Pravila koja ti postaviš a ostali mogu ili da ih poštuju ili unuče viđati neće? Hm, meni to liči na ucenu.
Je l tako i muža dresiraš ili...?
Lično smatram da je ljubav prema unučetu precenjena i da se uglavnom svodi na igre vlasti i nadmoći na relaciji snaja-svekrva. Najpametnije prolaze bake koje fokus interesovanja prebace na sebe i svoj život i puca im pertla da li će unuče da piški, kaki, ima grčeve i sl, dođu na rođendan i eventualno za Novu godinu, donesu poklon i to je to. Ne mešaju se snaji u parohiju ali ne pomažu finansijski niti glume bejbistinig servis po ptrebi (čitaj: kad se snaji nafrlji). Jedini problem je što onda snaje dođu na ovu temu da kukaju kako su svekrve bezosećajne kučke koje neće detetu da plate časove tenisa ili letovanje.
ako neko ne moze da shvati da osoba se gestacijskim dijabetesom ne sme da jede odredjene stvari, prvenstveno zbog bebe zato sto beba postaje prevelika da bi bezbedno prosla porodjajni put,
ne shvata da osoba kojoj majka moze da umre svakog casa, koja je trenutno i u drugom stanju, nema zivaca ni potrebu da te obilazi samo zato sto je tebi dosadno,
ako ti neko govori jasno da tvoje "usluge" koje pokusavas agresivno nametnuti kao velikodusnu pomoc, a ustvari ti samo komplikuju tvoj ionako tezak raspored,
takvoj osobi mozes, posle svih obzira za koje si smatrao da se podrazumevaju- postaviti samo pravila.
mom detetu ne treba neko ko ce mu komplikovati zivot, svekrve svojim postojanjem nista nisu zasluzile- samo dobrom praxom
kome se ja pravdam

makar vidim da sam i previse tolerantna i da imam konjske zivce... treba da se cuvam za svoje dete i jednu majku
zao mi je sto te interesuje mm, zauzet ....
bez ikakve uzice