Jao ljudi, sta da kazem, sta da napisem, kako da zapocnem. Eto meni je ogromna knedla u grlu jos i pri samoj pomisli da nesto i napisem za moju svekrvu( prosto mi je i neshvatljivo da je ta zena meni svekrva jednostavno ne dozivljavam je kao svekrvu, s'tim sto je moje shvatanje sverkrve kao zene koja zavredjuje strahopostovanje jer je takav slucaj bio sa mojom mamom i njenom svekrvom).Sve je krenulo mislim ta moja blago receno alergija na tu zenu jos dok smo se moj muz i ja zabavljali.
Bila je u fazonu jao cerko ovo jao cerko ono, jao ovako jao onako.To mi je bilo ok u pocetku, posto sam tupson po prirodi sasvim prostodusno sam se postavila i sasvim otvoreno pricala sa njom, ma ni slutila nisam kakav je to covek dok nije u prici rekla da napravimo neku situaciju i slazemo njenog sina. Kada sam joj ja rekla :" jao pa ja ne mogu tako ne mogu da lazem " njen odgovor je bio " jes stya ti je pa on to nikad nece da sazna" i od tada mi se smucila jednostavno smucila. I sva je bila u fazonu "ako ako neka on masta koliko hoce na kraju ipak ostane onako kako sam ja rekla" . I sada idemo dalje svadba i sve tako to i beba. Dok sam bila trudna ako me je obisla par puta ( a zivi u obliznjem selu, nezahtevan posao slobodnog vremena koliko ti dusa zeli ).Beba se rodila dosla je eto tako na sat, dva. Krstenje detata nakon 4mes. isto tako kao gost i na kratko .Beba sada ima 8mes. i ona ga je videla samo jos zqa Bozic i to je to. E sad drage forumasice recite mi da li je to normalno ??? Prvo unuce, daleko od toga da joj branim da ga vidja zovem je uzalud, kao da ne zeli da ga vidi. Kidam se zivciram nekad to i muzu kazem ali on samo cuti ili izjavi "takvi su sta ja tu mogu" i to je to..... Dever je svakodnevno tu maltene u komsiluku i jos nije dosao makar na pet minuta da ga vidi, place mi se kad samo pomislim . Njegov odgovor na sve to je da ga je sramota, od koga uh, coveka od 25.god je sramota da dodje kod snaje i vidi malog bratanca mislim stvarno da ne poverujes i takooo. Ah da imam i svekra da on kao da ne postoji on je eto samo jednom video unuka i to na krstenju i tako...... To je moja tuzna prica o svekrvi.....Molila bih za neki savet sta znam .....
Ako sam ja tebe dobro shvatila ti se zalis sto ti svekrva cesce ne skace po glavi? Cudno! Cudno!