Svekrve...neicrpna tema

uf znas kako...nek placa ako mu se moze a drugo...ipak je on tebi za sad samo decko,bez obzira sto je ozbiljna veza...a opet necete ziveti zajedno sta sad...a kaad dodje utrapite joj da vam spremi nesto pa bar da iskoristite njeno priisustvo...mame vole da kuvaju za svoje sinove pa eto problema manje za tebe :)a draga slobdno se istresaj ovde kako kazes...uparvo smo tu da se na neki nacin olaksamo i zabavimo :)

E hvala ! :D Ma kao da smo u braku jer zivimo skoro godinu dana zajedno. Nije da ima bas para i njoj za stan, jer smo poceli da skupljamo pare za kucu. Ovako tu kucu mogu odmah otpisati. Htela sam bebu, nema para, tek sad nece biti...

uf bre pa sto ne razgovarate sa njom o tome da je to veliki izdatak...i da vas dvoje treba da stvarate porodicu sebi,a mama svoju vec ima..

Ma nema gde da ode. Sama je, pa se nakacila nama. Trebala je ici kod cerke u Italiju, ali cas kaze da ce ici, cas da nece. Bilo je rec da ce cerka slati pare i nema nista od toga...
Lepa je zena, nije mi jasno sto ne nadje nekog udovca. :D

evo slobodna sam danas od deteta( u zabavistu) ,suprug na poslu, rucak spremljen pa malo da surfujem stranicom. procitah negde da suprug mora stvoriti granicu izmedju zene i majke. slazem se, ali sto kad je majka imuna na bilo sta sto joj sin kaze. ona uopste ne slusa sto on kaze. nije bio cvrst od pocetka a sada posle 8-9 g. ne moze joj nista. ali ja sam se opametila. trpila sam ujede(iako zivim u inostranstvu) sve dok nisam dobila cerku. e onda sam rekla muzu da ja nemam nerava za njegovu majku i njezina ogovaranja i spletke. Zivot je previse kratak. ujedno sam joj porodjajom zavezala usta . pricala je svima kako sam stara za porodjaj posto sam bila preko 30.g. kad sam kcerku dobila(Hahaha!!!) kojaglupaca,pricala kako ce mi dete biti nenormalno. to nije nikakva buduca sretna baka, vec smuckalica.
evo vec 2.g. se skoro nikad ne javljam na telefon kad vidim da ona zove. kada me vidi na Skype ja sam uljudna i kratka. Sluzbeno. nije bila u poseti kod nas vec 2. g. Sin tj. moj muz ima kontakt sa njom svaku nedelju. cuju se i vide i sa unukom. saljemo novac kad im je potrebno.ali nista me ne interesuje. stvarno mislim da mi je zivot prekratak da bih ga gubila na njezine spletke. vidim da joj je uslo u glavu da je ne podnosim pa je i ona malo drugacija tj.pocela je da se uliziva. ali nista ne pomaze.nemam vise snage niti volje da je slusam. vec sada razmisljam kako cu dogodine samo da svratim do Srbije 3-4 dana i kako cu sto pre dalje na letovanje na Kipar ili Tajland.

Lako je tebi da se smeješ kad ti Bog pogledao da naiđeš na normalnu ženu, za
svekrvu..videla bi te kako bi ti bilo smešno...da si bila u situaciji, o kojoj si juče
pisala....a da ona pri tom kaže....ma znam ja šta je njoj, nije to ništa, to se ona
samo malo prenemaže....i kako je nije sramota uopšte da priča pred muškarcima
kako je bolelo...i još svašta nešto.....da ti ni jednom ne dođe u posetu....da te ne
zovne da pita, kako si, ni kad izađeš iz bolnice...ali zato već sutra dan dođe da
pije kafu...koju naravno očekuje da ti skočiš i skuvaš sva čila i vesela.......:mrgreen::mrgreen:

znam, a verovala ili ne, ne bi nikom tako nešto poželela....jer to je jednostavno
odvratno, strašno...ma ne postoje dovoljno jake reči da bi mogla to preneti u
pravom smislu.....

Naravno, da je to za nikome ne pozeleti, ali valjda se desi,:evil:, ja sam sa "mojom" prosla mnoge strasne faze, i kad pomislim da od toga ne moze da bude gore onda se naravno desi nesto jos gore... I onda sam resila da presecem... pa nisu mene rode donele, i mene je majka rodila, nije samo ona majka i nema samo ona dete...

Nemam nista da pisem...
samo da vas puno pozdravim....
zelim vam srecu kao sto ja imadoh:manikir:
pa da nemate vise svekrvu:manikir:
a ona ziva i zdrava(da ne bude zabune:lol:):manikir:
a vi i dalje udate:heart:
Eto sve vas volim i drzim vam pesnice....bivse moje sapatnice:manikir::heart:

:azdaja: samo ti zezaj...da budem fina ;)

Danas sam se toliko iznervirala...zasto je tesko uraditi nesto onako kako su rekli roditelji njene unuke?Zasto mora pogaziti nasu rec i uraditi onako kako ona zeli? :besna: Pa zar je to toliko tesko ili ispod casti :dontunderstand: Cini mi se da ce pre biti iz nekog inata i prkosa :besna:

Back