- Poruka
- 18.758
ja bi mu poslao turu pica,
da konobar prenese pozdrave,
pa bi sa njim porazgovarao na tu temu...
meni ostavi ljubavnicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi mu poslao turu pica,
da konobar prenese pozdrave,
pa bi sa njim porazgovarao na tu temu...

Ove što imaju manje od 30 godova, a ne bi rekle-ne priliči njihovim godinama, kvarne su
Ove što imaju 30+ a rekle bi, ne priliči njihovim godinama, kvarne su
![]()
meni ostavi ljubavnicu![]()
ma moze i tako mada meni vise lici na tamni vilajet:.. bice ti zao u svakom slucaju
*******, ne bih rekao... nakrpio bih tog sto vara u 4 oka
Pa,covek ni nije video nikakvu prevaru,u tome i jeste fora.

Puna tema neostvarenih privatnih detetktiva
sledeći put kada krenete negde, obavezno ponesite kamere, bubice & obavezno šešir...nikada se ne zna u kom kutu sedi Žika, Mika, šteta da to ne overite i do groba se ne pokažete kao verni spasitelji tuđih brakova![]()
Mlađe generacije su daleko moralnije od nas što dok dlanom o dlan prohujasmo. I treba tako, kako ih kvarismo nekako sami ipak uspeše da se izgrade kvalitetno. Kada ih gledam i slušam ko da gledam Avatare. Samo još u tridesetoj da nauče da isprže jaje na oko i da nameste krevet, pa da možemo da na miru da se povučemo.samo one sa trideset
nisu kvarne![]()
Gde ima vatre ima i dima,cim krene sumnja to treba da se proveri.

inace malo pre pitam muza.da recimo vidis jacu da se svalera,jer bi rekao gaji,a on skocio jesi je ti videla?ja ,ma jok,pisem na krstarici...
tek on,aj ne zezaj jesi je stvarno videla
o boze jos ce otici gaji...

Mlađe generacije su daleko moralnije od nas što dok dlanom o dlan prohujasmo. I treba tako, kako ih kvarismo nekako sami ipak uspeše da se izgrade kvalitetno. Kada ih gledam i slušam ko da gledam Avatare. Samo još u tridesetoj da nauče da isprže jaje na oko i da nameste krevet, pa da možemo da na miru da se povučemo.

Puna tema neostvarenih privatnih detetktiva
sledeći put kada krenete negde, obavezno ponesite kamere, bubice & obavezno šešir...nikada se ne zna u kom kutu sedi Žika, Mika, šteta da to ne overite i do groba se ne pokažete kao verni spasitelji tuđih brakova![]()

inace malo pre pitam muza.da recimo vidis jacu da se svalera,jer bi rekao gaji,a on skocio jesi je ti videla?ja ,ma jok,pisem na krstarici...
tek on,aj ne zezaj jesi je stvarno videla
o boze jos ce otici gaji...

budem li te ikada videla sa kamerom, znacu da si mi zaista prijatelj veran kao pas![]()

Modernije cice treba da mikročipuju partnere
Za tebe, ako treba ima i stalak za kameru da ponesem![]()

Modernije cice treba da mikročipuju partnere
Za tebe, ako treba ima i stalak za kameru da ponesem![]()
e to...porucila sam odmah

može lock
ja sam ešov glas savesti