Nisu sve, al ova moja bivsa sasvim sigurno nije bas sabrana u glavi.
Odlozila sam izvrsno vidjanje osmog avgusta kod sudije, a ona nije htela da pomeri redovno vidjanje deteta koje je trebalo da bude danas pa sam dva dana ranije dosla u NS da bi se to obavilo i malopre ih nazvala telefonom da ih obavestim da smo stigle (a sinoc sam to uradila porukicom jer kontala sam da ce pomisliti da cemo ipak iskoristiti i vikend na putu bez obzira na njih te da ce mi opet napraviti neku namestaljku koju bih morala placati). I kad se babuskera javila, ladno mi rekla da nece doci danas, nego tek krajem meseca kada je zakazano novo izvrsno vidjanje. Dakle, nece iskoristiti redovno vidjanje koje su dobili po sudskoj odluci, a ja rekla detetu jutros da ce doci i sada me ona pita: ''Zasto baba i deda nece doci da me vide?'' I sta da joj kazem?
Ne smem da izlanem pred njom sve sto mislim o tim kretenima pa sam joj samo rekla: ''Nece zato sto su takvi kakvi su, batali ih, ajmo mi na bazen.''
Nesto mi i nije krivo sto ne dolaze (osim zbog deteta koje se kao i svako dete nadalo velikoj cokoladi koju stalno spominju preko telefona), ali se bojim da ce mi opet namestiti lazne tvrdnje da je nisam dovela na lice mesta pa sada opet moram cimati ljude koji ce mi svedociti da sam u podne stajala ispred zgrade.
Putji cu majke mi koliko me nerviraju. Ovo je vec prevrsilo sve mere zaebancije za nasim zivotom i nad kratkorocnim i nad dugorocnim planovima. Skratili su mi godisnji za tri dana iz cistog baksuzluka, odvratni su mi, odvratni, odvratni, odvratni.![]()
Ebote, ovo je stvarno iživljavanje i svojevrsna robija
Da li bi smela, mislim da li je po zakonu i da li uvažavaju takav dokaz, da lepo snimaš kamerom/aparatom, svejedno, silazak niz stepenice/lift i stajanje ispred zgrade 15 min, 1/2 sata, koliko već stojiš i time da dokumentuješ da se nisu pojavili? Mislim, valjda sama sebe smeš da snimaš, valjda zakon to dozvoljava
A pre toga uključiš spikerfon na telefonu, pa okreneš 95, tačno vreme, jel, pa i tu imaš dokaz koliko je sati, da nisi čekala ranije ili kasnije. E, još smisli kako da dokažeš koji je dan... kupi novine na trafici, dnevne novine i snimi i datum. Smešno šta pišem, ali ovo... užas, cimati ljude da svedoče, živeti ovako rastrzano... strašno!!!

Eto, i predložila sam ti snimanje, a slikanje jok, ma ni na kraj pameti 
))) ja imam vrlo smesnu pricu da vam ispricam iako sam na momenat bas popizdela kad sam saznala da su moji buduci svekar i svekrva pcoeli da razmisljaju kako da se uvale u stan na moru....stan je sestrin i moj, nasledjen, i sada su moj otac, sin i tetka dole na moru....i tako cuju oni more, pa stan,pa mesec dana letovanja i sad bi i oni......a ja pitam mog buduceg: je imaju oni uopste obraza, ovamo su mene i moje dete bukvalno proglasili za lazove i psihicki bolesne a sad bi u gajbu da se uvale....a dete i ja nismo dobrodosli kod njih.....e ima nas svakakvih....