kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
na svekrvama prazno??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je kraljica majka cuvala unuku, koja je posle toga otplakala dobru turu jer joj je baba rekla da je kao beba htela da sisa, a mama(tj.ja) nisam htela da joj dam vec sam joj davala neke glupe flasice i da se ona sad cesto razboli zato sto nije sisala mamu?????????!!!!!!!!!!!
Danas je kraljica majka cuvala unuku, koja je posle toga otplakala dobru turu jer joj je baba rekla da je kao beba htela da sisa, a mama(tj.ja) nisam htela da joj dam vec sam joj davala neke glupe flasice i da se ona sad cesto razboli zato sto nije sisala mamu?????????!!!!!!!!!!!
Dobro jutro drage snajke!
Ja, jutros, sanjala svoju svekrvu!!!
Kao: ležim u krevetu, kroz prozor vidim divan dan, bas kao danas sto jeste...a levo od mog kreveta sedi svekrva sva doterana, u svom najlepsem kompletu, sa isfeniranom frizurom i nesto mi priča. Ja je ništa ne sušam, samo mislim kako sam već trebala da ustanem iz kreveta i sramota me od nje![]()
Horor!!!
pogledam sanovnik na netu, a ono piše :" svadja u kući, presešće ti nešto"![]()
![]()
ko bi reko da sanjati svekrvu znači nešto loše?![]()
Kao: ležim u krevetu, kroz prozor vidim divan dan, bas kao danas sto jeste...a levo od mog kreveta sedi svekrva sva doterana, u svom najlepsem kompletu, sa isfeniranom frizurom i nesto mi priča. Ja je ništa ne sušam, samo mislim kako sam već trebala da ustanem iz kreveta i sramota me od nje![]()
Horor!!!
![]()
ja moju nesanjam....al sam sigurna da ona mene sanja svaku noc..![]()
Na mojoj nije!!!
![]()
Horor!!!
![]()
ja moju nesanjam....al sam sigurna da ona mene sanja svaku noc..![]()
izleda da su svekrve....otišle u zaborav......![]()