ceca.pavlovic
Obećava
- Poruka
- 55
Potpuno si u pravu. I ja non stop govorim da smo porodica samo nas troje, ali on je drugacije vaspitan i ne gleda stvari tako. Mada sad vec pocinje da shvata neke stvari. U petak smo trebali ici na neku seosku slavu. Kaze on treba da pita i svoje oce li oni ici. Na to sam rekla da bi onda trebalo ici sa 2 auta, a on pocne da razglaba kako jugo, ( njihov auto) ne valja. A mi ga trenutno koristimo za posao jer je mm dao svekru nasa kola da radi neki poslic jedno mesec dana. Ja mu kazem - kako mi onda mozemo da idemo sa tim jugom, aon kaze kako do posla nije rizik ( ej vozim dete u vrtic usput!), ali do tog sela je dug i nezgodan put. Rekla sam da ne mozemo da se guzvamo nas 5 + beban u kolima, da je toplo. Jedva je on njima rekao da ne mozemo ici svi... Naravno, isla je njegova sestra.. Pa zar ja trebam da se guram, ako im se ide nek pale juga pa nek idu!
Samo hrabro!
Ma, u redu je... povremeno...

. Etotako, nemoj da se ljutis, ali mislim da se ne bi tako dobro slagali da ste u jednoj kuci, a ptri tom u tesnoj. Ja nekad ne znam sta cu sama sa sobom, a jos kad mi se oni nakace...
Verujem da bi se i mi fenomenalno slagali da se vidimo 1-2 puta nedeljno na 2-3h. Jer onda se ne bi mogli toliko mesati u nas zivot, ne bi videli kad se posvadjamo, ne bi znalo jel nam slucajno nestalo mleka za dete i sl. 

tkacio:
, kao da ona i ja gradimo kucu, odmahnem glavom... a na to ce moj momak:"sta si je pitala?"... ja mu objasnim.. tek on meni:"nju si pitala, pa ti si luda... nemoj slucajno nju da slusas, ona obavezno nesto zayebe."...a ona sedi pored mene... oci joj stale...

Maricicak, da izljubis muza za ovo. E da su svi takvi...

ko je uzeo namaze,ko je jeo pizzu