Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Lady, pisi propalo i za novce i za osamostaljivanje, dobila si maminog i tatinog sina. Cestitam!
Realno.
Ako je neka uteha, jedno 85% vas su dobile iste takve likove, po nekoj mojoj slobodnoj proceni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lady, pisi propalo i za novce i za osamostaljivanje, dobila si maminog i tatinog sina. Cestitam!
Realno.
Ako je neka uteha, jedno 85% vas su dobile iste takve likove, po nekoj mojoj slobodnoj proceni.![]()
Zar nije 100%?
Svi su nečiji mamini i tatini sinovi? Nije ih donela roda...![]()
Zar nije 100%?
Svi su nečiji mamini i tatini sinovi? Nije ih donela roda...![]()
Nije bas. Neki se vise ne drze za maminu haljinu, dok imas sa druge strane magarce sa po tri´es´ i kusur u dupetu, kojima samo jos fali mamina sisa u ustima da upotpune prizor, prikladan svom ponasanju.![]()
Moja mama mojoj "snajki" qupila aparat za americke krofne i mikrotalasnu. Nek mi neko da takvu svekrivu, i udacu se.
o jebbo vas taj osmi mart
ja sam zensko, pa me briga za njega i za poklone i cvece
cak me i nervira ceo taj ritual
zasto bi iko trosio novac zbog 8. marta
pa sad da ja imam oko sebe njih 10 zaludnih koji ce mi kupovati poklone , moram i ja njima?
ako si kupila, kupila si, i ne treba da ocekujes nista zauzvrat
jezim se od tih darivanja poklona
pa ako pod paznjom mislis davanje poklona
onda...
ja pod paznjom to ne podrazumevam niti ocekujem
vazno je kako se lazete, postujete
a to dal ces dobiti karanfil s vremena na vreme, nista ne pokazuje
Hahahaha...Jes´ vala, to je jako vazno.
![]()
Ma ne radi se o 8. martu. To mi je samo bio povod da napisem post. Pitanje je bilo o ukazivanju paznje i kako se osecate kad ona nije uzajamna, zelela sam cuti jos neciju pricu i misljenje.
Ma ne radi se o 8. martu. To mi je samo bio povod da napisem post. Pitanje je bilo o ukazivanju paznje i kako se osecate kad ona nije uzajamna, zelela sam cuti jos neciju pricu i misljenje.
pa,sada je sa tim roditeljima i verovatno sam im ja tema... kako samo sam smela da kazem da necu da idem sa mm,pa on je mm,kako sam nevaspitana...mogao bi to odj.ebi da kaze svojim roditeljima koji su ga rodili takvog i plus vaspitali nakaradno
i dobio bi definitivno nogu u dupe
pa,sada je sa tim roditeljima i verovatno sam im ja tema... kako samo sam smela da kazem da necu da idem sa mm,pa on je mm,kako sam nevaspitana...
uopste ne znam sta da radim...verovatno cu da se postavim da mi je svejedno da li je tu ili nije...ako uopste dodje...ali docice taj,nema on ni stida ni srama,a o odgovornosti da ne pricam...