Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.767
E sad jos po neki peejzaz.
Diskusija je zdrava.stvar,.
Diskusija je zdrava.stvar,.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako si se obratio Milunki ja moram da priznam da te nista ne razumem. Ovo je javni forum, nije profesionalni niti je nama fotografija struka, niti treba da bude. Naprosto, ljudi imaju hobije i kao sto neko pise pesme a nije Neruda tako neko i fotografise iako nije Lebovic. Ko zeli da uci zna gde moze da potrazi skolu i mentora, ovo nije skola niti smo mi djaci. Naprosto, neka svako slika kako hoce, ja to radim lose ali eto volim. I to je za pohvalu, sto vise hobija to lepsi zivot. Tako nekako ja gledam na pricu.
![]()
diskusija je zdrava i dobrodosla dokle god se krece u okvirima kulturnog ... bez vredjanja, omalovazavanja i teskih reci.
sad mozemo doci do pitanja.. da li je vredjanje ako se da kritika na neki rad.. ne..to nije vredjanje..sujetu treba staviti po strani..postoji ocigledna razlika izmedju dobronamerne kritike sa argumentom i pljuvanja.

.i ne volim da obradjujem fotke..kao sto u slikarstvu ne volim kada se ispravljaju potezi cetkicom..U tom smislu sam shvatila i ovaj pdf..da svako od nas stavlja svoje fotografije ma kakvog umetnickog dojma sto bi rekli bile..I veoma sam zadovoljna jer svaki dan ovde gledam i uzivam u lepim fotografijama..svih nas...Zato dragi moji..kacite svoje fotke bez ustezanja..dajte nam lepotu nasim ocima..upravo to ...ko zeli, a ko ne zeli ne mora ni da cita kritiku.. na kraju.. kritika upucena jednom korisniku moze pomoci nekom drugom koji ce umeti da je procita i shvati
premda.. moram priznati u proslosti je ovde bilo i vrlo surovih kritika koje su se granicile sa vrejdanjem i omalovazavanjem, zato je potrebno da i kritika bude sto bi zika pavlovic rekao.. na nivou![]()
[/SIZE]
Strucna kritika i analiza sta je dobro uradjeno a sta ne to da..
svega drugog ovde vise nece biti..bar dok sam ja moderator na ovom pdf-u
Ovde treba da se druzimo..razgovaramo..jedni drugima skrenemo paznju na ono
sto je dobro a sta ne..a ne da lecimno svoje komplekse i vredjamo druge samo
zato sto nisu profi ili ne prihvataju necije shvatanje fotografije..kao sto je nekada bilo
i da ovaj pdf nije nicija prcija..ovo je mesto svih nas..
Necemo ovde vise o tome..Otvoricemo novu temu pa cemo tamo
ali kao sto rekoh sta je bilo bilo je..toga vise biti nece..

Od danas sam ja gazda ili vas više neće biti, je...m li vam Sunce žarko![]()

Od danas sam ja gazda ili vas više neće biti, je...m li vam Sunce žarko![]()