Sve za...

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste uvek je muskarac kriv.
Neodgovaram na njene pozive i SMS-ove.
Ona dolazi u mesta gde ja idem,zna da sam dugo sa devojkom i nista joj ne smeta.
Jeste ja sam kriv

Pa jesi. Ali to nema veze sa tvojim polom, već ličnošću. Može ona tebe da smara. Može to da te i nervira. Ali da ideš okolo i pričaš o tome, a da ona nije neko ko te fizički ugrožava, a mi policija... E vidiš, svako ko radi ovo što ti radiš (a sve bez cilja, već samo radi priče) je derište.
Od srednje škole nisam pričala drugima o tipovima koji su me muvali, a da ja nisam zainteresovana. To je ponašanje tinejdžera. Zreli ljudi to konstatuju i idu dalje. Ne pravi se buka niokočega.

Pa jesi. Ali to nema veze sa tvojim polom, već ličnošću. Može ona tebe da smara. Može to da te i nervira. Ali da ideš okolo i pričaš o tome, a da ona nije neko ko te fizički ugrožava, a mi policija... E vidiš, svako ko radi ovo što ti radiš (a sve bez cilja, već samo radi priče) je derište.
Od srednje škole nisam pričala drugima o tipovima koji su me muvali, a da ja nisam zainteresovana. To je ponašanje tinejdžera. Zreli ljudi to konstatuju i idu dalje. Ne pravi se buka niokočega.

Pa ajde ja tebe da cimam 10 puta dnevno i pojavljujem se na mestima gde izlazis dve nedelje pa da vidim dal ces da puknes :dash:

Znaci vi zene samo vidite kakvi smo mi muskarci al sebe ne vidite.
Cast izuzecima

...k*itu

Stize meni malopre SMS od klinke koja me juri vec 2 nedelje.
Zove me da pijemo votku!
Ne bi to bilo nista cudno ali mi je pre 2 nedelje rekla da ne pije alkohol i gadila se sto pijem pivo! :eek:
A ne smeta joj ni sto imam devojku :eek:
Znaci znao sam da ce muskarci da urade i kazu sve za *icku ali sad vidim da su i zene iste

..ma samo je vazno da je prava..stavi je u led i sacekaj par sati..ne sme da ti zaledi u flasi..vec kada je otvoris i pocnes da sipas u casu..pocinje da se ledi ..mmm..
..i ponudi malu, pa da vidis sta je...

Solomonsko reshenje...predlozi svojoj devojci ménage à trois...ako odbije, raskini sa njom govoreci joj kako je nesavremena i da te ne voli dovoljno.
I tad si slobodan. :)

A sto majke vam ne branite kao zene moju devojku koja je uzgred upoznata sa ovom "nepristojnom ponudom" :D
Kako ste sve krenule da branite klinku koja me juri ali ne moju devojku kojaj je skoro 2 god. sa mnom???

Da vas neki lik smara ovako zvale bi muriju

Čoveče koji si ljakse. Prvo iznosiš ovako nešto ovog tipa da se hvališ. Truba.
Drugo, ako je 6 godina mlađa od tebe, a i ti si piletina, rekla bih, onda je ona devojčica maltene i normalno je da ima tako nespretne fazone. Zove te na vodku zato što je videla da piješ alkohol, pa možda hoće da napravi štos, da ti se nekako izdvoji u glavudži. Pazi selju, juri ga dve nedelje klinka. Faco, ako te smara otkači je, a neoj da se ložiš ovde kao neki tinejdžer što te juri devojka. Ona je klinka i ne juri samo za tvojim q. Da to radi našla bi drugi već. Ali ti si seronja koji ništa ne vidi i bolje je za devojčicu da te zaboravi. Radi nje. Ne zaslužuješ je, zasigurno. Mada ne poznajem ni tebe ni nju. Ipak, ona deluje bolje i normalnije. Truba.

ne iznosi ovo da se hvali.....znam

zakljucak je da mala ima 19...i ja sam do skoro imala 19 pa nisam jurila muskarce po sokaci, kad vidis da te neko kulira onda se i ti povuces i kraj price

jok juri za mojim k*rcem pa jel lepo reko da ima devojku a ona ga i dalje otvoreno muva i sve izmislja da bi ga uvatila....

lepo od tebe sto pokusavas da je branis ali ja sam u okruzenju takvih riba bila dugo...na zalost i ne mojom zeljom i videla sve i svasta......to je njima sasvim normalno....uzasno je sta sve rade.....

Poslednja izmena:
A sto majke vam ne branite kao zene moju devojku koja je uzgred upoznata sa ovom "nepristojnom ponudom" :D
Kako ste sve krenule da branite klinku koja me juri ali ne moju devojku kojaj je skoro 2 god. sa mnom???

Da vas neki lik smara ovako zvale bi muriju

Pa misliš da će ti ovde neko pomoći? :lol: Čoveče koji si ti idiot.
I ne brani se lažima. Uopšte moj komentar nema veze sa time što si muškog pola, muškarac nisi, već bi bio isti i da devojka piše ovako nešto.

Da mene neko, sada, tako cima ja bih njemu jasno rekla da me zaboravi ili bih ignorisala, barem se trudila da ignorišem. Ali nikako ne bih smatrala potrebnim da smaram i otvaram temu o tome na forumu, pogotovu ako je ta osoba zaljubljena u mene. Ti si prosto željan pažnje. Skoro si se pojavio na forumu aotvorio tema na tone. Svuda se petljaš. Željan si pažnje dečko. Možda ta devojčica ni ne postoji. Uzgred, koliko imaš godina?

Pa misliš da će ti ovde neko pomoći? :lol: Čoveče koji si ti idiot.
I ne brani se lažima. Uopšte moj komentar nema veze sa time što si muškog pola, muškarac nisi, već bi bio isti i da devojka piše ovako nešto.

Da mene neko, sada, tako cima ja bih njemu jasno rekla da me zaboravi ili bih ignorisala, barem se trudila da ignorišem. Ali nikako ne bih smatrala potrebnim da smaram i otvaram temu o tome na forumu, pogotovu ako je ta osoba zaljubljena u mene. Ti si prosto željan pažnje. Skoro si se pojavio na forumu aotvorio tema na tone. Svuda se petljaš. Željan si pažnje dečko. Možda ta devojčica ni ne postoji. Uzgred, koliko imaš godina?

Registrovah se pre tebe sister :)

25

jesam zeljan sam paznje :)

Citaj postove cak i ne odgovaram na njene SMS
ali mi je pukao zivac

Jeste svuda se petljam ko i ti :)
zaljubljena do mojega :)

ne iznosi ovo da se hvali.....znam

zakljucak je da mala ima 19...i ja sam do skoro imala 19 pa nisam jurila muskarce po sokaci, kad vidis da te neko kulira onda se i ti povuces i kraj price

jok juri za mojim k*rcem pa jel lepo reko da ima devojku a ona ga i dalje otvoreno muva i sve izmislja da gi ga uvatila....

lepo od tebe sto pokusavas da je branis ali ja sam u okruzenju takvih riba bila dugo...na zalost i ne mojom zeljom i videla sve i svasta......to je njima sasvim normalno....uzasno je sta sve rade.....

Čoveče, pa sad imam još lošije mišljenje o ovom našem forumašu. AKo on sa 25 ne zna da otkači nekoga ko ga proganja, onda... Ima potrebu da se "žali" na forumu! Dajte, stvarno ste deca, ako verujete u njegovo kukanje. Ako mu smeta, onda će lepo završiti. Otkuda njoj njegov broj telefona? Zašto jasno ne kaže da neće ništa? O čemu vi pričate? Ona možda jeste kreten, ne znam. Ali on je definitivno, na osnovu svega što sam pročitala.

Čoveče, pa sad imam još lošije mišljenje o ovom našem forumašu. AKo on sa 25 ne zna da otkači nekoga ko ga proganja, onda... Ima potrebu da se "žali" na forumu! Dajte, stvarno ste deca, ako verujete u njegovo kukanje. Ako mu smeta, onda će lepo završiti. Otkuda njoj njegov broj telefona? Zašto jasno ne kaže da neće ništa? O čemu vi pričate? Ona možda jeste kreten, ne znam. Ali on je definitivno, na osnovu svega što sam pročitala.

Jel ti citas il se samo pravis blesava???

Rekao sam joj da necu nista i da imam devojku.
moj drug joj je dao broj.
I nisam otvorio temu da se hvalim niti da me razumete cisto da dam sebi oduska.

Pa napiši to u trenotna dešavanja, a ne otvaraj temu bez poente. :lol:
Mada, dobro, ajde. Dao si sebi oduška.

jedini zajeb njegov je sto je otvoreno reko o kome se radi
mogo je da napise i uopsteno pa ga onda ne biste napadale nego bi diskutovali normalno o tome.....

tema ima itekakvu pentu.......:roll:
samo sto retko koja zena ce da prizna da i medju njenim polom ima idiota....kad se otvori tema za pljuvanje muskaraca e onda ste tu sve na broju.....pa sve puca.....pa sto niste tako kriticne i kad je zenski rod u pitanju....

svi smo mi gov*a samo treba to da shvatimo.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back