crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
najbolje mi je bilo kad je njegov cale rekao.."mi smo svi jedna porodica"...![]()
Super, prisvoji svekrov auto i jednu nekretninu pa mu prati reakcije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolje mi je bilo kad je njegov cale rekao.."mi smo svi jedna porodica"...![]()
Super, prisvoji svekrov auto i jednu nekretninu pa mu prati reakcije.![]()
uf sto je fajtovito na ovoj temi!!!!
e ovako se meni desilo...ja i mm smo imali sjajne planove za buducnost da s eniko ne mesa u nas odnos...a onda se umesase svi...prvo me on provocirao sto ja ne "postujem" njegove roditelje?!?!? sad sam se zasnajkala valjda?...i posle nekoliko scena na tu temu njegovi roditelji ostadose tamo gde su i bili...a njemu neka su mili i dragi kao i svi roditljei..njegovo roditelji su babab i deda mom detetu i to je z amene kraj....
a njihov odnos postaje patologija z amene...posto vidim da su ga uzjahali...i on misli d atako treba....neka radi sta hoce...mene nece d ajasu...toliko o tome...
sto se tice predjasnjeg iskustva za vreme zabavljanja...takve znake nije pokazivao...osim da je u dobrim odnosima sa svojom porodicom sto ja svakako podrzavam...e sad mi ti dobri odnosi idu na q!
najbolje mi je bilo kad je njegov cale rekao.."mi smo svi jedna porodica"...:eek:
...nikom se to ne sviđa....pokušaj da budeš taktična, i da ne pokazuješ
nervozu pred njima...ali drži distancu...![]()
Posle svakog zatisja dolazi-bura
Zajednicki dnevni boravak, citam novine a tv drnda na nekom stranjskom kanalu onako bezveze...
Dolazi ona pusta, naravno, farmu : Jao pa ti ne gledas toooo!
Ja se pokupim i odem u sobu na komp a ona se dernja:
Pa dodji gledaj sta hoces, zasto bezis kad ja dodjem!
Ti uvek odes kad ja dodjem!
Sta da kazem , staaaaaaa!!!
Pa kažeš: " Neću ništa da gledam, samo Vi gledajte šta hoćete. Farma me ne zanima, a novine mogu da čitam i ovde."
Ja u datoj situaciji ne vidim apsolutno nikakav problem.![]()
Imamo 4 kom, no to nam nije resilo probleme![]()
Zašto ti, kao odrasla osoba, ne možeš da kažeš drugoj odrasloj osobi, ne mora biti svekrva, da te ne zanima ono što ona gleda. Ne da te ne zanima, nego da ti smeta, dekoncentrišete,nervirate, i ne možeš da pročitaš novine, a želiš.
Ja bih to ponovila svaki put kada bi me pitala kuda bežim, i zašto neću da sedim sa njom.
A ako znaš da postoji šansa da se ona pojavi u zajedničkom dnevnom boravku i gleda nešto što ti ide na živce, ili te sama njena pojava nervira, zašto ne čitaš novine u svojoj sobi? Poštedela bi sebe nerviranja.
Ne bih se slozila da su ti stariji sve stekli SAMI, imali su oni ogromnu pomoc i roditelja a i drugih rodjaka.
Zadnje dve generacije nisu stvorile nista same. Znaci u kuci koju je moj deda napravio, zivi njegov sin (moj ujak) sa zenom, a i njihova deca. A kako su krenuli zivece i deca te dece. I tako dalje, dok se kuca ne srusi.
Cast izuzecima, ali ja najvise poznajem ovakvih slucajeva, a malo onih koji su se osamostalili, napravili svoju kuci ili kupili stan.
Nisu se vremena promenila, nego su se promenili ljudi. Danas snajke nece precutati sve i nece trpeti sve - sto je po meni ispravno. Nema tu srece dok snajka i svekrva zive u istoj kuci ili istom dvoristu.
Nema tu srece dok snajka i svekrva zive u istoj kuci ili istom dvoristu.
Sada kada bih ja rekla da u živim u istom dvorištu i zajednički radimo i doprinosimo u kući moji svekar, svekrva, zaova, muž, ja i naše dvoje dece,i da sam srećna i zadovoljna, verovatno bih morala na neki način to ovde da dokazujem. Ako nikako drugačije, ono ispraznom pričom.
Ovako, moraćete da mi verujete na reč.
Svakako da bi bilo bolje da svako živi posebno, no tvrdim da nije nemoguće živeti ovako. Ne treba biti isključiv, pa napisati ovo citirano. Neka je u promilima izražena mogućnost zajedničkog života sa svekrom i svekrvom, ona ipak postoji. Živi sam dokaz za to. Tamo gde su odnosi između supružnika određeni ljubavlju, a između ostalih članova porodice razumom, tu problema nema.
I najteže je ponašati se razumno, kada pre bilo kakvog pokušaja se kaže:" Znam da ne bih mogla sa njegovima."![]()
Sada kada bih ja rekla da u živim u istom dvorištu i zajednički radimo i doprinosimo u kući moji svekar, svekrva, zaova, muž, ja i naše dvoje dece,i da sam srećna i zadovoljna, verovatno bih morala na neki način to ovde da dokazujem. Ako nikako drugačije, ono ispraznom pričom.
Ovako, moraćete da mi verujete na reč.
Svakako da bi bilo bolje da svako živi posebno, no tvrdim da nije nemoguće živeti ovako. Ne treba biti isključiv, pa napisati ovo citirano. Neka je u promilima izražena mogućnost zajedničkog života sa svekrom i svekrvom, ona ipak postoji. Živi sam dokaz za to. Tamo gde su odnosi između supružnika određeni ljubavlju, a između ostalih članova porodice razumom, tu problema nema.
I najteže je ponašati se razumno, kada pre bilo kakvog pokušaja se kaže:" Znam da ne bih mogla sa njegovima."![]()
Imam i ja jedan takav primer u komsiluku.Zive svekrva,dva sina,dve snaje i troje dece u istoj kuci.Kako kazu,lepo se slazu,sve je u najboljem redu...Meni je to lepo videti,ali ne u mojoj kuci!Ne znam kako dele finansije,ko kupuje,ko sprema,kako se zna sta je cije i sta je ciji posao!
Licno,nisam toliko tolerantna,da bih volela takav zivot!Nemam pomoc oko cuvanja dece,sve sam ih tri sama odgajila,bilo je teskih perioda,ali uvece kada deca zaspu,mogu gola da se setam,da cutim ili razgovaram sa muzem,da se naglas posvadjamo,i jos glasnije pomirimo,i to ne bih dala nizasta na svetu!
ja onda uzivam. 100 km. od svekrve i pricam preko volje 2.min. svake nedelje kad sincic zove.
eh, moja sveki meni skroz ok
al zato jetrva...
...sta ces...
ne moze sve biti samo dobro...
Ne vidim ga ni ja, ali ga vidi ona!
Bezim od nje! Sto, iskrena da budem i jeste tacno, nekako sam vise soler.
Dodje mi da joj kazem : skini mi se s kicme zenetino dosadna, imas muza pa idi njega smaraj!
Ja bi joj brate, odvezala, i rekla sta mislim. Evo, ja nisam udata, ali zivim s deckom i bice i to valjda... Oni na neke silne svadbe idu, zaduzuju sto bi se reklo, ja sam fino obavestila da kad se budem udavala moze da bude do 50 ljudi na rucq, do 8, pa fajront, a onda zurka za mladje, opet oko 50. Bunili se oni, pa sta zaduzuju, ja sam rekla to je MOJ DAN I PROVESCU GA KAKO HOCU. I necu ni vencanicu da kupim, kupicu haljinu koju i na zurq mogu da nosim. Pa nek se ljuti ko oce. Bolje istina, po mom misljenju, uvek bolje istinu odmah na tacni