- Poruka
- 629
bezi, looda si skroz, ti si kriva za ovaj ispad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOCKARKA:Otisla sam u bastu i obrala sama oko 100 kg paradajza i sve pripremila za veliki posao oko kuvanja istog..
KOCKARKA:Rekli su mi da okrecim spajz kojem to nije bilo potrebno i da im skuvam kafu jer su se umorili.

Zanemocale od vrucine! 

maksily:E moja je donela 15kg jagoda kuci pre izvesnog vremena i pitala sta da radimo s njima, pa je onda dobila ideju da pravimo dzem, rekla mi da nadjem neki recept( a i nace ona je operisana od kuvanja) i ja nadjem najlaksu varijantu, celo pre podne se zazala s jagodama, prala ih i cistila i pospem ih secerom na kraju da ostoje. Za to vreme ona bila u provodu i kad je videla da sam sipala secer ona krene u plac da sam joj potrosila secer, ja odem do moje kujne, izvucem paket od 5kg i dam joj, ona kaze oce njen secer a ne moj. Ja i muz pokusamo da je smirimo, kad eto je ona za 5 minuta stize s novom idejom, ja sam namerno stavila tolko secera da sve upropastim i jagode i secer i na kraju cele price njene zube, ja hocu da ona ostane bez zuba pa da joj se narod smeje, e onda sam rekla nece narod nego cu ja i to sad! Onda je kukala da dzem moze da se kupi za male pare, a jagode su bile sveze ( a pri tom je ostalo jos toliko jagoda u frizideru koje smo jeli do iznemoglosti narednih 10 dana) a ja sam ih upropastila, e kad je sve bilo gotovo, svekar proba i odusevi se i kaze joj e ovo je prava stvar, ovo je zdravo a to sto je u prodavnici vise necu da jedem ( najgori dzem uvek kupi jer je to jeftino). E tek sad je nastao haos, ja joj narusavam ugled cak i kod muza. Naravno sve sam sipala u tegle i rekla da se ne dira dok se ne ohladi i otisla u setnju, kad sam stigla kuci, a ona s kasikom do dna tegle, "samo je htela da vidi...", ubedljivo je najbrza u jedenju, al jede krisom iz svih tegli da je kao ne bi provalili, jer zvanicno ona to ne jede.
Pa sad vidite kako mi je veselo u kuci,haha!Jos se ne dam!

Huuuu....svaka ti cast imas zivce ko sajlemaksily:E moja je donela 15kg jagoda kuci pre izvesnog vremena i pitala sta da radimo s njima, pa je onda dobila ideju da pravimo dzem, rekla mi da nadjem neki recept( a i nace ona je operisana od kuvanja) i ja nadjem najlaksu varijantu, celo pre podne se zazala s jagodama, prala ih i cistila i pospem ih secerom na kraju da ostoje. Za to vreme ona bila u provodu i kad je videla da sam sipala secer ona krene u plac da sam joj potrosila secer, ja odem do moje kujne, izvucem paket od 5kg i dam joj, ona kaze oce njen secer a ne moj. Ja i muz pokusamo da je smirimo, kad eto je ona za 5 minuta stize s novom idejom, ja sam namerno stavila tolko secera da sve upropastim i jagode i secer i na kraju cele price njene zube, ja hocu da ona ostane bez zuba pa da joj se narod smeje, e onda sam rekla nece narod nego cu ja i to sad! Onda je kukala da dzem moze da se kupi za male pare, a jagode su bile sveze ( a pri tom je ostalo jos toliko jagoda u frizideru koje smo jeli do iznemoglosti narednih 10 dana) a ja sam ih upropastila, e kad je sve bilo gotovo, svekar proba i odusevi se i kaze joj e ovo je prava stvar, ovo je zdravo a to sto je u prodavnici vise necu da jedem ( najgori dzem uvek kupi jer je to jeftino). E tek sad je nastao haos, ja joj narusavam ugled cak i kod muza. Naravno sve sam sipala u tegle i rekla da se ne dira dok se ne ohladi i otisla u setnju, kad sam stigla kuci, a ona s kasikom do dna tegle, "samo je htela da vidi...", ubedljivo je najbrza u jedenju, al jede krisom iz svih tegli da je kao ne bi provalili, jer zvanicno ona to ne jede.
Pa sad vidite kako mi je veselo u kuci,haha!Jos se ne dam!
Swetty:Zene, sta da vam kazem.....
I ja sam dve godine u braku a pre toga 8 u vezi ali TEK kada imas dete ili si prinudjen na zajednicki zivot PROGLEDAS. Mrzi me i da razmisljam o svim glupostima ali se svode pod zajednicki naslov:JA NAJBOLJE ZNAM I NAJPAMETNIJA SAM A TI KAD DODJES U MOJE GODINE I PRODJES SVE STO SAM JA PROSLA ....bla bla.....
I koliko god daje dobra, mozda je samo kulturna, obrazovana i normalna da ne pravi scene i gluposti ali....tesko da joj snajka odgovara....Ne znas da li je gore da imas svekrvu "intelektualku", pa da nikad ne znas kada ce da te iznenadi nekom "situacijom" nespremnu na istu.Ili neku "nevaspitanu" pa bar uvek znas na cemu si i stalno si spremna na fajt![]()
U svakom sl. ovaj forum dobro dodje kad se zapitas da li si BUDALA ili samo to ide u rok sluzbe svim snajama ovog sveta. Iskreno, nemam vecih problema kao sto sam ovde vidjala ali i ovi RAZMAZENI SVAKODNEVNI ISPADI me kostaju zivaca na tone.....
DRZ'MO SE SNAJKE :-?
m.c:JA SVOJU NEMOGU OCIMA VIDIT;PRIJE 18 DANA IMALA SAM CARSKI,dosla sam kuci sva sretna sto je sve dobro proslo i poradovala se sad cemo ja moj muz uzivat par dana sa nasom curicom sami,kad vraga eto je stigla kaze uzela tjedan dana godisnjeg da provede kod mene,a zivi 10min.od nas :mad: .tih tjedan dana rogove sam dobila,stan mi je zaprljala trebalo mi je tjedan dana da ga opet sredim,u neka doba noci ude nam u spavacu bez kucanja,navodno prigleda djete!sta ima ona da gleda valjda sam ja tu.kaze mom muzu da neuzima djete u ruke kao oznojan je,a ona baba smrdljiva cmace i ljubi mi djete po licu,ja joj fino kazem da je moja briga djete i da cu ju ja presvuc okupat i naranit da sam je sebi rodila a ne drugima da ju otranjuju.pa mi pocme sa babskim pricama "u moje doba to se vako radilo..."njeno doba pa ona je zadnje djete rodila1983,a ja sam rodila u 2006.ma katastrofa je,zaostala totalno a vec 35god.zivi u njemackoj i jos se drzi onog vremena kada je otisla iz HR.za poludit zene moje...
m.c:ma ja sam ti ustala taj dan u bolnici poslje operacije zbiljam sam super sto se toga tice,uopce mi nije trebala pomoc,osim toga dobro je znala da mi je muz uze 2 tjedna godisnjeg da bude kuci poslje poroda iako je carski dosao neplanski,16 sati mucenja pa tek onda carski.a ona nebi bila ona da nedode pa da se mjesa,i jos dosla na spavanje.ma sreca muz mi je super iako smo oboje mladi ja 21 a on 23 zbiljamse super drzimo,samo ona pokusava stalno nesto.inace ovdje dolazi babica 10 dana da pregleda djete i tako kaze meni zena da ako primjetim da su maloj natekle bradavice da se neplasim to su hormoni koje beba dobije od majke,a ona ce ti meni poslje,znas nisu to hormoni to ti vjestice dodu pa sisaju djete-BOZE SACUVAJ;a kao neka svetica je i svake nedjelje je u crkvi a vjeruje u vjestice i vracke.
POTPUNO TE RAZUMEM. Ja od kako sam se porodila ne mogu da se RESIM saveta oko deteta. Od toga hocu da poludim. Pogotovu kad mi svekrva kaze, kako preterujem, razmazicu ga, bolje ovako, pa onako....Nista ne slusaj, teraj po svome, majka najbolje zna pogotovu kod tako malih beba. Njima treba samo mama. Ja sam tako sve oterala i sama (nije lako ali ti posle super, nikome nisi zahvalna) uzivala sa bebom. Samo hrabro, znam kako jem.c:JA SVOJU NEMOGU OCIMA VIDIT;PRIJE 18 DANA IMALA SAM CARSKI,dosla sam kuci sva sretna sto je sve dobro proslo i poradovala se sad cemo ja moj muz uzivat par dana sa nasom curicom sami,kad vraga eto je stigla kaze uzela tjedan dana godisnjeg da provede kod mene,a zivi 10min.od nas :mad: .tih tjedan dana rogove sam dobila,stan mi je zaprljala trebalo mi je tjedan dana da ga opet sredim,u neka doba noci ude nam u spavacu bez kucanja,navodno prigleda djete!sta ima ona da gleda valjda sam ja tu.kaze mom muzu da neuzima djete u ruke kao oznojan je,a ona baba smrdljiva cmace i ljubi mi djete po licu,ja joj fino kazem da je moja briga djete i da cu ju ja presvuc okupat i naranit da sam je sebi rodila a ne drugima da ju otranjuju.pa mi pocme sa babskim pricama "u moje doba to se vako radilo..."njeno doba pa ona je zadnje djete rodila1983,a ja sam rodila u 2006.ma katastrofa je,zaostala totalno a vec 35god.zivi u njemackoj i jos se drzi onog vremena kada je otisla iz HR.za poludit zene moje...

razmisljalica::shock: E, sto majke mogu od savrseno normalne dece (citaj: sinova) da naprave kretene, to je prosto neverovatno... Svaki put kada vidim takav primer, a vidjam ih, ne mogu da prestanem da se cudim... I, evo, jos se cudim ?!?!?!?!?!?!?! :shock::shock:
![]()

Nije to za dž rečeno da mladi parovi treba sami da žive. Sigurno ne zato što su neotesani i nekulturni i konfliktni, nego zato što je JAZ je JAZ...a vlast je vlast
I tako sve ispadne ili anarhija, ili ..ili anarhija