Ma ja sam debil, imam naviku da zakljucam vrata i izvucem kljuc, nemogu ni sama sebi da objasnim tu naviku ali tako mi je ostalo jos od malena (tako nas ucili mama i tata) Ja i muz sami i ja ladno izvlacim kljuc a muz mi poludi kada me vidi ali majke mi to je stvarno luda navika..
Elem covek naravno ima kljuceve jer zivi sa nama u ovom stanu i svako ima svoj kljuc, i to sam ja insistirala jer mi je lao nenormalno da neko nema kljuc pa treba neko da bude kuci stalno.. Mislim bezveze..
Nego poenta price evo OTISAO JE!!!!
Rekao je da se on nadao da ce ostati do veceras ali eto nema sta on da radi ovde, nije se nadao kaze takvom doceku i takvoj situaciji, sastavio tuznu facu i kaze on nebi da nam smeta.. I ODE..
hihihihihihihihihihhi
Bas me zabole, uf sto me je potresao, stvarno je lud ode covek po najvecem suncu ali opet on tera inat sam sebi a ne meni.. I naravno da sam mu dala kesu sa sirom i kajmakom (tu sam ga dotukla) bilo mi je cak i zao ali morala sam da isteram do kraja.

Sada smo opet mirni do sledece nedelje, kao imaju neke obaveze pa ce da dodju na par dana.. grrrrrr Ali opusteno, kada sam ovo pregurala sve ce biti ok.