Svekrve...neicrpna tema

E da ne padnu u potpuni zaborav, da ja svoju malcice ogovaram:evil:. Ne znam kako ostale devojke, tj zene, ali ja kad kupujem poklone mami ili svekrvi za rodjendan, 8. mart i ostale praznike, trudim se da to bude u priblizno istoj vrednosti, jer zelim da budem fer i prema muzu. Naravno da svojoj mami, onako nevezano, bez nekog posebnog razloga uvek tokom godine nesto poklonim kao i ona meni. Tako je bilo i za ovaj 8. mart. Odnela ja svekrvi parfem i parfemski gel za tusiranje, a ona meni nista jos se smeje i kaze ovo je praznik kad snaje poklanjaju svekrvama a ne obrnuto:eek::dontunderstand:.
Mislim, meni uopste nista ne treba i ne ocekujem poklon, ali malo mi je to bilo bez veze sa njene strane. Pa bar je taj svekar mogao da kupi neki cvetic:cvet:. Ja nju potpuno izjednacim sa svojom mamom i uvek joj ukazem jednaku paznju a ona meni nikad ne uzvrati. E nece moci vise! Paznju treba i zasluziti! Od sada cu i ja njoj neku sitnicu a mami pravi poklon, pa nek vidi gospodja:metla:. Ma nije ona losa generalno, nemam nikakvih problema sa njom, ali je skrta ili lepse receno stedljiva do bola....Od nje nesto dobiti, tipa cokoladica, neki gel za tursiranje, ma to je jednako tesko kao dobiti loto. Bas su hladni kao spricer:zcepanje: Hvala bogu pa muz nije kao oni:heart:
A ja sam odrasla u porodici gde se drzalo do tih sitnih paznji i jos se drzi, hvala bogu. Volim svoju mamu najvise na svetu:heart2:

Eto sad sam se izjadala. Jel bi i vama to zasmetalo ili ja preterujem?:dontunderstand:

o jebbo vas taj osmi mart
ja sam zensko, pa me briga za njega i za poklone i cvece
cak me i nervira ceo taj ritual
zasto bi iko trosio novac zbog 8. marta
pa sad da ja imam oko sebe njih 10 zaludnih koji ce mi kupovati poklone , moram i ja njima?
ako si kupila, kupila si, i ne treba da ocekujes nista zauzvrat
jezim se od tih darivanja poklona

Nadje se i medju vama po koja normalna. :super:

Ma ne radi se o 8. martu. To mi je samo bio povod da napisem post. Pitanje je bilo o ukazivanju paznje i kako se osecate kad ona nije uzajamna, zelela sam cuti jos neciju pricu i misljenje.

bese ovde dosta price oko toga ko je kome sta poklonio i uzeo u poslednje vreme, od moje ja nikada nisam dobila i crven konac oko ruke i u principu necu nista ni da joj dam, natera me majka da joj odnesem neko cvece juce i ja to uvalila mm, svratili smo jer nam je hitno trebalo nesto sto je ostalo kod nje (njegovo) inace pocela sam bas da vodim racuna da svima uzvracam istom merom i pravim velike razlike izmedju toga ko mi je ko i ko mi je sta... a inace ne da mi nista nije kupila juce nego nas nije nicim ni posluzila....

izgleda da su pojedini bili u pravu kada su rekli da ja imam prvo problem sa mm,a tek onda sa svekrvom...
pravim ja sinoc veceru i zamolim mm da pricuva dete dok ja to napravim.kaze ok.posle 5 i po minuta meni govori da odj.ebe.m od pravljenja vecere i da cuvam dete i ode u drugu sobu...
ja mu na to samo kazem da se tako nesto od njega moglo i ocekivati.on na to naravno opet mi ponovi da odj.ebe.m i da ga bas briga...
posle 5 min nestane struje u celom gradu.on zove njegove da vidi da li oni imaju struje i kaze da cemo mozda otici kod njih da spavamo tamo.na sve to me normalnim tonom pita da li cemo da idemo,ko zna kada ce doci struja.
ja mu kazem da sam ja od njega odje.ba.la i da mi se prvo izvini za to sto je rekao,pa mozemo da pricamo...
covek kaze da ga bas briga,da mene niko nece moliti,pokupi se i ode...ostavi mene i dete same celu noc...i jos nije dosao.gospode boze!!!!

mogao bi to odj.ebi da kaze svojim roditeljima koji su ga rodili takvog i plus vaspitali nakaradno
i dobio bi definitivno nogu u dupe
pa,sada je sa tim roditeljima i verovatno sam im ja tema... kako samo sam smela da kazem da necu da idem sa mm,pa on je mm,kako sam nevaspitana...
uopste ne znam sta da radim...verovatno cu da se postavim da mi je svejedno da li je tu ili nije...ako uopste dodje...ali docice taj,nema on ni stida ni srama,a o odgovornosti da ne pricam...

pa,sada je sa tim roditeljima i verovatno sam im ja tema... kako samo sam smela da kazem da necu da idem sa mm,pa on je mm,kako sam nevaspitana...
uopste ne znam sta da radim...verovatno cu da se postavim da mi je svejedno da li je tu ili nije...ako uopste dodje...ali docice taj,nema on ni stida ni srama,a o odgovornosti da ne pricam...

I sta ces da radis kad se vrati?

Back