Сведочење усташе

Б92 није баш увек објективна телевизија из мали милион разлога,ако су у питању ратни злочини,узмимо пример "шкорпиони" постоји цела емисија,али зато не постоји емисија о 300 Срба који су одведени у Сев Албанију и на живо су им извађени органи,као и о Братунцу,Сарајеву и многим другим местима где су Срби страдали.

шта се оно на новом београду сјаји,
верану матићу слово U на глави

Nismo mi zli, nego samo oni kloji su cinili zlocine. Ta glupava generalizacija koju stalno slusam ne stoji. Ne znam zasto izjednacavas sebe sa Mladicem koji je ocigledno genocidan covek. Zlocinci imaju ime i prezime...

Младић је спасао Србе да не буду даље клани од твог идола насера. лдп и дс су антисрпске странке које требају да се забране и да се јавно пљују и ради ко шта хоће са њима како год ко стигне.

Poslednja izmena:
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...8ecac2817707d277a&dan=19&mesec=06&godina=2008

хрватски недељник "ферал трибјун" обуставља рад
Политика - Пре 17 минута

ЗАГРЕБ - Сплитски недељник "Ферал Трибјун" објавио је у најновијем броју да је после 15 година постојања, због финансијских потешкоћа, приморан да обустави рад.

опет Хрвати испали паметнији од нас а када ће забранити рад пешчанику

лдп и дс су антисрпске странке које требају да се забране и да се јавно пљују и ради ко шта хоће са њима зверима како год ко стигне.

Jbte, vi radikali bi samo nesto zabranjivali i gasili (ili palili)....
Jel ima neko od vas predlog sta da se napravi, otvori, uradi, sagradi?

Mada, kada bolje razmislim, cini se da ste ucili od Broza, pa ste lepo i naucili....

Младић је спасао Србе да не буду даље клани од твог идола насера. лдп и дс су антисрпске странке које требају да се забране и да се јавно пљују и ради ко шта хоће са њима зверима како год ко стигне.

Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.

Nismo mi zli, nego samo oni kloji su cinili zlocine. Ta glupava generalizacija koju stalno slusam ne stoji. Ne znam zasto izjednacavas sebe sa Mladicem koji je ocigledno genocidan covek. Zlocinci imaju ime i prezime...

Ah, izvinjavam se, nisam ih pamtio po lichnim imenima, jer bih sa TV-a (u ovom sluchaju B92) obichno chuo "srpske jedinice", "srpski dobrovoljci", "Srbi napali selo", "srpske snage bombardovale Sarajevo" itd itd.
Nekako mi promaklo ime artiljerca koji je pucao, ne zameri.... :whistling:

Znam da volis da se pravis lud, "generalizacija", "suochavanje sa zlochinom, u chemu nismo sami" :roll: (koliko vidim, polomishe se da pokazu svoje zlochine, i Hrvati, i muslimani u Bosni, i Shiptari, no nebitno, da ne spamujemo vishe temu).
Mene nervira odnos nashih medija prema zlochinima nad nashim narodom, u smislu da obichni ljudi mogu uglavnom chuti za zlochine koje su Srbi pochinili nad nekim drugim.

Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.

Не забрањује се величање запада и подршка запада масовном клању Срба око Сребренице и Олуја.

Не забрањује се величање запада и подршка запада масовном клању Срба око Сребренице и Олуја.

Ovo sam vec pisao, to sto ti velicas ubice ne znaci da i ostali to rade. U ovoj temi sam recimo se slozio sa Feralom. Uvek se slazem kada nemo dobronameran iznosi cinjenice o zlocinima ko kod ih izvrsio. Ne podrzavam ubistvo jednog coveka, a kamoli neki masovni zlocin...

dakle o Mladicu se radi u tom chlanku:?::neutral: ajd procitaj taj clanak i daj komentar o tome..znamo dobro sta su radili nasi..ajd da vidimo sta su radili tvoji..spameru..:thumbdown:

Back