Pozdrav drage moje!!! Vidim da nam tema "miruje", da li to zna ci da su se svekrve smirile ili mi vise ne obracamo paznju na njih? Sto se moje nezvanicne svekrve tice ta nece da se smiri ni kad ode jednog dana Bogu na istinu, mislim da ce i tad da me progoni

.... Doduse, mene ne dira direktno, valjda zato sto nemamo kontakt, ali zato njenog dragog sina remeti.... Opet je bolesna, neka nova bolest, koju medicina jos nije zabelezila, svima razglasila da ima secer a od secera ni "SH", kupila onaj aparat pa se samo bocka... Igrom slucaja mm je pokupio neke njihove rezultate iz labaratorije (i njene i njenog muza) i verujte mi da tako dobre rezultate nemaju ni bebe kad se rode, sto im je on i rekao kada im odneo iste, na sta je ona odgovorila da su rezultati dobri jer se oni pridrzavaju uputstva lekara. A sin joj odgovorio da to znaci da joj je dobro i da zato ne kuka vise. Inace iz ishrane je skroz izbacila hleb, so, secer, zacine, kafu, tako da se u njihovoj kuci to vise ne konzumira. Da bi pre neki dan sva uzrujana zvala mm i rekla kao joj nije dobro i kako umire. On jadnik brzo u garazu po kola, a padao sneg kao lud, putevi ne ocisceni i odjuri kod nje. kad tamo, njoj pao secer na 2 i zato joj je bilo lose, on joj je odrzao predavanje kako je to sve posledica sto se lose i nezdravo hrani sto ona ne priznaje i samo kuka kako umire a on se tako drsko ponasa prema njoj, njegovoj majci koja ga voli vise od bilo koga i kao je samo njoj stalo do njega....
Posle toga bese neka slava, ne znam vise koja, jer ona slavi sve slave, odosmo mi na rucak koji nit je sladak, nit je slan...uzas zivi, i hvali se kako je dobila nekoliko kg kafe od nekih prijatelja iz inostranstva i eto ne zna sta ce sa tom kafom jer je oni ne piju, a da pritom nije nasla za shodno da ponudi 100 grama kafe nama... Nije meni stalo do njene kafe, Bogu hvala mogu sebi sve da priustim, ali j.b ga, valjda tako ide red... Ja kad dobijem nesto na poslu od poslovnih partnera, pice, rokovnike, cokolade, ja sve to podelim, sav viski njima sam dala, jer moj svekar samo to pije, a ona se hvali sa tolikom kafom a ne seti se da ponudi.... i tako drage moje, da prodje jos ne znam koliko vremena mislim da ce situacija uvek biti ista ili samo jos i gora...