Jao ljudi kada se nisam od jutros slogirala nikad necu..
Ladno nam je u 06:30h banuo svekar, kao da nas iznenadi.. bar je u tome uspeo..
Mrtav ladan nam je uleteo u sobu i krenuo ka krevetu da nas cmace kao sav srecan sto nas vidi, nismo se videli citavih 10 dana.. Drama je bila kao da je 10 godina u pitanju..
Ja u soku, muz nema pojma sta nas je snaslo, ja sve u gacicama pokusavam da nagrnem neki frotir na sebe i onda se iznerviram i kazem IZADJITE SMESTA NAPOLJE!!!!
Uf kao ja htela da budem fina, ali sam se setila u zadnjoj sekundi da NECU!!

Lepo je mm otisao do dnevne sobe da se druzi sa tatom a ja sam ostala da spavam,(nisam spavala ali nisam ni htela da izadjem).
Neverujem kakavi ludaci,eeeeejj u 06:30h pa majku mu zar je stvarno mislio da cu i u normalnim uslovima da se raspametim sto je dosao a ne jos sto mi ulazi u spavacu sobu bez kucanja i jos zamalo da mu se izvinim sto sam ja u gacama u mom rodjenom krevetu. Budala!

Elem, ode muz na posao a ja ostanem da se nerviram, svekar mi dobaci kada sam ustala da odem do kupatila da mi je doneo sir i kajmak SAMO ZA MENE!!! Ma jao kako me je samo obradovao.. Lepo kada sam izasla pitam ga kada se vraca, on mi kaze popodne, ja mu lepo vratim sir i kajmak u kesu i kazem da vrati to njima ce sigurno vise trebati jer jedu mnogo vise nego mi.

E tu sam ga dotukla, moj muz stvarno nejede ni sir ni kajmak i znam da su to doneli meni da mi se uslihtaju (sveki cak nije smela ni da se pojavi) ali NEEEE pa nemogu oni kako oni hoce!!!!
Eno ga vuce se po kuci sav posran, ali necu da popustim, rekla sam mu (posto mi je rekao da nece da vrati i da je to doneo meni) da ga ponese ili cemo ga baciti jer ja to necu. KRATKO I JASNO. Neverujem dokle ide ljudska glupost. E presde im odmor i meni tek sada postaje zanimljivo. (sto sam zloca) Mozda sam bila gruba i znam da ce mi se mm smoriti kada mu budem rekla ali bas me briga. Necu da im dozvolim da misle da mogu da se izvuku i da me potkupe sa nekim glupostima pa da nastavimo dalje gde smo stali.. E PA NEMOZE!!