@dragice, fenomenalan text ti je, mislim na onaj komentar o jadnoj trudnoj snaji i kajmaku.
Generacijski smo tu negde i moje iskustvo sa raznih sajtova je da je (bar na ovim nasim balkanskim prostorima) malo nase generacije na Netu, na zalost, pa samim tim smo svuda usamljene.
Tvoje godine su sada najbolje godine (ja to dobro znam) kada nam hormonski dolazi jedna strashna snaga, kada su deca (konacno!) otisla svojim putem, kada su nam (najcesce) muzevi jos dobri za one stvari (i jer ih nismo mnogo jedile kada su bili mladi

) a razumniji nego u mladosti, kada konacno mozemo samo da uzivamo (sto ja i cinim), ali... ali, ti si automatski (za ove ovde!!!) za bacanje, ti si staromodna i ne-znam-kakvih shvatanja i jos silnih gluposti se naslusah (a pritom zaboravljaju da te godine imaju i njihive mame).
A u nasim godinama izgled itekako zavisi od naseg zivota u proslosti - ja se tu nemam na sta da zalim, na srecu.
A to sto si se ti debelo namucila sa svojom svekrvom (iskreno me je zao), to nikoga ne intersuje, sto je zalosno, ali zenska solidarnost naprosto ne postoji!
Moj dragi misli (jer ja njemu znam ponekd da citam na glas neke komentare sa ove teme, samim tim sebi dizem cenu jer sam imala do skoro i ja svekrvu, ali sam bila savim drugacija) i moj dragi misli da su te zene neke posebnog profila ("da u preslikane slike svojih majki i time lece svoje komplexe"

) koje su se, eto sasvim slucajno bas ovde skupile i koje su sve sem zenstvene (ono sa "malo sam mu dala" ga je posebno zabavilo).... da budem iskrena, umem da delove citam i kumovima i ostalim prijateljima, i to prvenstveno muskarcima (kada nam dodju u posetu) i cesto ih veoma zabavim - imaju razlicite komentare, ali je osnovni komentar da im je sada sasvim jasno zasto zene vise ne mogu da tako lako zacnu prirodnim putem, onako u zanosu i strasti (kao nasa generacija) vec se to obavlja u nekoj epruveti.... kazu da je to prosto zato sto zene vise uopste nisu zene!!!
U svakom slucaju, dok je bilo hladno, lepo smo se zabavljali.
Samo nastavite, svako se pokazuje u svome svetlu, luda zurka