Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, koliko je B92 objavio dokumentarnih filmova o stradanju Srba, a koliko o stradanju drugih.... ?
B92 nezavistan, B92 objektivan, B92 istinoljubiv....ma da![]()
Nacionalni stroj![]()

@Ha-Norci
Pa izgleda da jedini mi u regionu to i radimo....![]()
@Tonci Provala
Ti ni sam sebe ne razumes.
jel' ovo tema o b92? imate neki komentar na onaj chlanak, ili spamujete?:hatespam:

Imam ja komentar.....
Zashto ja o zlochinima nad Srbima ne znam nishta, a znam za dogadjaje gde su Srbi ispali zli momci?![]()

Nismo mi zli, nego samo oni kloji su cinili zlocine. Ta glupava generalizacija koju stalno slusam ne stoji. Ne znam zasto izjednacavas sebe sa Mladicem koji je ocigledno genocidan covek. Zlocinci imaju ime i prezime...
хрватски недељник "ферал трибјун" обуставља рад
Политика - Пре 17 минута
ЗАГРЕБ - Сплитски недељник "Ферал Трибјун" објавио је у најновијем броју да је после 15 година постојања, због финансијских потешкоћа, приморан да обустави рад.
лдп и дс су антисрпске странке које требају да се забране и да се јавно пљују и ради ко шта хоће са њима зверима како год ко стигне.
Младић је спасао Србе да не буду даље клани од твог идола насера. лдп и дс су антисрпске странке које требају да се забране и да се јавно пљују и ради ко шта хоће са њима зверима како год ко стигне.
Nismo mi zli, nego samo oni kloji su cinili zlocine. Ta glupava generalizacija koju stalno slusam ne stoji. Ne znam zasto izjednacavas sebe sa Mladicem koji je ocigledno genocidan covek. Zlocinci imaju ime i prezime...
Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.
Jbte, vi radikali bi samo nesto zabranjivali i gasili (ili palili)....
Jel ima neko od vas predlog sta da se napravi, otvori, uradi, sagradi?
Mada, kada bolje razmislim, cini se da ste ucili od Broza, pa ste lepo i naucili....
.Не забрањује се величање запада и подршка запада масовном клању Срба око Сребренице и Олуја.
Ја радикал.
Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.

ajd procitaj taj clanak i daj komentar o tome..znamo dobro sta su radili nasi..ajd da vidimo sta su radili tvoji..spameru..