Svekrve...neicrpna tema

pa muž neće da idu,a njena majka ima veliku kuću,gde bi bili potpuno sami muž ni tamo neće..no to je samo informacija koja je izostavljena....ni ja ne podupirem ružne reči i slično,svi treba da se zagledamo u sebe prvenstveno pa onda da napadamo druge,tu se slažem...

Ja moram da prokomentarisem da se meni isto ne bi svidelo da mi svekar upadne u sobu! :thumbdown: koliko god to dobra namera bila, sta da sam gola, da uzivam sa muzem, da bilo sta radim... i to jos u 6 ujutru alo! Pa nisam ni ja sa Marsa pala... treba znati vreme kad se dolazi, a ne sebi davati svasta za pravo... verovatno bi onda i meni proradili moji urodjeni rogovi i poslala bih kajmak natrag! :evil:

meni je jako žao što nemam sveki,jer mislim da bismo se lepo slagale...koliko sam čula od muža bila je jedna izuzetna žena,i baš mi je žao što nije deo naših života...a moj muž moju mamu iskreno obožava zbog mene same,kakvu me je odgojila,i mislim da bih i ja bila isto tako sa sveki,zahvalna za predivnog muža...

meni je jako žao što nemam sveki,jer mislim da bismo se lepo slagale...koliko sam čula od muža bila je jedna izuzetna žena,i baš mi je žao što nije deo naših života...a moj muž moju mamu iskreno obožava zbog mene same,kakvu me je odgojila,i mislim da bih i ja bila isto tako sa sveki,zahvalna za predivnog muža...

A sto ti meni draga uvek uzmes rec iz usta?! :whistling: :worth: :heart:

Brak sto dalje od roditelja. Da vi ne bi ste i dalje bili njihovi mali debili.
Posao sto dalje od kuce. Da vi od svoje dece ne bi ste pravili male debile.

Naravno niko nije zlo nameran, ljudi kontrolisu svoju decu do patoloskih granica, iz najboljih namera i to rade cesto nesvesno zato je najbolje postaviti i neku fizicku granicu daljine.

Brak sto dalje od roditelja. Da vi ne bi ste i dalje bili njihovi mali debili.
Posao sto dalje od kuce. Da vi od svoje dece ne bi ste pravili male debile.

Naravno niko nije zlo nameran, ljudi kontrolisu svoju decu do patoloskih granica, iz najboljih namera i to rade cesto nesvesno zato je najbolje postaviti i neku fizicku granicu daljine.

ODAKLE TI UPADE,COVECE? PA TEBE SVUDA IMA{I RODITELJA},JEL I TI IMAS SVEKRVU?:cry:

Ma uzas:roll: Da sam mm bila bih u opasnom iskusenju da joj zveknem shamar... i da joj "ne dam" do kraja zivota :mrgreen:
Bas vam hvala sto ste me lepo ispljuvale dok nisam bila tu.Sve me ovo neodoljivo podseca na atmosferu u "mom" selu gde cim nekog nema iza ledja mu pljuju. Kao sto je i mene moja sveki ogovarala svijh 12 dana i to osobama sa kojima se JA druzim. I ne samo mene vec i moje roditelje. A to za sex je cista zajebancija...
Ispratila nas je sva u suzama kao da idemo... boze me sacuvaj... A svekar je svako vece uzimao Stefanovu sliku ljubio je i plakao nad njom. Kad je moj tata otisao kod njih da mu prijatelj pomogne nesto oko kola ( i za to je moja sveki imala komentar) moja zaova je donela Stefanovu sliku i rekla " Evo sad placite svi troje zajedno"
Ajd mi sad recite da preterujem...

Back