gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
A moja je trazila da joj kupim dvogled, i to ne onaj kineski, nego vojni. Sta li joj se mota po glavi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A moja je trazila da joj kupim dvogled, i to ne onaj kineski, nego vojni. Sta li joj se mota po glavi...

Najlakse je reci "Odseli se". Ja bih rado otisla iz ovih stopa, samo sto to nije samo uzeti kofer i otici. A o svekrvi nisam rekla nijednu ruznu rec sve dok stvarno nije presla sve granice, i ona i njen muz. Do tada cak ni moja rodjena mama nije znala za stalno podjebavanje sa njene strane za koje sam mislila da ce proci. Svi su se divili kako se slazemo, a u stvari situacija je bila nazalost suprotna tim misljenjima nase okoline. Jako mi je drago sto ti nemas taj problem. I vise necu dolaziti i pricati o svojoj svekrvi, iako je to ovde tema. Ako se ne varam pocetno pitanje glasi " Koliko vas ima neuroticnu svekrvu?" Ovo sam shvatila kao neku vrstu ventila gde cu moci da napisem sve ono sto me nervira i muci bez straha od osude, ali eto izgleda da sam pogresila.
Mozda je bolje da idem od komsinice do komsinice i da pricam o svojim problemima.
Za sve ove probleme zna samo maja majka i ta moja jetrva, i naravno svi vi na forumu ali sam ovde anonimna...Posto vas vise ne interesuje ono sto bi trebalo na ovoj temi predlazem da je zakljucate, pa necemo vise ogovarati drage nam svekrive...
Toliko.
hvala ti Kockice, stvarno si prava...![]()
tkacio: znaci kao sto i Jovanca kaze ovo jeste ispovedaonica i treba da bude! Ja sam sa svojoj Sveki za sad u super odnosima, ali ako se nesto desi i iznervira me, ja bih sigurno dosla ovde i istresla se da se ne bih nervirala i drzala to u sebi... i sta?! Onda ce doci neko i reci mi da se vratim kod muza u Kinu, da sam razmazena ili sta god... pa nek se piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip... 
Ma nije sto sam prava, nego sto ljudi bre osudjuju kako stignu (ne samo tebe a ja one koje smatram prijateljima branim)!!! Aaaaaa... to me nerviraaa...tkacio: znaci kao sto i Jovanca kaze ovo jeste ispovedaonica i treba da bude! Ja sam sa svojoj Sveki za sad u super odnosima, ali ako se nesto desi i iznervira me, ja bih sigurno dosla ovde i istresla se da se ne bih nervirala i drzala to u sebi... i sta?! Onda ce doci neko i reci mi da se vratim kod muza u Kinu, da sam razmazena ili sta god... pa nek se piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip...
imam pravo da se zalim!!! I ako necu da se zalim samo kumi, drugarici, kome god nego to da podelim i sa ljudima odavde koje smatram prijateljima i da ce me razumeti, blameee meee...
![]()
: :
tkacio: A ja sam ovde skoro svako vece da skontala sta to mlade snahe najcesce iritira kod mama njihovih voljenih bica,mozda saznam nesto o cemu do sada nisam razmisljala,i mozda mi pomogne da izbegnem nedao bog eventuale![]()
: :
![]()
![]()
![]()
tkacio:
jako bih volela da odnegujem tople porodicne odnose sa buducom snajom

VELIKI POZZZZ!!!hvala sto tako mislis,podario me bog dobrim covekom koji me voli,zlatnom ,zdravom i pametnom decom koja mi sluze na cast i ponos,sigurnom egzistencijom za mene i mog supruga u ovim nesigurnim vremenima,i dobrim glasom medju prijateljima i kolegama.A nismo na ulici ni u tudjem pa kakvo god da nam je.Bliski smo i volimo se!
Veci dar nisam mogla dobiti kao satisfakciju za JADNO detinstvo(SVEKI i SVEKA su samo bili prolazne kolateralne stete, njima sam vec oprostila.Mojim roditelima nikada necu ).
Jedino sto mi je oduzeto od BOGA je moje zdravlje.Ali nemoze se sve imati,zar ne.MOLIM SE da mi dopusti jos koju godinu da vidim decu u sretnim domovima.sve preko toga opet ce biti NJEGOV darVELIKI POZZZZ!!!

Ako se ne daj bože nešto desi i iznervira te, a ti ajde curo kod mene, ja ću te i paziti i maziti, a ti reci da sam ti neka dalja tetka za koju si tek saznala da postoji![]()
ali ja ne bezim tako lako... kad ni od roditelja nisam bezala dovoljno dugo, kakvi god oni bili tek od Sveki necu... ali cu se ovde ipak izjadati
pa me ti onda ovde mazi i pazi
heheheheMa nije sto sam prava, nego sto ljudi bre osudjuju kako stignu (ne samo tebe a ja one koje smatram prijateljima branim)!!! Aaaaaa... to me nerviraaa...tkacio: znaci kao sto i Jovanca kaze ovo jeste ispovedaonica i treba da bude! Ja sam sa svojoj Sveki za sad u super odnosima, ali ako se nesto desi i iznervira me, ja bih sigurno dosla ovde i istresla se da se ne bih nervirala i drzala to u sebi... i sta?! Onda ce doci neko i reci mi da se vratim kod muza u Kinu, da sam razmazena ili sta god... pa nek se piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip...
imam pravo da se zalim!!! I ako necu da se zalim samo kumi, drugarici, kome god nego to da podelim i sa ljudima odavde koje smatram prijateljima i da ce me razumeti, blameee meee...
![]()
dobra si! Jedno je posmatrati sa strane a drugo je "reci sta mislis kao posmatrac sa strane" koji nema te probleme... a i da si malo vise upucena u svacije price, istorije i zivote ne bi pominjala moju mamu, genijalko! 

Na ovo zaista nemam komentar. Vec sam jednom bila tema tvog i jos necijeg pljuvanja, tako da stvarno ne zelim da se prepucavam sa tobom...Ako dolazis ovde samo sa ciljem da zapocnes neko prepucavanje, zaista te zalim.
" izgleda da je gospodjica prosto takva... voli da nervira druge i sebe bez razloga ili ti sa razlogom koji ona vidi kao razlog 
ne mogu da verujem da vi prebacujete gospodjici nevaspitanje
je l citate uopste svoje postove? pocinjem da zalim vase svekrve
i btw vratite se na temu,a ko hoce da komentarise na tu istu teme i te vase postove slobodan je da to uradi,nemate pravo nikoga terati sa teme!!!kome se ne svidja nek se udalji i gotovo
hahaha salim se! Da ja svoje postove citam ali ne zalim svoju svekrvu... ja samo smatram da je steffica odgovarala na temu, a gospodjica je o(d)govarala stefficu... a to nije tema! 

Moja sveki je super, jako se dobro slazemo. Gleda me kao cerku. Kad dodjemo sa posla ona bude jako dobra pa mi cuva dete, a ja skuvam rucak i pospremim kucu sto mi nikako ne pada tesko, jer sto bi mi bilo tesko da pomognem starijoj zeni jadnica vec je u godinama ( ima cak 41 god.). Jako sam im zahvalna sto su mom muzu, meni i bebi obezbedili 1 sobicu i sto nikad ne turaju nos u nase zivote. Eto toliko je dobra da kad mi neko dodje ona ce sa njim da sedne da se raspita o njenim/njegovim rodjacima dok ja svima skuvam kafu. Jako je gotivim bas je divna. Toliko mi pomaze da je mom sinu ona vise mama nego ja, pa ja imam vremena da se druzim i izlazim. Jako mi je bilo zao sto je svaki dan plakala nad slikom svog unuka dok smo bili na moru. Sad mislim da je bolje da smo ostali kuci da je ne bi toliko rastuzili. Ne razumem kako snaje smeju i mogu da se zale na svoje svekrve, sve su to razmazena derista.
Eto bas juce se moja divna sveki ponudila da ispece pitu jer nismo imali nista za rucak, a verujem da ce i danas nesto lepo spremiti.
Zakljucajte temu jer stvarno nema smisla da slusamo razmazena derista koja se zale na svoje svekrve...
daaaa i ja sam Angelina Jolie