E ovako, kao sto sam par puta pisao...u principu se super razumem i sa njom i sa zeninim matorim (distanca od 500 km sigurno isto igra ulogu

)...ali u zadnje vreme je smorila za medalju. Pa sve ona zna, cak i o stvarima o kojima ne zna ni sta su mora dati svoj komentar. Primeri? Imamo relativno veliku bastu u nasem novom domu, i ja sam uzeo to da sredim....znaci sto, stolice, suncobran, rostilj, bice i bazencic itd. E sad, jedan mali deo baste sam iskoristio i zasadio neko povrce i voce, znaci svega par kvadrata, ali volim sa tim da se zanimam i tako. I sad prica moja zena sa njom preko skype-a i kaze ona njoj sa cime se bavim, sta sam uradio...a ona kao sva zgranuta "Pa nije valjda to uradio? Pa otkud ce to tu?" (valjda kao u Austriji ljudi nemaju baste, ne seju povrce i voce, nisu seljaci, valjda taj trip u njenoj glavi)

I onda jos izvali "Pa jel se moze sad tuda proci?", a to zasadjeno skroz sa desne strane, uz ogradu, gde nema ni vrata ni nicega koga bi neko prolazio.

Juce dodjem kuci, zasadim neke tuje uz ogradu (10 komada) i sibnem jos neka dva egzoticna borica kao na ulazu na terasu, i eto opet ona pocne "A, zete, pa to kad poraste, nece sunce moci da ti sija na to povrce i voce", a te tuje bi trebale rasti jedmo 30 godina po 10 cm (koliko rastu u godini) da bi zablokirale zrake sunca. Ali opet ona sve zna, jebbiga...
Najnoviji hajlajt....mala je trenutno kod njih...oni su rekli kako ce je voditi na more kao ovo-ono...juce zovu moju zenu i kao "trebaju neki gosti da nam dodju tad, ovaj...a i ona je zahtevno dete, a ja hocu da se odmorim na moru...nemam ni para...". Sad cu joj ja saopstiti da ne mora da se opterecava sa malom, i da ode i da se odmori, a mi cemo svi zajedno na more, nas cetvoro, kako i treba da bude.
Eto, da vas malkice smorim mojom tastom.