dugo vec pratim ovu temu , jer na zalost ni ja ne mogu da se pohvalim dobrim odnosima s a svekrvom.......i sto vise o tome razmisljam sigurnija sam da je tu glavni problem najcesce muz/sin jer ne ume da kaze dosta jednoj ili drugoj strani ili obema.....ne znma, mozda zato sto sam snaja sam pristarsna , ali ipak mislim da je cesce problem u svekrvama nego u snajama.....znam par snaja (nisu moje hhehehe) koje jesu teskeeeee ali mnogoooooooo vise znam svekrva koje su takve.......tu verovatno ima svea i zenske zavisti i ljubomore i sl ali najvise ima nepostovanja prema snajama i zelje da se pokaze "ko je glavni"...valjda u svojim uvrnutim logikam a i ispraznim zivotima nemaju sta da drugo rade sem da "traze" sta ne valja i ostavruju neke "pobede" tipa one da odrede sta ce bracni par da radi ili kako ce da vaspitava dete ili gde ce na more ili kkao ce da trosi apre......... i generalno samo da nesto "traze" - konstantu paznju, novac, uvazavanje , postovanje a nisu spremne da nude nista......i naravno svako ko i malo ceni i postuje sebe to nedozvoljava i onda BUUUUM eto belaja.......resenje? pa da postoji tokom ovih hiljada godina bi se valjda naslo......savet? budite sto nezavisnije u svakom smislu (finansijkom, stambenom, sl) i NE DAJTE NA SEBE! - ko vama dobro vi njima bolje, ko vama lose vi njime gore
mislim.. a viKAKO 'TE?
mislim....daj tip za kad da se kladim, oću da dobijem!
Elem, mene je majka, po njoj posle rodjenja, ostavila na grani, da me kisa kupa, vetar susi,jednom recju da sam Samonikla
trebalo je to odraniti!