Svekrve...neicrpna tema

Nadimak moje svekrve u firmi gde je radila je ... Krava.
Da čovek ne poveruje kako su kolege imale lepo mišljenje o njoj. Ni sada ga nisu promenili i ako je u penziji. :azdaja:

Добра крава
bodyart-jp-krava.jpg

cao drage moje,
kao sto vidite tek sam se uclanila...pa ukratko o meni- ja sam sandra i uskoro cu napuniti 25 godina. u braku sam vec vise od 3 godine i manje vise nemam problema osim naravno svekrve.
iskreno receno se polako pitam koliko cu jos izdrzati...
evo i sad se tresem jer me pre par minuta zvala gospodja...aaaaaaaaaaa

cao drage moje,
kao sto vidite tek sam se uclanila...pa ukratko o meni- ja sam sandra i uskoro cu napuniti 25 godina. u braku sam vec vise od 3 godine i manje vise nemam problema osim naravno svekrve.

Cao sandra :cao: dobro dosla :ok: pa pisi malo o gdji Sveki :aha:

cao drage moje,

Dobro dosla u klub :zag:
Samo polako...uz nas ces jednostavno nauciti da je to tako i da nemozes nista promeniti.Ostaje ti draga moja da se naviknes i da naucis da "pustis da udje sve na jedno uvo,a na drugo da izadje"...jedino tako ces ostati normalna i sebi,a i svome muzu.

Posto nezivimo u gradu moja "draga mama" dolazi kod nas samo na slavu i po neki rodjendan (uglavnom mi idemo po nju kolima).Ali je zato u udruzenju penzionera sa kojima ide na planinarenja i izlete :confused:

Zvoni danas cerkin tel. kad baba :mrgreen: Pita sta radimo pa kad su deca rekla da tata nije kuci kaze ona jadna -a ja mislila da dodjem kod vas pa eto kad tata nije kuci onda drugi put :dash:

jaoj,prosto ne znam gde bih pocela...to je samoziva zena kojoj se uvek ugadjalo. moj muz je inace jedinac, i nedavno je bio na bolovanju 3 dana-ona ga nije za 3 dana pitala kako je niti je znala da je na bolov.e danas je drugi problem,mm na poslovnom putu na mesec dana,vratio se prosli vikend i vec 4 dana je na sajmu, ona mene zove jutros i kao da li dolazimo (inace imamo 3 sata voznje do nje) ja kazem da ne verujem jer mora da se odmori i utorak opet ide. ona ce meni na to pa kako da se ne vidimo,jos cemo se mi cuti. evo jos uvek se tresem....UZAS

dodje mi nekad da dignem ruke i jednostavno odem,onda pomislim da joj necu dozvoliti da me ona pobedi i otera jer ja volim svog muza.....
vidim da svi imate skoro iste probleme,ali ja stvarno ne znam kako dalje. prekinula bih ja sve odnose,ali i moji zive u istom mestu kao i svekrva pa je to nemoguca misija...

a da ne pricam o tome kako je sinu kupila stan (nakon 5 godina smucanja po tudjim stanovima) kako bi ona imala gde doci i dovoditi svoje drugarice,sestre,komsinice...inace je moj muz prijavljen na komsinicinu adresu jer se stan vodi na svekrvi (toboze,moga bi on prodati stan)
tako je i za auto,kupila mu auto koji je on vozio 10-ak puta jer kao mi taj auto ne mozemo odrzavati jer je sportski pa mnogo trosi (a ona baba od 62 godine ga vozi)
takodje nam je i novac od svadbe uzela iako je drugacije bilo dogovoreno.
nikad kraja,kao sto neko rece na forumu-roman mogu napisati...nazalost

verovatno smaram,ali ja se moram negde istresti jer imam osecaj da sam na samoj ivici...moja svekar je inace proveo 35god. u nemackoj. svekrva se vratila kada je mm bilo 7 godina i nikad nista nije radila. e sad je njena teorija da covek od 30godina ne moze da se umori,tj.njoj to ne ide u glavu. svekar je dusa,ali njoj ne sme nista reci.
mm i ja smo rodjeni 31.12.i kao i svake god.nam dodju kumovi sa klincima da bi moja svekrva prosle god.rekla da njoj nije jasno kako mi trpimo tudju decu i kao svake godine nju kumovi za.ebu jer bi ona htela doci(mislim se kao da bi sa njom proveli n.g.)
i u sustini je ubedjena da ja nisam ok jer posle 3 godine nemamo jos dece,stalno me nagovara na neke preglede i vec ima zamisao o unuku. on ce da zivi kod njih a mi cemo da radimo...
mm je fax zavrsio samo radi nje, ona pije anti depresive radi njega (a ruku na srce,bio je jako dobro dete bez puno problema)
i cim se mi nesto pobunimo,ona umire. kao lose joj,pritisak,srce itd. tako da je mog muza joj davno ubedila kako ce ona umreti za 2-3 godine

kao sto rekoh,toliko toga se desilo da ja mislim da moj mozak vise ne moze nista da prihvati. ja bih sad plakala kad se setim nekih stvari i njenog prisustva u mom zivotu uopste!
vec vidim da ce sutra da nam se uvali kako bi videla svog sincica i onda sledi lekcija...a uz to ce nama pokvariti sve planove i vikend.
nekako smatram da nisam sve to zasluzila u zivotu...ali sta je tu je...

nadam se da neko od vas ima vise iskustva i da zna neko resenje. ja dalje ne mogu ovako.
moji su skroz drugaciji,i ja nisam taj tip koji ce gutati ali sve kao iz nekog postovanja. inace je njeno misljenje da se svekrva moze ponasati kako hoce prema snajki,a sin se ne sme mesati u odnos mame i zene...izludjuje me ta zena

neki dan se desilo nesto neverovatno, i jos to ne mogu da svarim...bila sam kod njih na 2 dana,mada sam tu samo spavala jer mi baba slavila pa sam pomagala. kada smo tata i ja posli kod mene (jer on bude sa mnom dok mi je muz na putu) ona izasla u bademantilu ispred kuce i pocela da vredja,kao kako mog tatu nije sramota,nju niko nije tako uvredio i ponizio,ona je kontala da cu ja biti par dana kod njih (to subota,a oni u ponedeljak idu u banju) pa ja sam njeno dete, a njen sin je u inostranstvu pa niko ne zna kako je njoj itd.
ja ostala bez texta,ni danas ne znam da li sam se sa svekrom pozdravila taj dan...

Back