Hrastovnik
Poznat
- Poruka
- 9.374
A jel se i ovde misli na Duha Svetoga?
Којим и сиђе и проповиједа духовима у тамници.
Ne vrijedi sa kroulijevcem da se tjeramo (pametan popusta).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel se i ovde misli na Duha Svetoga?
Којим и сиђе и проповиједа духовима у тамници.

Čekaj sad da vidimo odgovor koji će da napiše.![]()
’’….Којим је некада отишао и проповедао духовима у тамници, који су били непослушни, кад је Бог стрпљиво чекао у Нојевим данима….’’A ko su ti duhovi onda?To su duše ljudi Starog Zaveta.
’’Исус је повикао из свег гласа: „Оче, у твоје руке предајем свој дух!” Кад је то рекао, издахнуо је.’’Dakle po tebi jeBog- Sveta Trojica prestala da postoji.![]()
’’….Којим је некада отишао и проповедао духовима у тамници, који су били непослушни, кад је Бог стрпљиво чекао у Нојевим данима….’’
Pa iz citata se vidi da je Bog Duhom sisao i propovedao ‘duhovima u tamnici’- sto oznacava duhovno stanje gresnih ljudi.
’’Исус је повикао из свег гласа: „Оче, у твоје руке предајем свој дух!” Кад је то рекао, издахнуо је.’’
jel to zvanican stav neke crkve ili tvoje nagadjanje?A ko su ti duhovi onda?To su duše ljudi Starog Zaveta.
Gle, ovaj se igra diskusije! Umjesto da odgovori ono sto sam ga pitao iz citata, on samo ponavlja citat!?
Hunganova skola!![]()

Da...ali ako uzmemo Biblijko ucenje da je dusa celokupan covek. Dakle bili su zivi.Ali znači i da su oni bili živi dušama.
Ne....Odgovori na pitanje.Da ili ne.
Da...ali ako uzmemo Biblijko ucenje da je dusa celokupan covek. Dakle bili su zivi.
jel to zvanican stav neke crkve ili tvoje nagadjanje?
Ne....
To je tvoje verovanje ne i Biblijsko.A duša nije celokupan čovek.Čovek je spoj duhovnog i telesnog.Oni su bili živi dušama dok su fizički umrli za vreme potopa,tj.duša je besmrtna.
Zato sam ti i citirao deo iz Biblije....tebi je tesko objasniti jednostavne stvari, a o trojstvu da i ne govorim.Znači Sveta Trojica nije prestala da postoji uprkos tome što Isus nije postojao.???Samo još da povežemo tu logiku...
Zato sam ti i citirao deo iz Biblije....tebi je tesko objasniti jednostavne stvari, a o trojstvu da i ne govorim.

To je tvoje verovanje ne i Biblijsko.
"Blagodat vam i mir od Boga Oca"(1.kor 1,3).Jel i ovde možda titula?
Ako kažeš da ovde nije titula,na osnivu čega si zaključila da ovde jeste bukvalno a tamo nije?Da ostavimo za sad na stranu što to nema logike...
da, svugde je Bog titula...
Ime je Jehova..
Kao prvo Jehova NIJE ispravno.Da li to znači da vi negirate i Božanstvo Ocu?

Mi nista ne negiramo...
Jeste ispravno Jehova na nasem jeziku
svejedno JHVH je ispravno..
A zašto odričete božanstvo Hristu a Ocu ne?I jedan i drugi su nazvani Bogom,tj.rečeno je da imaju božansku prirodu.