Svedok prevare?

Niko ne voli da mu neko saopštava da je rogonja . I da si mu do tada bio prijatelj od tada ćeš biti onaj koji mu je saopštio da je rogonja .
Bićeš i sumnjiv i kao onaj koji će tu vijest prenositi drugima . Niko ne voli da ga žena ili djevojka vara ali ga još više ubija spoznaja da to znaju svi oko njega .
Žena mog najboljeg prijatelja se ebavala i uzduž i poprijeko . Znao je on to i sam a mnogi su ga zaebavali zbog žene .
Ja mu nikad nisam spomenuo da sam mu vidio ženu sa ovim ili onim i siguran sam da mi je bio zahvalan zbog toga .

Idi bre...koliko ih znam. Npr, ovi mi nisu ništa: on je prikivao razne mladjahne studentice za protuuslugu ili mobilni ili parfem, a žena mu se osvetila kad je saznala pa se heftala s drugim tipovima. Sad sede zajedno u lokalu i drže se za ruke, cvrkucu... Kad će ponovo pući - ne znam, ugl, ona sve leci slikama na socijalnim mrežama: s mužem na Tajlandu, s mužem u Barseloni, s mužem u Parizu itd.
Život je čudo:)

Idi bre...koliko ih znam. Npr, ovi mi nisu ništa: on je prikivao razne mladjahne studentice za protuuslugu ili mobilni ili parfem, a žena mu se osvetila kad je saznala pa se heftala s drugim tipovima. Sad sede zajedno u lokalu i drže se za ruke, cvrkucu... Kad će ponovo pući - ne znam, ugl, ona sve leci slikama na socijalnim mrežama: s mužem na Tajlandu, s mužem u Barseloni, s mužem u Parizu itd.
Život je čudo:)

To je ono kada shvatis da brak nema veze sa jbanjem.

To da brak ima veze sa jebanjem je ostalo od nasih baba koje su nevine ulazile u brak. Pa imas masu ok baba kojima je tek tada pocinjao zivot, tj. sex, posto zene nisu normalne koliko im je bitan sex. Pa su onda te babe zakon sa savetima unukama : 'E sto pre da se udas, tek od tada pocinje zivot', lol. A to su stvarno dobronamerni i opusteni saveti (za razliku od mnogih saveta kojima im roditelji pune glavu), samo sto su promasili vreme...

Poslednja izmena:
Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)
Zavisi od toga kakva ti je sestra.

Niko ne voli da mu neko saopštava da je rogonja . I da si mu do tada bio prijatelj od tada ćeš biti onaj koji mu je saopštio da je rogonja .
Bićeš i sumnjiv i kao onaj koji će tu vijest prenositi drugima . Niko ne voli da ga žena ili djevojka vara ali ga još više ubija spoznaja da to znaju svi oko njega .
Žena mog najboljeg prijatelja se ebavala i uzduž i poprijeko . Znao je on to i sam a mnogi su ga zaebavali zbog žene .
Ja mu nikad nisam spomenuo da sam mu vidio ženu sa ovim ili onim i siguran sam da mi je bio zahvalan zbog toga .

Za mene je to neiskren odnos da ocigledno nesto znas a najboljem prijatelju ne saopstis tako bitnu stvar, ja da imam takvog prijatelja posle toga bi mu saopstio da me vise nikada ne zove niti se javlja na ulici jer bi ga smatrao saucesnikom u prikrivanju.
Treba biti fer plej igrac i pogotovo onim osobama sa kojima imamo prijateljske odnose saopstiti istinu, ja to uvek radim, iznesem ako nemam dokaze onda neke indicije pa neka dalje on proverava. Mislim da ukoliko to ne ucinim bas ja od te osobe pravim rogonju.
Uvek je vazno istinu govoriti a u musko zenskim odnosima svaku prevaru treba razotkriti i sve ogoliti. Zasto skrivati takve podmukle stvari, kada ti neko radi iza ledja.

A ovo boldovano mi nije jasno.:hahaha:

Zasto je vama bitno odrzavanje tog tabua?

To mi je isto kao u onoj bajci "car je go".

Kako covek koji ima samopostovanje moze tako da zivi?:confused:

- - - - - - - - - -

Za mene je to neiskren odnos da ocigledno nesto znas a najboljem prijatelju ne saopstis tako bitnu stvar, ja da imam takvog prijatelja posle toga bi mu saopstio da me vise nikada ne zove niti se javlja na ulici jer bi ga smatrao saucesnikom u prikrivanju.
Treba biti fer plej igrac i pogotovo onim osobama sa kojima imamo prijateljske odnose saopstiti istinu, ja to uvek radim, iznesem ako nemam dokaze onda neke indicije pa neka dalje on proverava. Mislim da ukoliko to ne ucinim bas ja od te osobe pravim rogonju.
Uvek je vazno istinu govoriti a u musko zenskim odnosima svaku prevaru treba razotkriti i sve ogoliti. Zasto skrivati takve podmukle stvari, kada ti neko radi iza ledja.

Jako bitno.:ok:

Poslednja izmena od moderatora:

Hajde da se vratimo na početak teme gdje piše da se oženjeni lik u kafiću drži sa drugom za ruke .
Logika govori da ni ne pokušava sakriti nevjerstvo od svoje žene a logika opet govori da ti ne bi bio prvi
koji bi njegovoj ženi saopštiti njegovo nevjerstvo .
Vidi se da ti je životno iskustvo tanko .Kad dođeš u situaciju da saopštiš prijatelju da mu se djevojka koorva
a on je poslije oženi i sa tobom prekine svaki kontakt , drugačije ćeš razmišljati .

A zar ti se ne cini Sarvas da su ta pravila pogresna i zapravo sluze samo radi podsticanja i opravdavanja nemorala?
Vecina vas posmatra prevaru kao normalnu stvar... Sad ne znam da li to tako treba, ali onda ne treba ni kriti niti biti tabu, zar ne?

Onaj ko ukaze nekome da mu je partner svaler/*urva, uvek ostane posran. Ovi ce zalizati svadju, a tebe ce se resiti kao uzroka uzurpacije. Zato u takvim slucajevima treba da se glumi senilnost - nisam video/ne secam se (u principu - ebe mi se, nije moja stvar.)

A zar ti se ne cini Sarvas da su ta pravila pogresna i zapravo sluze samo radi podsticanja i opravdavanja nemorala?
Vecina vas posmatra prevaru kao normalnu stvar... Sad ne znam da li to tako treba, ali onda ne treba ni kriti niti biti tabu, zar ne?

Vidi, pre nego sam i otvorio temu znao sam da joj neću ništa reći. To možeš posmatrati iz više uglova i vagati. Promatrajuci slične slučajeve i slušajući priče, potpuno sam uveren da je težina mog nemorala naspram tjeskobe sumnje koju bih izazvao ili dodatno potpalio neuporedivo smešna. Mislim da od te neizvesnosti i špijuniranja nema ništa gore u odnosu između dve osobe. Ko sam ja da to pokrenem?

Kako ti doživljavaš prevaru u svom životu, nema mnogo veze sa onim kako ostali gledaju na istu. Nisi ti čuvar morala društva, svako ima pravo da svoje odnose uređuje kako njemu odgovara, da živi kako hoće, sve dok time ne ugrožava ostale oko sebe.

Ko podstiče nemoral ? Djelovaće bljutavo ako kažem da nikada nisam prevario ni jednu svoju djevojku a nisam .
Smiješno mi je kad se neki kao iznenade kad im neko saopšti da su prevareni mada su znali da su sjeli na
klimavu stolicu .Dobro razmisli prije nego što neku izabereš pa ti neće prijatelji morati čuvati obraz .

To je ono kada shvatis da brak nema veze sa jbanjem.

To da brak ima veze sa jebanjem je ostalo od nasih baba koje su nevine ulazile u brak. Pa imas masu ok baba kojima je tek tada pocinjao zivot, tj. sex, posto zene nisu normalne koliko im je bitan sex. Pa su onda te babe zakon sa savetima unukama : 'E sto pre da se udas, tek od tada pocinje zivot', lol. A to su stvarno dobronamerni i opusteni saveti (za razliku od mnogih saveta kojima im roditelji pune glavu), samo sto su promasili vreme...

Ima veze.
Kako kažu;
Žena je kao živa ograda.
Ako je redovno ne krešeš predje kod komšije.

Hajde da se vratimo na početak teme gdje piše da se oženjeni lik u kafiću drži sa drugom za ruke .
Logika govori da ni ne pokušava sakriti nevjerstvo od svoje žene a logika opet govori da ti ne bi bio prvi
koji bi njegovoj ženi saopštiti njegovo nevjerstvo .
Vidi se da ti je životno iskustvo tanko .Kad dođeš u situaciju da saopštiš prijatelju da mu se djevojka koorva
a on je poslije oženi i sa tobom prekine svaki kontakt , drugačije ćeš razmišljati .

Ja imam pravo na svoj stav i misljenje i te otrcane fraze, "ne znas ti jer ti je zivotno iskustvo tanko" samo sluze da bi se diskvalifikovao neciji stav i zato me ne zanimaju a i imam dovoljno zivotnog iskustva. Moje je misljenje da ne treba sakrivati prevaru niti gurati pod tepih prosto onaj covek koji drzi do sebe osecace grizu savest i treba da kaze, to sto su ljudi navikli da zive u svetu lazi, prevara, licemernosti, opste hipokrizije pa opravdavaju sve i svasta, druga je stvar. Treba sve izneti na videlo, istina je lekovita za ovakve stvari .
Ukoliko ozeni qurvu, sta to mene briga, bitno je da zna koga zeni a ne da sazna u braku, sam ce snositi konsekvence, na vreme mu je sve predoceno.

Back