Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.675
pa vidis, ti znas oko deteta i pomazes svojoj cerki, uzivas u unucetu i ono oko tebe....a to je zato sto si sagradila poverenje od starta....ali, pitam se sta bi bilo kada bi dosla kao pomoc i uzmes novorodjence u ruke i ne znas da ga drzis, glava mu visi i malo po malo ti klizi iz ruku i da je cerka posle porodjaja svaki cas skakala da ti namesta dete u rukama...da ni jendom nisi htela da pokusas da presvuces dete a kamoli da okupas, da si joj davala dete u ruke da ga spusti i dize iz kolica a da u isto vreme zanovetas stalno nesto i duris se kad nije po tvom...ja sam takodje stava da dete treba da ima baku i dedu i da treba da se vole ali u isto vreme nisam za to da nam se iko mesa u vaspitanjei negu deteta, to je stvar roditelja....ili ces raditi kako kazemo ili cemo se svadjati.....i da, nisam neki madjionicar ali sam pogodila: sad davi da dan bebi i drugu hranu osim mleka....malo malo pa provuku muzu kroz tekst....dolaze u ponedeljak i moram da se naoruzam strpljenjem
![]()
Mene zanima kako je tvoja svekrva odgajila tvog muža? Ili je njega rodila i othranila tetka? Ko mu je čemernom pridržavao glavu???