crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Videli smo se sa babom i dedom i proteklo je relativno mirno, ali jako napeto. Natezali su se sa nama da pustimo dete samo s njima, ona nije htela da ide, mi smo predlozili da idemo zajedno, oni nisu hteli to, onda smo predlozili da umesto kod njihove cerke koja nece nas odrasle primiti u stan, odemo na neko neutralno mesto gde je mirno, siroko i ima parkica pa da se igraju sa detetom, oni nisu hteli ni to, onda smo predlozili da bar sednemo u obliznju piceriju, oni su na to pristali, sedeli malo sa detetom i sa zajednickim prijateljem, a mi ostali smo bili za drugim stolom (zena tog naseg prijatelja, moj decko, sestra i ja) i onda su krenuli kod cerke na rucak, ja predlozila da idemo i mi da se iskoristi svih sest sati, oni odbili, ja predlozila da posle rucka dodju kod nas kuci i da cemo biti kod kuce, oni odbili i to i rastali se s njima posle sveg tog natezanja.
Pretili tu i tamo, al sitno (i sto je najbitnije tiho pa dete nije to slusalo) tako da nije bilo mnogo strasno. Izgleda da je svekar strogo rekao svekrvi da se suzdrzava histerije i ona se suzdrzavala bar dranja, al je sve vreme bockala bezobrazno...no zavrsilo se. I sto mi je najvise drago, moja sestra je sve to snimila kamerom tako da sada nema lazi bar pred radnicima Centra za soc. rad posto sudstvo ne uvazava snimke kao dokaze. Al za sudstvo imamo cetiri svedoka koji mogu posvedociti da su ovi odbili da vidjaju dete u kontrolisanim uslovima i to mi je dovoljno ako iole ima nekakvog prava u ovoj drzavi.
Pretili tu i tamo, al sitno (i sto je najbitnije tiho pa dete nije to slusalo) tako da nije bilo mnogo strasno. Izgleda da je svekar strogo rekao svekrvi da se suzdrzava histerije i ona se suzdrzavala bar dranja, al je sve vreme bockala bezobrazno...no zavrsilo se. I sto mi je najvise drago, moja sestra je sve to snimila kamerom tako da sada nema lazi bar pred radnicima Centra za soc. rad posto sudstvo ne uvazava snimke kao dokaze. Al za sudstvo imamo cetiri svedoka koji mogu posvedociti da su ovi odbili da vidjaju dete u kontrolisanim uslovima i to mi je dovoljno ako iole ima nekakvog prava u ovoj drzavi.
Poslednja izmena: