sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam i ja provalio da ima puno gejeva, jer vidim da ljudi cesto pisu o tome na forumu.
E sad malo sam razmisljao i dosao do zakljucka njihovog postojanja u velikom broju.
To je pocelo ovako, dva prijatelja se zalila svaki dan jedan drugom da ne mogu naci cure, jer su sve sponzoruse a oni nemaju kesha i verovatno je jedan od njih dao predlog drugome da se istorbaju. A sve ostalo je navika.
Sta mislite da li su zene (zbog zelje za novcem) zasluzne za toliki broj pede-ra i koja je vasa verzija?
Ne znam, ali bi mi ti kao zena zadnja bila na repertoaru, hladna si kao santa leda.
Ustvari dobra si za odrzavanje niske temperature, za vino u podrumu.
dobroNe zelim se s tobom prepucavati, dosadna si jako.![]()
iha šta misliš kako je bilo ženama u doba ratova, kad je veliki broj muškaraca ginuo po ratištima
nisu postale lezbejke
ili možda misliš da jesu![]()
Sinnke,šta tvom mozgu sve neće pasti na pamet!
Da ti to ne pričaš iz ličnog iskustva?
To je pocelo ovako, dva prijatelja se zalila svaki dan jedan drugom da ne mogu naci cure, jer su sve sponzoruse a oni nemaju kesha i verovatno je jedan od njih dao predlog drugome da se istorbaju. A sve ostalo je navika.
Sta mislite da li su zene (zbog zelje za novcem) zasluzne za toliki broj pede-ra i koja je vasa verzija?
A sta je bilo u anticko doba? To je bilo maltene normalno....
Sad sam i ja provalio da ima puno gejeva, jer vidim da ljudi cesto pisu o tome na forumu.
E sad malo sam razmisljao i dosao do zakljucka njihovog postojanja u velikom broju.
Jooooj....
![]()
Ali super mu je prica. Tipovi zbog besparice i neyebice ucinili jedan drugom usluge i navikli se.
A krive su ribe koje trce za keshom, za znakom pravih vrednosti.
Sinnke je genije, taj covek me uvek, ali yebeno uvek moze nasmejati.![]()
Mene nikad ne moze toliko (puta) nasmejati.![]()
hm...
el znas ti da je ovdek zabranjeno glasno smejanje?!!
smej se u sebi, ne ometaj druge dok misle!!
ili seru, kako ko...![]()
Ne znam cure, ali za Sinnketa je malo pet, sest ovihMene nikad ne moze toliko (puta) nasmejati.![]()
Ne znam cure, ali za Sinnketa je malo pet, sest ovih
Stvarno me nasmeje. Interesuje me gde nalazi inspiraciju za sve to. Verujem da je u RLdecko, ali ove ideje su mu otkacene.
![]()
Ne znam cure, ali za Sinnketa je malo pet, sest ovih
Stvarno me nasmeje. Interesuje me gde nalazi inspiraciju za sve to. Verujem da je u RLdecko, ali ove ideje su mu otkacene.
![]()
Ma, slusaj, ja Sinnketove teme obozavam i sto puta me do suza nasmeje, hehe.
Ali se i dalje odricem tih vristavaca, bre! hihihi....
![]()
Pravi je. Duhovit decko. Ponekad je nekorektan u ophodjenju prema devojkama, ali mislim da je to samo forumska uloga, ono...radi imidza koji gaji.delim tvoje misljenje o sinnkeu![]()
Ma, slusaj, ja Sinnketove teme obozavam i sto puta me do suza nasmeje, hehe.
Ali se i dalje odricem tih vristavaca, bre! hihihi....
![]()