam i čitala da je grožđe pomoglo mnogim nerotkinjama da dobiju toliko željeno potomstvo.Iskreno se nadam da ću pronaći način i put da dođem do tog grožđa i postanem majka.
Još jednom Vas molim oni koji nemaju šta pametno reći,vulgarni , nekulturni i oni koji ne veruju u Boga da se ne javljaju na ovu temu.
Hvala

anadanilo:
Molim da se jave samo oni koji zaista vjeruju u Boga i da ne isijavaju ovu temu.Čula sam i čitala da je grožđe pomoglo mnogim nerotkinjama da dobiju toliko željeno potomstvo.Iskreno se nadam da ću pronaći način i put da dođem do tog grožđa i postanem majka.
Još jednom Vas molim oni koji nemaju šta pametno reći,vulgarni , nekulturni i oni koji ne veruju u Boga da se ne javljaju na ovu temu.
Hvala

avesic:
lutko imas doktore specijaliste, nisi jedina neplodna zena,najcesce je u pitanju neka bakterija, obrati se strucnjaku, hriscanska vera ne isceljuje

Ja sam zamolila da se javljaju samo pravi hrišćani i oni koji vjeruju.Takav sarkazam nisam još dugo vidjela.Da li smatraš da si otkrio Ameriku sa doktorima specijalistima.Ja sam i sve obišla U beogradu i nisu mogli da pronađu uzrok.Tako da ti prije nego što se prijaviš na forum pročitaj obavezno poruku, a ako je to jedino mjesto gdje smiješ da progovoriš nema veze.Hrišćani opraštaju, a vjera u Boga i te kako iscjeljuje.

Ljudi moji, jel veliki problem da se pitanje postavi konkretno?
Što se tiče grožđa raspitaj se u crkvi "Sv. Vartolomeja i Varnave". To ti je odmah pored opštine u Rakovici.
Trebalo bi da su mošti Sv. Petke tamo prvobitno bile položene (naravno nisam sigurna i ne tvrdim)i mislim da oni mogu da ti pomognu, ako ne onda ih pitaj, oni će svakako to bolje znati od nas.

d-mol:
Ljudi moji, jel veliki problem da se pitanje postavi konkretno?
Što se tiče grožđa raspitaj se u crkvi "Sv. Vartolomeja i Varnave". To ti je odmah pored opštine u Rakovici.
Trebalo bi da su mošti Sv. Petke tamo prvobitno bile položene (naravno nisam sigurna i ne tvrdim)i mislim da oni mogu da ti pomognu, ako ne onda ih pitaj, oni će svakako to bolje znati od nas.

Ne znam da li da ti se zahvaljujem.Jer je to više nego lijek.Živim u Republici Srpskoj i sigurno ću prvom prilikom kad budem išla u Beograd otići tamo.Ja znam da muškarci idu na Hilandar po grožđe.Ali sam isto tako čula da u nekim manastirima Srbije može da se dobije,uzme ili kako već uz post to grožđe.Stvarno je sveto.

Ne moraš da mi se zahvaljuješ.
Ali pošto nisi u Bgdu probaj preko 988 da dođeš do telefona ove crkve, pa ih onda pitaj, sigurno će ti odgovoriti i pomoći da ne lutaš po Beogradu.

Još jedan savet, jer si rekla da ti lekari nisu našli ništa. Ako ti je i sa mužem sve u redu, probajte da se opustite i ne mislite na to, jer često kod ljudi koji su u grču iz nekog razloga ne uspeva baš iz prve. Desiće se kad se najmanje nadate. Naravno sve ovo u slučaju da su vam svi rezultati u redu.
Pozdrav i srećno.

anadanilo:
Molim da se jave samo oni koji zaista vjeruju u Boga i da ne ismevaju ovu temu.Čula sam i čitala da je grožđe pomoglo mnogim nerotkinjama da dobiju toliko željeno potomstvo.Iskreno se nadam da ću pronaći način i put da dođem do tog grožđa i postanem majka.
Hvala

Ne znam mnogo o toj temi, ali sam negde davno procitala da monasi sa Hilandara mogu da to posalju i postom, svima onima koji ih kontaktiraju.

Nakon 7 godina braka i toliko godina bezuspesnih pokusaja jedan nas prijatelj je pohodio Hilandar i tek onako poneo sa sobom smotuljak pripremljen za parove bez dece. Pricao je sa mojim roditeljima o tome i oni mu rekose da mamina sestra vec dugo ne moze da ostane trudna. Dobar covek kakav jeste dade mojoj mami da odnese teti lekovito grožđe i uspeli su.
U smotuljku je bilo koliko se secam tri osušena zrna i jedno drvce loze. Secam se otprilike da zena i muz treba da pojedu, ne znam tacno ko koliko, a od drvca se spravlja napitak. Onda krece post sa uzdrzavanjem i nakon toga je ostala trudna. Evo sada imaju sina od 5 godina:)
Svakako pokusaj da kontaktiras Hilandar direktno, oni ce ti znati pomoci. Srecno.

Vama hvala svima , te informacije sam otprilike više manje imala.Najveći je problem doći do monaha na Hilandaru.Pisala sam i SPC u Beogradu oni su me uputili u agenciju Dobročinstvo.Sveštenik u mom gradu mi je rekao da je najbolje da muž ode na Hilandar.Molim gospođu koja je čitala u novinama, i gospođu čija je tetka ostala trudna ,ja se izvinjava što ovako pišem ali nisam zapamtila naslove a jezivo sam nervozna u trženju lijeka,Jer strašno je kaddoktori kažu sve je u redu al ne znamo šta je.Hvala puno na podršci i nadam se da će te mi pisati sa konkretnijim informacijama.

Veliki veliki pozdrav

Tacno je da su mnogi parovi bez dece dobili svoje potomstvo veromu Boga i grozdje sa Hilandara! kao hriscanka moras da budes smirena a ne nervozna, posti, pokaj se, ispovedi se, pricesti se,moras biti strpljiva i cekaj, Bog te gleda i nije te zaboravio, i samo On zna sto ti nemas dece,
Kao sto znas Hilandar je zadesila katastrofa izgorelo je dosta, ti monasi tamo sigurno da imaju dosta posla i problema, pocinje se sa rasciscavanjem,
tebi je tvoj problem na prvom mestu a niko ti nece dati posebno sad njihove telefone, jer oni su u poslu i molitvi! Znam da neki monasi imaju mob tel ali oni nisu u hilandaru vec po grckim manastirima. Moras da svatis situaciju. Do tri zrna grozda ces sada tesko doci ali bori se, muz ti mora dole otici i licno uzeti 1on 2ti. srecno

ozo:
Tacno je da su mnogi parovi bez dece dobili svoje potomstvo veromu Boga i grozdje sa Hilandara! kao hriscanka moras da budes smirena a ne nervozna, posti, pokaj se, ispovedi se, pricesti se,moras biti strpljiva i cekaj, Bog te gleda i nije te zaboravio, i samo On zna sto ti nemas dece,
Kao sto znas Hilandar je zadesila katastrofa izgorelo je dosta, ti monasi tamo sigurno da imaju dosta posla i problema, pocinje se sa rasciscavanjem,
tebi je tvoj problem na prvom mestu a niko ti nece dati posebno sad njihove telefone, jer oni su u poslu i molitvi! Znam da neki monasi imaju mob tel ali oni nisu u hilandaru vec po grckim manastirima. Moras da svatis situaciju. Do tri zrna grozda ces sada tesko doci ali bori se, muz ti mora dole otici i licno uzeti 1on 2ti. srecno

Hvala puno,

Neznam da li znaš kako je to.Znam da moram biti strpljiva i ne smijem biti nervozna.Vjera mi u tome pomaže .Sve što kažeš stoji ja sam samo htjela da to podjelim s drugim ljudima.Al izgleda svakom je njegov bol najveći.Hvala ti puno na podršci.Ako imaš nekih još informacija možeš da mi pošalješ privatnu poruku.Bila bih ti zahvalna.želim ti puno zdravlja.

Sada sam osmi mesec trudnoce. Prosle godine u januaru sam postila i pridrzavala se svega preporucenog sa hilandara ali muz nijeni hteo ni mogao. Zatrudnela sam vantelesnom oplodnjom jer smo imali problema. Grozdje sam dobila preko monaha iz Karlovaca ( zivim u Novom Sadu). Treba probati sve sigurno je i to pomoglo ali ne treba zaobilaziti lekare i treba cuti makar tri ista misljenja. Meni je tako uspelo. Srecno!

Back