Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Videces da pise da ako nisu tvoje fotke stavis autora ili link odakle su fotke.
A i brate, jesu lepe fotke, ali mnogo si odjednom nakacio, daj stavi nekoliko, pa ljudi normalno pogledaju, komentar neki daju, pa stavi jos par komada,....
@brdjanine
Свака част! Фотографије су прелепе, све до једне....најлепше војвођанске које сам до сад видео, игде.
Молим те ако можеш, заиста би ми значило, да их окачиш са EXIF-ом, желео бих да видим шта је намештено..апарат и сл. поззз
Iskreno meni se sviđa najviše zbog toga što je to trjna varijanta ne oduzima kvalitet fotografije. Može da bude jako zanimljivo pogotovu ako je u sefiji, video sam par radova u Costa kafeu u Nišu
I ja ću se ovde priključiti sa mojim fotkama Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, da ne bih otvarao novu temu... Ukoliko je ova tema namenjena da bude samo jednog korisnika, neka moderatori premeste fotografije u novu temu...
Za sad 5... Posle će biti još koja... Fotografije su smanjene(sećam se ja mojih dial-up dana)
Molio bih iskusnije za komentare, kritike, savete...
Moram malo "biologije", previše sam s njima u poslednje vreme: puževi su hermafroditi (nemaju pol). A da je slika odlična-extra je!
Ko je slikao blokove, uleteo mu je crveni krov. Sreća pa se ne vidi jako.
Pečurke spadaju u kategoriju nejestivih, neotrovnih... Ako sam provalio...