- Poruka
- 77.468
Ko je to od tebe trazio? Reci mi, pa cu da mu ocitam lekciju. Niko od tebe ne sme da zahteva da se kunes, pogotovu kad to zapoveda Jeshua.
pa ti si mi trazio u zadnjem pitanju
"U koje se ti kunes?"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je to od tebe trazio? Reci mi, pa cu da mu ocitam lekciju. Niko od tebe ne sme da zahteva da se kunes, pogotovu kad to zapoveda Jeshua.
To je bilo retoricko pitanje. Ako se ne kunes u ni jedno jevandjelje, onda nisi hriscanin.pa ti si mi trazio u zadnjem pitanju
"U koje se ti kunes?"
![]()
To je bilo retoricko pitanje. Ako se ne kunes u ni jedno jevandjelje, onda nisi hriscanin.
pa jel taj ogranak postojao pre hrista?[/QUOTE
Pre Hrista , nisu ni postojali Srbi, svi su bili Sloveni.
Mada je bilo i ''teorija'' da su Srbi nebeski narod, napravili su od toga karikaturu u filmu Turneja
Pre Hrista , nisu ni postojali Srbi, svi su bili Sloveni.
Mada je bilo i ''teorija'' da su Srbi nebeski narod, napravili su od toga karikaturu u filmu Turneja
pa su posle iz dosade nadevali imena sami sebiEvo, jos jedan biser je stvoren. Neutral ima licne odnose sa Jeshuom, koga on zove Hrist. Hrist znaci mesija. Pitanje je kako mesija moze da bude bog. Tu nesto ne stima. Neutral ce nam sada sve to elaborirati na svoj specifican nacin.ako bi se kleo onda nisam hriscanin jer kako ga ti zoves jeshua mi je rekao da se ne kunem![]()
Evo, jos jedan biser je stvoren. Neutral ima licne odnose sa Jeshuom, koga on zove Hrist. Hrist znaci mesija. Pitanje je kako mesija moze da bude bog. Tu nesto ne stima. Neutral ce nam sada sve to elaborirati na svoj specifican nacin.
i ja to cekam 
pa su posle iz dosade nadevali imena sami sebi
a da smo nebeski jesmo
4 puta u 20 veku su nas zlotvori dizali u nebesa.
ko ce da te spasi osim boga samogEvo, jos jedan biser je stvoren. Neutral ima licne odnose sa Jeshuom, koga on zove Hrist. Hrist znaci mesija. Pitanje je kako mesija moze da bude bog. Tu nesto ne stima. Neutral ce nam sada sve to elaborirati na svoj specifican nacin.
po tvom nacinu razmisljanja ispada da su jos i u kamenom dobu postojali Srbi, koji su iz dosade nadeli ime sami sebi
Stvarstvo je uvek ispod stvoritelja...
jedan je Tvorac.
Da li to znači da Tvorac ne može da stvori nešto ravno samom sebi?
Sta ti mislis?
Mislim da može, a Ti?
Kako mogu postojati dva apsoluta? A jedan od njih da je stvoren?
Zašto misliš da su u pitanju dva apsoluta?
Da li to znači da Tvorac ne može da stvori nešto ravno samom sebi?
Mislim da može, a Ti?
Zato što si rekao:
Taj ogranak se nije formirao u paleolitu kako ti tvrdis.sve sto je bilo jeste i bice.
ti si spomenula ogranak, a ja te pitam za taj ogranak ili pleme kako se zvalo i da li je to pleme starije od hrista.
izvoli kazi sta kaze zvanicna istorija![]()
To je tacno ne moze...Kako mogu postojati dva apsoluta? A jedan od njih da je stvoren?
ne moze, jedan je apsolut...Mislim da može, a Ti?
ne moze, jedan je apsolut...
Da, rekoh ravno sebi.
Dakle, zašto misliš da su u pitanju dva apsoluta?
to sto nema u zvanicnoj istoriji nekakvi podaci, ne znace da oni nisu postojali. eto vidis jos se neko bavio istorijom a da nije srbin pa su dosli do zakljucka da su to bili srbi. da si citala one linkove koje si trazila shvatila bi o cemu je rec.Taj ogranak se nije formirao u paleolitu kako ti tvrdis.
Istorija kaze da su Srbi dosli na Balkan u 7.veku, a 2000godina pre Isusa o Srbima ne postoje nikakvi podaci.
Moze jer nije kokoska apsolutKo je rakao da nije u pitanju jedan apsolut?
Npr. može li kokoška da stvori kokošku?