Сведочење усташе

Ovo sam vec pisao, to sto ti velicas ubice ne znaci da i ostali to rade. U ovoj temi sam recimo se slozio sa Feralom. Uvek se slazem kada nemo dobronameran iznosi cinjenice o zlocinima ko kod ih izvrsio. Ne podrzavam ubistvo jednog coveka, a kamoli neki masovni zlocin...

Ти подржаваш масовне злочине. Масовна клања околних Српских села око Сребренице. Олују. Прогон и масовна клања Срба у Вуковару, Славонији, Косово. запад, дс и лсв и лдп са осталом демократијом подржавају. дулић који је држао усташки говор у холандији, није одстрањен од дс. То говори ко сте и шта сте.

Ти подржаваш масовне злочине. Масовна клања околних Српских села око Сребренице. Олују. Прогон и масовна клања Срба у Вуковару, Славонији, Косово. запад, дс и лсв и лдп са осталом демократијом подржавају. дулић који је држао усташки говор у холандији, није одстрањен од дс. То говори ко сте и шта сте.

Neprocenjivo :):)

Подржавам. Све што је овде речено је истина. ЛДП, као ниједна демонократска партија, не помиње нигде српске жртве, српска страдања. Стално се помињу злочини које су починили Срби. Ево, ја сам вам овде поставио документ који доказује на какав су зверски начин убијани Срби. Такође, на сајту www.kosovoliberationarmy.com можете погледати и фотографије тих истих с којима се ви мирите и од којих добијате подршке.

Не дајте да вас завара име сајта, није шиптарски.

Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.

Чек, чек, којих 8 000, бар 20 000, и то голим рукама. Ниједан није био старији од 9 год. каквих 12... Ццццц, како си неинформисан...:rotf:

Него, мене занима колико је Младић њих убијао у просеку на сат. Пошто рече да их је Младић убио 8000

Хмм, пошто је било ручно и пошто је морао сваки део тела да раздвоји.... Ценим око 3мин по човеку (искусни ратни злочинац), значи око 20 на сат.

Da je pocinjen zlocin, pocinjen je. Ne nastojim umanjivanjem broja zrtava smanjiti zlocin ali neke stvari ne stoje. Tu se radi o tolikom broju zrtava da su do sada mogli biti popisani poimence. Uzme se popis stanovnistva 1991. pa polako. Zasto niko ne kaze koliki je broj poginulih i prirodno umrlih do 1995.godine i koliko je stanovnistva poginulo prilikom proboja? Nije valjda da su svi uhvaceni i strijeljani. Kada se minobacacima i mitraljezima gadja po grupi koja se probija, zrtve su ogromne. Ni jedna komisija koja je osnovana da ispita ova dogadjanja nije izvrsila svoj posao. Namjerno jer su imali takve instrukcije. Kada se hoce utvrditi istina onda se ne daju nerealni rokovi kao sto je to radio tadasnji visoki predstavnik. Ipak, cifre su toliko puta ponovljene da bi sad bilo glupo utvrdjivati neke druge, zar ne? Poslije 20-ak godina cemo mozda znati malo vise istine o ovom zalosnom dogadjaju i kako je, uz nagovor vrle "medjunarodne zajednice" isplaniran. Naravno, nije moglo bez nas, mi smo se samo ponasali onako kako bi se vecina obicnog svijeta i ponasala, zivotinjski, oko za oko-zub za zub.

Ah, izvinjavam se, nisam ih pamtio po lichnim imenima, jer bih sa TV-a (u ovom sluchaju B92) obichno chuo "srpske jedinice", "srpski dobrovoljci", "Srbi napali selo", "srpske snage bombardovale Sarajevo" itd itd.
Nekako mi promaklo ime artiljerca koji je pucao, ne zameri.... :whistling:

Znam da volis da se pravis lud, "generalizacija", "suochavanje sa zlochinom, u chemu nismo sami" :roll: (koliko vidim, polomishe se da pokazu svoje zlochine, i Hrvati, i muslimani u Bosni, i Shiptari, no nebitno, da ne spamujemo vishe temu).
Mene nervira odnos nashih medija prema zlochinima nad nashim narodom, u smislu da obichni ljudi mogu uglavnom chuti za zlochine koje su Srbi pochinili nad nekim drugim.

Pa vojska, policija i slicno nas na neki nacin pretstavljaju svojim delovanjem. Oni rade u nase ime i mi(narod) smo ih ovlastili da rade neke stvari. Kako su oni ubijali to su radili u nase ime. Isto vazi za Hrvatsku i sve ostale u cije su ime pocinjeni zlocini. Kakve veze ima sto kazu "srpska vojska" ili "hrvatska vojska. To samo znaci da pripada Srbiji, odnosno Hrvatskoj. Nema tu nikakve veze sa generalizacijom. Treba samo da kazemo "vojska" i da nikada ne saznamo koju stranu ona predstavlja? Ili "Snage bombardovale Sarajevo" - ne zna se cije snage, u cije ime. Znaci, samo radi jasnosti. Nikakve generalizacije tu nema.

Dzaba ti da se sada izvlacis za svoje podrzavanje genocida i ostalih zlocina. Ja jos toliko prs'o nisam da bih mogao da podrzim bilo koje ubistvo iz bilo koje namere.

Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.

Au brate al' si ti zastranio...
Hajde da krenemo redom:

1. Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca.
Niti ih je ubio Mladić, niti ih je ubijeno 8.000.
Ako si hteo da napišeš nešto pametno ovde, onda si mogao da se poslužiš frazom koji koristi čak i haški tribunal: "Mladić je osumnjičen da je kao komandant VRS odgovoran za zločin u kome je ubijeno (a veliki broj streljan) više hiljada muškaraca starosti 15-60 godina, muslimanske nacionalnosti..."

2. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam.
Pa varaš se, u stvari ne varaš se nego si namerno napisao ovu glupost i očiglednu laž. Šta se desilo sa ostalih stotinjak hiljada Muslimana iz Srebrenice, ako ih je bilo čak 8.000 starosti od 12 godina. :shock:

3. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale.
Staviti Mladića, Hitlera i Sadama u isti koš je tkđ. dokaz tvoje ostrašćenosti ili totalnom nedostatku bilo kakvog znanja iz istorije...

4. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.
Pa ti bi kao i radikali (protiv kojih se boriš i ratuješ na ovom forumu), a sve u skladu sa svojim tkđ. ekstremnim (LDP) opredeljenjem stalno da nešto zabranjuješ...
A šta misliš da se zabrani pisanje ovakvih laži i gluposti koje si ti gore napisao???

To i glupi shovinisti u Hrvatskoj kazu za Feral i citiraju b92 iz Srbije. Na zalost, Hrvatska ce izgubiti svoj b92...

da doista steta za Feral....citala sam ga redovito za vrijeme rata...nesto kasnije prestala, osim tu i tamo, postao mi prevulgaran i nekako dosadan...zaista steta sto je zapao ponovo u financijske poteskoce...koliko znam drzava ga donacijam dva puta spasavala, jedno vrijeme cak i oslobodila poreza da se financijski stabilizira, ali to za firmu u privatnom vlasnistvu nemoze stalno...isto neznam zasto su ga evropski donatori napustili...nadam se da cemo sljedecih dana cuti vise...
p.s. ima jos relativno dobrih novina u Hrvatskoj, Jutarnji List npr.

da doista steta za Feral....citala sam ga redovito za vrijeme rata...nesto kasnije prestala, osim tu i tamo, postao mi prevulgaran i nekako dosadan...zaista steta sto je zapao ponovo u financijske poteskoce...koliko znam drzava ga donacijam dva puta spasavala, jedno vrijeme cak i oslobodila poreza da se financijski stabilizira, ali to za firmu u privatnom vlasnistvu nemoze stalno...isto neznam zasto su ga evropski donatori napustili...nadam se da cemo sljedecih dana cuti vise...
p.s. ima jos relativno dobrih novina u Hrvatskoj, Jutarnji List npr.

Cujem da je Sanader prevario Feral. Nesto u fazonu da ce biti finansiran od drzave, ali to nije uradjeno. Nisam sasvim siguran, ali cini mi se da je tako nesto

Au brate al' si ti zastranio...
Hajde da krenemo redom:

1. Mladic je ubio 8000 nenaoruzanih muskaraca.
Niti ih je ubio Mladić, niti ih je ubijeno 8.000.
Ako si hteo da napišeš nešto pametno ovde, onda si mogao da se poslužiš frazom koji koristi čak i haški tribunal: "Mladić je osumnjičen da je kao komandant VRS odgovoran za zločin u kome je ubijeno (a veliki broj streljan) više hiljada muškaraca starosti 15-60 godina, muslimanske nacionalnosti..."
Uuuu.... strasno. Dobro, Mladic je direktno naredio ubistvo oko 8k ljudi.

2. Tu su bili i decaci ne mnogo stariuji od jedne decenije. 12 godina ako se ne varam.
Pa varaš se, u stvari ne varaš se nego si namerno napisao ovu glupost i očiglednu laž. Šta se desilo sa ostalih stotinjak hiljada Muslimana iz Srebrenice, ako ih je bilo čak 8.000 starosti od 12 godina. :shock:
Moras poboljsati svoje citanje. Ovako ne ide...

3. To je isto kao i velicati Hitlera, Sadama i ostale.
Staviti Mladića, Hitlera i Sadama u isti koš je tkđ. dokaz tvoje ostrašćenosti ili totalnom nedostatku bilo kakvog znanja iz istorije...
Nisam ih ni izjednacio. Princip je isti. Velicanje masovnih ubica.

4. Ovo bi se moralo pod hitno zabraniti na forumu.
Pa ti bi kao i radikali (protiv kojih se boriš i ratuješ na ovom forumu), a sve u skladu sa svojim tkđ. ekstremnim (LDP) opredeljenjem stalno da nešto zabranjuješ...
A šta misliš da se zabrani pisanje ovakvih laži i gluposti koje si ti gore napisao???
Da razumes bar osnove demokratije znao bi da nije dozvoljeno velicanje masovnih ubica, pardon, ljudi optuzenih za teske zlocine, i pravljenje od njih heroja. Demokratija ne znaci da je sve dozvoljeno kada moram da objasnjavam osnove. A LDP je extreman samo za extreme. Inace su klasicna demokratska liberalna partija sto pokazuje u njihov prijem u liberalnu internacionalu ili kako se vec zove...

Б92 није баш увек објективна телевизија из мали милион разлога,ако су у питању ратни злочини,узмимо пример "шкорпиони" постоји цела емисија,али зато не постоји емисија о 300 Срба који су одведени у Сев Албанију и на живо су им извађени органи,као и о Братунцу,Сарајеву и многим другим местима где су Срби страдали.

шта се оно на новом београду сјаји,
верану матићу слово U на глави

pa pojedi se ziv sada, sta ces kada su bolesni srbi voleli da snimaju dokumentarce o tome kako ubijaju i muce zrtve. ako je istina sve to sto se desilo i kako je procurelo u javnost, to ocigledno nije snimano sta ces neki vole da se hvale snimcima.

inace b92 je prikazao jednu emisiju o srpskim zrtvama, gde se vidi i ubistvo jednog srbina i taj snimak je puste uz dopustenje porodice nastradalog.

nije istina da nije bilo emisija o srpskim zrtvama, samo vas boli istina o srbima koji su pravili zrtve.

identično misle govore ustašoidi za feral.

kako ste samo isti to je strašno. :eek:

Поредити спрске патриоте са усташама је равно злочину. Дакле, починили сте злочин.

Е, сад, нисам ја крив што Тадић иде около и каки како су Срби урадили ово, Срби урадили оно. Нисам ја крив што се Тадић извињава. Тиме што се Тадић извињава усташама, може се само доћи до закључка да је усташа као и он.

inace b92 je prikazao jednu emisiju o srpskim zrtvama .. nije istina da nije bilo emisija o srpskim zrtvama

Говориш прво у једнини, а затим у множини. Хм, Б92 јесте приказао ЈЕДНУ емисију, али је исто приказао 101 емисију о страдању усташа, балија, шиптара...

Uuuu.... strasno. Dobro, Mladic je direktno naredio ubistvo oko 8k ljudi.

Ma nemaš ti pojma...
Niko još (na suđenju ostalima za masovni zločin u Srebrenici) nije izjavio ili tvrdio da je Mladić NAREDIO da se to učini, već da je kao komandant - ODGOVORAN što je to učinjeno.
I ponovo, NIJE 8000, ne lupetaj gluposti...

Moras poboljsati svoje citanje. Ovako ne ide...

Upravo to htedoh da ti kažem... i čitanje i pisanje...
Kako je moguće da je nas desetak na ovom forumu "pogrešno pročitalo" to što si ti napisao :roll:

Nisam ih ni izjednacio. Princip je isti. Velicanje masovnih ubica.

Pa ti ni sam ne znaš šta si napisao... :shock:

Da razumes bar osnove demokratije znao bi da nije dozvoljeno velicanje masovnih ubica, pardon, ljudi optuzenih za teske zlocine, i pravljenje od njih heroja. Demokratija ne znaci da je sve dozvoljeno kada moram da objasnjavam osnove. A LDP je extreman samo za extreme. Inace su klasicna demokratska liberalna partija sto pokazuje u njihov prijem u liberalnu internacionalu ili kako se vec zove...

E, nemoj samo ti o demokratiji. Ti koji lažeš, iznosiš gluposti, pišeš nabuloze, ti koji bi nešto zabranjivao... ti da mi pišeš o demokratiji :roll:

Back