svet je tvoj...

Zašto fantaziraš kad znaš da bi u oba slučaja ta osoba završila kao reproduktivni rob

Smešno mi da misliš da bi ljudi ostali civilizovani u takvom apokalipsa scenariju
nestalo ti maste :D ... ko kaze da bi se svi lozili na reprodukciju?

zamisli kao u vicu kad zeka pali motor meda sa.sto nevidjenih medvwdica i vice zlatnoj ribici " i da meda bude derpe" :mrgreen:

b4rrrrrrrrrrrm.....i odeeeeee

Ако је машти на вољу у једном периоду историје човечанства генетичка генеологија је утврдила да је број људи спао на можда 10000 а 4 милијарде људи носи гене једног мушкарца за то немају објашњење осим сценарио да су преживеле жене и пар мушкараца... :lol:

Сад жена са ХХ хромозомима не може добити мушкарца ни путем неке технологије мушкарац са ху може.

Сетио сам се примера да је женка гуштера у Београду у ЗОО која је већ 10 година изолована добила потомство.
Објашњено је да је то феномен који се јавља једном у милион карикирам да гмизавци могу тако да се одрже у немогућим условима.

Обзиром да ми као фетуси пролазимо кроз све стадијуме живота на земљи хмммм...ко зна свашта је ту немогуће-могуће.......

Сетио сам се примера да је женка гуштера у Београду у ЗОО која је већ 10 година изолована добила потомство.
Објашњено је да је то феномен који се јавља једном у милион карикирам да гмизавци могу тако да се одрже у немогућим условима.
Mislim da nekoliko vrsta može da se reprodukuje aseksualno, neka ajkula, komodo varan, i još neke

Krio se na svom tropskom ostrvu i samo svraćao noću do obale jednom nedeljno da kao fatamorgana ispunim nekoj domorotkinji san na sat-dva i pokupim neke namirnice i vino...ajde može i pivo ako nema...pa natrag u noć ;)

Back