Svedok prevare?

Rekoh već, plus detektivski šešir,
ako se već nema kinte za mikročipovanje :lol:
'ajd' ovako:uputi ti nas šta je to u ženskoj glavi što ne priznaje činjenice, pošto mi, glupi muškarci to ne možemo da shvatimo?Je l' postoji neka lekcija u udžbeniku psihologije, ili čak psihijatrije, ili ceo udžbenik koji obrađuje tu temu?...Da se malo opismenimo.

'ajd' ovako:uputi ti nas šta je to u ženskoj glavi što ne priznaje činjenice, pošto mi, glupi muškarci to ne možemo da shvatimo?Je l' postoji neka lekcija u udžbeniku psihologije, ili čak psihijatrije, ili ceo udžbenik koji obrađuje tu temu?...Da se malo opismenimo.

Zaista ne znam na šta ciljaš, ali očigledno da me ne kapiraš, pa me smara da sad nešto objašnjavam, lepo sam pisala na temi, kada sam sve napisala šta mislim, počela sam da se zabavljam čitajući postove.

Pa da, svejedno koga bi ti cinkario, njegova žena te i onako ne bi razumela šta kažeš.

nadam se da ni ovo nisam razumeo dobro, inace ako si tako rekla kako sam razumeo, ovo je nizak udarac :thank:

- - - - - - - - - -

Nadjoh se jednom u takvoj situaciji kao tvoj zet, samo sam ja bio puno gori, ebg svi koji me znaju mogu da posvedoce da sam kao hobotnica kad sam na javnim mestima kraj cvetova mojih tajni, nije to zbog toga sto sam matori "zagor" nego zato sto sam emotivac, pa neverbalno iskazujem osecanja. :zkez: :rumenka: :malav: Svedok je bila neka tinejdzerka, furnula mala iz skole i nasla se u istoj kafani, kasno je primetih, ali brate bila je fer i korektna, ravnoteza straha valjda - neko ljubavise sa strane, neko bezi sa casova, pa kad se saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo - ispadne detant.

daco objasni ovu zadnju rec da i ja skontam ovu sjanu rec

Ako najebe to ce biti samo zato sto ga je Esh otkucao... :lol:
On je masni frik, a startuje ga mlada riba?:lol:Meni se češće dešavaju takve stvari, pa gledam da se ne zaebavam.Uvek pogledam oko sebe, da vidim da li postoji neki drugi muškarac van mog vidnog polja.:pop:

- - - - - - - - - -

nadam se da ni ovo nisam razumeo dobro, inace ako si tako rekla kako sam razumeo, ovo je nizak udarac :thank:
Nije nizak udarac.Lepo je opisala dešavanja u stvarnosti.

On je masni frik, a startuje ga mlada riba?:lol:Meni se češće dešavaju takve stvari, pa gledam da se ne zaebavam.Uvek pogledam oko sebe, da vidim da li postoji neki drugi muškarac van mog vidnog polja.:pop:
:ok: Isto brate, isto. :rotf: :lol: :lol: I nastojim da pobegnem iz vidokruga na vreme. :lol:

- - - - - - - - - -

daco objasni ovu zadnju rec da i ja skontam ovu sjanu rec

To mu znaci popustanje... drugim recima razvoj situacije u smeru kompromisa, ono ruka ruci, sto bi rekli nasi stari, i svi zadovoljni, niko ne talasa na tudju stetu. :)

Back