Svekrve i vi,gde ste sa njima?

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
kako se slazete sa svojim svekrvama?na jedan fin i dobar nacin ili sin slusa majku sta i kako kaze mama?uvek se svekrve mesaju.postujete njihovu rec ili ne.ouch,ma '' ko ih sisa,ako mu diktira njegova majka....''.lepe ili ruzne uspomene ili ste sa svekro super a mozda na ''noz''.?

Nisam bila u zvanicnom braku, ali "svekrva" je bila i ostala fantasticna. Imale smo jako lep odnos i on se nije promenio. Vise je dozivljavam kao tetku, nego kao "svekrvu". Vrlo je objektivna i uvek je bila na mojoj strani. Redovno se cujemo.
I kao baka je divna. Svaki raspust moje dete provodi sa njom.

ja sam iznad zemlje,ona ispod i tako....
sa crvima,tii si šizo:lol:

- - - - - - - - - -

Nisam bila u zvanicnom braku, ali "svekrva" je bila i ostala fantasticna. Imale smo jako lep odnos i on se nije promenio. Vise je dozivljavam kao tetku, nego kao "svekrvu". Vrlo je objektivna i uvek je bila na mojoj strani. Redovno se cujemo.
I kao baka je divna. Svaki raspust moje dete provodi sa njom.

e,to se zove zivot!

kako se slazete sa svojim svekrvama?na jedan fin i dobar nacin ili sin slusa majku sta i kako kaze mama?uvek se svekrve mesaju.postujete njihovu rec ili ne.ouch,ma '' ko ih sisa,ako mu diktira njegova majka....''.lepe ili ruzne uspomene ili ste sa svekro super a mozda na ''noz''.?
a sa zenske strane je bese tasta?nema veze i to je svekrva i sa njima sam na iebi si mater,pa dosta sam ja popustao i pokusavao normalnim otvorenim pristupom napraviti zdrav odnos nek se teraju

ja sam od svoje majke mnogo propatila, ostavila me kao bebu u paklu a kad sam je dobila nazad bolje da i nisam i molila sam boga da me vrati opet u onaj pakao... i kad sam dobila svekrvu, pa ne mogu bas reci da sam dobila majku al sam dobila puno toga sto mi je u zivotu falilo i hvala joj na tome...
na zalost prerano je umrla i jos uvjek zalim za njom...
ona dok je bila ziva ja sam radila, cuvala mi je djete, kod kuce sve bilo cisto, rucak na stolu...

i stvarno ne kapiram zene kad kazu da im svekrva smeta bez obzira sto je dobra zena, na stranu zle babe, ima i takvih koliko hoces al ako se moze imati koristi od te zene zasto onda da smeta... ako nesto ne stima, ni meni nije sve odgovaralo al treba nekad uvuci jezik u dupe pa precutati...

cujem neke mlade zenice kazu kao hoce one svoj zivot, pa ja sam imala svoj zivot dok je svekrva bila ziva, tek poslije sam ga izgubila...

ja sam od svoje majke mnogo propatila, ostavila me kao bebu u paklu a kad sam je dobila nazad bolje da i nisam i molila sam boga da me vrati opet u onaj pakao... i kad sam dobila svekrvu, pa ne mogu bas reci da sam dobila majku al sam dobila puno toga sto mi je u zivotu falilo i hvala joj na tome...
ona dok je bila ziva ja sam radila, cuvala mi je djete, kod kuce sve bilo cisto, rucak na stolu...

i stvarno ne kapiram zene kad kazu da im svekrva smeta bez obzira sto je dobra zena, na stranu zle babe, ima i takvih koliko hoces al ako se moze imati koristi od te zene zasto onda da smeta... ako nesto ne stima, ni meni nije sve odgovaralo al treba nekad uvuci jezik u dupe pa precutati...

cujem neke mlade zenice kazu kao hoce one svoj zivot, pa ja sam imala svoj zivot dok je svekrva bila ziva, tek poslije sam ga izgubila...

Pa to je in... lako isterati čoveka iz sela, ali selo iz čoveka, teško...
Bore se oko gazdinstva... muža.. štatijaznam..
Ali in je hejtovati svekrvu.

zene su ljubomorne na jednoy drugoy,takva vam je sorta,mora mama da komanduje,ne bi zvot bio zanimljiv bez svekrva:whistling:

moja nije medju zivima...nije me volela...srecom ni ja nju...poshtovala je kao majku mog muza i nikako njena nije bila zadnja...mozda se istroshila u ljubavi jer je volela prvu snajku:aha::
nije ta gospa volela ni prvu cccccc

- - - - - - - - - -

pa sta teba da radi
da je drzi na televizoru? misisim, stvarno...

a ja i svekrva se super slazemo
oni zive svoj zivot, mi svoj...vidjamo se kad se dogovorimo
i sve ok
pa dobro,to je bas lepo,nma mrznje medju vama.

koliko god da se slažu, tu postoji napetost i samo je pitanje dana kada će taj šatro dobri odnos da prsne kano balon od pjene....a tada to obično bude preko jadnička

Back