Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па кад је добар супстрат.Susjedov pas uslikao danas uvecer.
Kako god drugima slike izgledale, njemu su njegove cetiri princeze najljepse:

Ma ovaj korov oko princeza susjedovog psa brine, cita po netu, najlakse ga iskorijeniti nekom mjesavinom kvasine i vode, ali strah ga da princeze ne osuri.па кад је добар супстрат.![]()
Чварков, могао си да убациш неки кукуруз као потплату, а не те мочуге.
је л ја да те учим.![]()
ма сад је земља довољно влажна, помери се и почупај те травке наоколо.Ma ovaj korov oko princeza susjedovog psa brine, cita po netu, najlakse ga iskorijeniti nekom mjesavinom kvasine i vode, ali strah ga da princeze ne osuri.
Susjedov pas se jos debelo uci bastovanstvu.

Jeste, kvasina je sirce.ма сад је земља довољно влажна, помери се и почупај те травке наоколо.
није то неки велики комад, а таман да се мало разгибаш.
није то килава биљка ко ове наше Бегоније, и моли Бога да крене сунчано време.
оне додоле због твог обожаваног председника - претерале.
јел квасина сирће?
на твом месту не бих експериментисала.

Danas sam guglao naveliko, bas to sto ti kazes, nema do cupkanja, a sada je jos zemlja vlazna.ма сад је земља довољно влажна, помери се и почупај те травке наоколо.
па шта ако је земља влажна?Danas sam guglao naveliko, bas to sto ti kazes, nema do cupkanja, a sada je jos zemlja vlazna.
Porucit cu to susjedovom psu kao oblik rekreacije, jednom u nekoliko dana neka obidje, plus neka onu lozu iza posijece.
како је леееп... не чини се да није успео.Pogledajte prilog 1357931
Nije nešto uspeo ali obožavam cvet hibiskusa.

Moguće, zapravo više je lep od ovog drugog, njega sam noću slikala.како је леееп... не чини се да није успео.
сморила сам се премештајући цвеће са кише.
да нисам, не би било цвећа.
ово није киша, ово је скроз луда киша, и тек сад разумем бригу @Jugoslav Čvarak![]()

биће да се само код тебе и @Plant смењују киша и сунце, у разумним количинама,Ja se kiši radujem...Ne pamtim lepše proleće....Svaki dan sunčano i kiša...Ne moram da zalivam...Uglavnom mi se svo cveće i drveće u bašti raduje...Ruže bujaju...mlada stabla uživaju...čak mi je i eukaliptus podivljao![]()
Kod Lorelajn je peskovita podloga,.. a to znači da višak vode odlazi brzo ( pesak je propustan)биће да се само код тебе и @Plant смењују киша и сунце, у разумним количинама,
на радос' поврћки и цвећа.
јуче и данас ни с од сунца, кише данас тек мало, хух.....
ајд' нека је макар некоме добро.![]()
- moja bašta je i viša od komšijskih i vrt mi je na izdignutim gredicama.
- ništa nije slučajno .пази, направила сам кућу код маме на плацу.Kod Lorelajn je peskovita podloga,.. a to znači da višak vode odlazi brzo ( pesak je propustan)
Plant je ubacivao u svoju podlogu 25% afrakcije i peska, pri pripremi placa u izgradnji, da bi podloga bila peskovata ( kažu i Lakša podloga - lako se obrađuje- moja bašta je i viša od komšijskih i vrt mi je na izdignutim gredicama.
Nije do neba- ništa nije slučajno .