P
pajamaca
Gost
zmajka, oš jednu pina koladu
sa malibuom
sa malibuom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa malibuom
pajamaca:zmajka, oš jednu pina koladusa malibuom
![]()
:-x
Mislim da kad bi imala sisu da ga podoji otprilike bi mene mogla i da izbaci iz kuće... Sve je kao počelo hoće da mi pomogne, pa sve ''ona zna bolje'' je iz najbolje namere, ali sada je moje dete već više od pet meseci, ma super je i super se razumemo nas dvoje; ali NE!!! Ona zna bolje da ga uspava, ona mi ga OTIMA IZ RUKU, samo viče: dođi kod tvoje bake, zove ga SVOJIM SINOM (prvo sam mislila da je onako kao bezveze 'sine'), ali postalo je već preterano - čije si ti dete, čiji si ti sin, pa bakin, nego čiji:shock: :shock: :shock:
Keve ti, ja sam nesposobna da usisam 20 kvadrata
moj rođendanac, majku mu, a ni da bekneš?!

Zao mi je zbog situacije u kuci, moraces nekako to da resis, da joj se nekako suprostavis ili porazgovaras s njom ...:?snow-flake:Zene kada cujem vase muke jeza pocinje da me podilazi :shock: Ja sa mojom zivim od maja ove godine, nije losa za sada ali u vasim pricama sam prepoznala neke simptome, pa se pitam kada ce i da li ce da se razvijuu nesto gore. Na primer ono sa hranom,( inace moja svekrva je debela i jako se nervira zbog toga) non stop mi govori uzmi jedi nesto, sto ne pojedes to sve (pola serpe hrane) cak je jedan period zaredjala i pravila ustipke, pite... ali kad je skapirala da ja ne podlezem tim stvarima,( vec vise ona tu srada) odustala je.
Pa onda kada je uhvati faza MOJ SIN, sto si ti lep, sto ti lepo to stoji, sto si ti pametan, kako sti imas inteligenciju itd. A kad dodje vreme da moj muz, a njen sin treba da dodje sa posla pocne: Evo stize moj sin, ja uvek osecam kad moj sin stize; nikada ne pogodi ali od te fore ne odustaje i stvarno ne znam sta joj to znaci.
Kada je moj muz kuci u nasu sobu ne ulazi, ali zato kada sam ja sama, upada bez kucanja i stane na sred sobe i zagleda, kao ona ne ulazi kad mi nismo tu, a nekoliko puta sam osetila miris mog, parfema koji stoji u mom ormanu , a ja ga tog dana nisam koristila.
Muz i ja smo razgovarali o tome da nadjemo neki stan na prolece, a ona je to izgleda namirisala, pa polako pocinje sa pricom kako je tesko kad je covek sam (inace ona ima majku od 82 god. koja zivi sama), a meni je pricala pre nepunih mesec dana, kako ne razume ljude koji kukaju zato sto su sami?!
Sta ce ispasti od svega ovoga stvarno ne znam, ali da ce biti dobro ne verujem.
Vecina zena koje ja znam kazu da je sve bilo tu i tamo o.k. dok nisu rodile prvo dete?! Da li je i kod vas tako?
ma u ludacku kosulju sa njimamackica ns:Hvala gošćice:smile:
ja ne znam šta je sa tim ženama, majke mi... Teško je valjda pomiriti se sa tim da je njihovo vreme prošlo, da nisu one više te koje su najvažnije... treba organizovati neke grupne psihoterapije za svekrve, majke mi:razz:
Ja za sada ćutim, neću da reagujem dok ne budem imala nešto konkretno; ovako ništa neću postići samo da ispadnem nezahvalna![]()

) potkrala ti se jedna fina i simpaticna logicka pogreska. Trebalo je da kazes "Ako moja majka meni zeli najbolje, onda i ja zelim isto tako kao i njegova majka"muvalo:A kako se vase majke ponasaju prema vasim muzevima?
Meni bas prija sto je jasno da sam svojoj majci vaznija od mog muza. Mislim, oni su u ok odnosima, dragi jedno drugom ali: moja majka 'ladno diskriminise mog muza! Donese nam poklone i meni ogroman, a njemu neki mali, skroman (lep, ali ipak). Onda, ponekad ga tako zamoli da joj nesto ucini (inace uopste nije lik koji od bilo koga bilo sta trazi, naprotiv) nego mi se cini da to namerno radi zato sto zna da moj muz ne moze da kaze ne. Mislim, moze, nije stidljiv, ali ona k'o da uziva u nekoj toj "moci" koju ima nad njim. Vrhunac je bio kada nam je bila u gostima i ladno obukla njegovu OMILJENU majicu (inace nikada nije obukla nesto moje i uopste ne voli da pozajmljuje stvari). I sve tako neke sitnice, koje su, znajuci moju majku, namerne sitne pakosti. Znam je: odlican je posmatrac i vrlo pazljiva kao osoba - nikada u zivotu ne bi mogla - ni slucajno! - da uradi nesto sto ce nekoga da iznervira, previse je fina, uzdrzana itd. Moram da priznam da me je ovo jako iznendailo, iznenadi me svaki put, a pomalo i zabavlja.
(njegova majka uopste nije takva - i ona diskriminise svog sina u moju korist. Sve u svemu: meni super a muz je malo izradjen u celoj kombunaciji)
Osim veličine bifteka, za vreme porodičnih ručkova !!!етотако:Moja mama se prema mom muzu ponasa isto kao prema meni. Potpuno ga je prihvatila i jako ga voli i postuje. Lepo se slazu... i moj muz voli jako moju mamu, kaze da je fenomenalna osoba, izuzetno je postuje. Meni je drago sto je tako, jer nemam konkurentski odnos sa muzem... ako se ljudi koje volim i postujem medjusobno vole onda je meni srce na mestu.
Svog drugog zeta tj. muza moje sestre ne postuju bas... ali su i njega prihvatili i ne prave ocigledne razlike izmedju zeta i cerke.
J&Z:Ja ne znam zasto toliko se huli na svekrve?
Da li ste se zapitale nekada da su i one majke i kao sto mi volimo svoju decu tako i one vole svoje sinove. Ja znam da za svoje dete ne moze nista da me spreci da ga npr. vidim, cujem, pomazim, poljubim... tako da ne vidim zasto "one" ne bi mogle da to urade?
Kad god sam na svekrvu gledala kao majku moga muza i od kad ja imam svoje dete mogu vam reci da se jako lepo slazemo.
Ako moja majka meni zeli najbolje, onda i njegova majka isto tako zeli kao i ja...
Drage moje, savijte rogove, pomislite kako bi vama bilo da vam vaseg sina uzme neka ostrokondja
koja je najpametnija na svetu, kako bi se vi osecale?
Ceni te majke i vas ce ceniti!