Glorija59
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
onaona : samo hrabro ! Zašto da se lažemo ? Ovi ovde su svi mlađi (bar većina) ali shvatiće kad "porastu" tj. ostare.Strašno je koliko ljudi lažu. Znam neke koji bi prodali dušu đavolu samo da se malo odmore od dece i unuka.To im ne smeta da se hvale kako pomažu deci. I okolina prosto pritiska da se "deci" pomaže. Ja sam to rešila na vreme:idite svojoj kući i rađajte decu samo ako možete sami da brinete o njima. Mama će pomoći samo ako se mora ili joj se hoće.
Pitanje : DOKLE će neko da bude dete ? Jedan deo problema jeste baš to što svekrve neće da shvate da su im sinovi odrasli ljudi i u npr. 50.-toj na njih gledaju kao na decu. Pa onda "MAMA najbolje zna šta je dobro za njeno DETE" Podrazumeva se da zna i kakva mu žena treba. Kad se setim kako se moja svekrva ponaša prema mom mužu koji ima 50 godina i već je u penziji - kao da mu je najviše 10 godina i nema pojma o životu.
Pitanje : DOKLE će neko da bude dete ? Jedan deo problema jeste baš to što svekrve neće da shvate da su im sinovi odrasli ljudi i u npr. 50.-toj na njih gledaju kao na decu. Pa onda "MAMA najbolje zna šta je dobro za njeno DETE" Podrazumeva se da zna i kakva mu žena treba. Kad se setim kako se moja svekrva ponaša prema mom mužu koji ima 50 godina i već je u penziji - kao da mu je najviše 10 godina i nema pojma o životu.