Sverc komerc

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
Sverc je uvek bio deo zivota...

Svi smo ponekad kupovali svercovanu robu, a neki Boga mi i prodavali je...

Sta je danas isplativo donositi iz inostranstva u Srbiju i prodavati na buvljaku? (A da nije droga i oruzje)

Malo sta, nije ni Srbija vise zatvorena drzava pa da u njoj necega fali, imas svega cega i u Americi, samo daj "manija"...

Da samo sto das 2 ili 3x vise manija nego preko za neke stvari .....
Npr ispred beca (nzm tacno sad koliko km) ima grad Parndorf samo radnje odece,obuce sad nzm dal su dodali radnjee tehnike ali neverujem .....Tamo em sto je jeftinija garderoba em kad navale popusti ....

Da samo sto das 2 ili 3x vise manija nego preko za neke stvari .....
Npr ispred beca (nzm tacno sad koliko km) ima grad Parndorf samo radnje odece,obuce sad nzm dal su dodali radnjee tehnike ali neverujem .....Tamo em sto je jeftinija garderoba em kad navale popusti ....

"U Solunu somun krunu..., do Soluna deset kruna..."!

Onda fino sjednes u auto, odes u Bec i kupis cipele...

bio je pal mal- plavi sa kosova u rumuniju zarada duplo, ulozis 5000 e, prenesu ti magarcima preko grane sacekas, posaljes sity exspresom, i rumuni otkupljivali na granici, ali uzimanje para je trajalo oko mesec dana, naravno zaobilazenje politicara i njihovog sverca istog, da nedodje do sukoba interesa, e sada NAFTaleen ja je uzimam po 16 000 din bure 215 l, euro dizela, i mogu ti reci da je bolja nafta nego na lookoo....

patike sa kosva, a modeli su u odnosu na ovo groblje sto nudi deeeltaa odlicni, cene su do 19 eura, domaca prehrambena roba iz bosne, i kozmetika, pampres, gume tigar, a i vecina stranih proizvodjaca, stoka i meso na kosovo, cigare u strane zemlje. Uskoro ce i kod nas sverc cigara.....

Poslednja izmena:
to je neko ko je budala pa rizikuje, jel vidite da je drzava otisla u aut, najveci sverceri danas su bas ti koji treba da hapse i oni drze monopol, imaju po deset stanova koje izdaju, sverc je uhvatio maa, tek sada se svercuje ali na veliko, globalizacija, sami politicari sve firme prijavljuju na kosovo radi sverca, svercuje se sve, od oruzja iz drzavnih kanala, do belog, zutog, ljudi, robe, mislis li da dallta placa carinu po propisima,
neznam stvarno gde ti zivis da je tako lepo sve i po zakonu, da se preselim tamo, imam vise sanse da zaradim.....

bio je pal mal- plavi sa kosova u rumuniju zarada duplo, ulozis 5000 e, prenesu ti magarcima preko grane sacekas, posaljes sity exspresom, i rumuni otkupljivali na granici, ali uzimanje para je trajalo oko mesec dana, naravno zaobilazenje politicara i njihovog sverca istog, da nedodje do sukoba interesa, e sada NAFTaleen ja je uzimam po 16 000 din bure 215 l, euro dizela, i mogu ti reci da je bolja nafta nego na lookoo....

NASA SRBIJA JE NAJEFTINIJA SA CIGARAMA U OKOLINI, A KOSOVO JE JOS MNOGO JEFTINIJE....KAO STO SAM PRICAO ....
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...0&sifra=346927c4c7b0e8ff4cb1a6b479401ef2&dan=

Back