Sve vise muskaraca koji vole dlake

Sad sam i ja provalio da ima puno gejeva, jer vidim da ljudi cesto pisu o tome na forumu.

E sad malo sam razmisljao i dosao do zakljucka njihovog postojanja u velikom broju.
To je pocelo ovako, dva prijatelja se zalila svaki dan jedan drugom da ne mogu naci cure, jer su sve sponzoruse a oni nemaju kesha i verovatno je jedan od njih dao predlog drugome da se istorbaju. A sve ostalo je navika.

Sta mislite da li su zene (zbog zelje za novcem) zasluzne za toliki broj pede-ra i koja je vasa verzija?

ih:hahaha: a šta misliš kako je bilo ženama u doba ratova, kad je veliki broj muškaraca ginuo po ratištima:D:hahaha: nisu postale lezbejke
ili možda misliš da jesu:think:

Ne znam, ali bi mi ti kao zena zadnja bila na repertoaru, hladna si kao santa leda.

Ustvari dobra si za odrzavanje niske temperature, za vino u podrumu.

Slazem se za Borg. Prava sintetika od zhene (ako je uop$te zhena)

Nego sinke stari roninu, provaljen si. Levelovao si se na najvi$i nivo pa ti je milije da drka$ i da napu$ava$ belosvetske drolje po internetu nego da se ukurva$ i udeli$ po neki kompliment da bi dobio malo te.. $ta vec, kako se kazhe.. te vagine. Vagina ti je na desetom mestu i to nervira ove popaljene zhene koje hoce preko vagine do vrha. Osetio si pre drugih kakvo stra$no vreme za nas dolazi i sam pocheo borbu. Junak Pera je izginuo muchenichkom i herojskom smrcju u epskoj borbi sa lez lobijem. Ne ponovi njegove gre$ke

To je pocelo ovako, dva prijatelja se zalila svaki dan jedan drugom da ne mogu naci cure, jer su sve sponzoruse a oni nemaju kesha i verovatno je jedan od njih dao predlog drugome da se istorbaju. A sve ostalo je navika.

Sta mislite da li su zene (zbog zelje za novcem) zasluzne za toliki broj pede-ra i koja je vasa verzija?

A sta je bilo u anticko doba? To je bilo maltene normalno....

У античко доба су "спонзоруше" биле код куће а њихови хероји углавном негде далеко... То ти је доказ да неким мушкарцима није битно где, када и с ким, битно је да нађу :eek:

Sad sam i ja provalio da ima puno gejeva, jer vidim da ljudi cesto pisu o tome na forumu.

E sad malo sam razmisljao i dosao do zakljucka njihovog postojanja u velikom broju.

Pre bih rekla da su se žalili da nemaju pare, pa su našli sponzore...i tako...

:rotf::rotf::rotf: Jooooj....:super::rotf::rotf::rotf:

hm...
el znas ti da je ovdek zabranjeno glasno smejanje?!!
smej se u sebi, ne ometaj druge dok misle!!
ili seru, kako ko...:P

Mene nikad ne moze toliko (puta) nasmejati. :p
Ne znam cure, ali za Sinnketa je malo pet, sest ovih :rotf:
Stvarno me nasmeje. Interesuje me gde nalazi inspiraciju za sve to. Verujem da je u RL :cool: decko, ali ove ideje su mu otkacene. :super:

delim tvoje misljenje o sinnkeu :ok:
Pravi je. Duhovit decko. Ponekad je nekorektan u ophodjenju prema devojkama, ali mislim da je to samo forumska uloga, ono...radi imidza koji gaji. :) Uveren sam da je :ok: i da se ludo zeza na forumu.
Ma, slusaj, ja Sinnketove teme obozavam i sto puta me do suza nasmeje, hehe.
Ali se i dalje odricem tih vristavaca, bre! hihihi....
:lol:
:think: Meni taj vristavi nije nepristojan, mislim nije za zezanje i vredjanje, dozivljavam ga kao izraz pravog i iskrenog veselja, smeha, mada ga mnogi zloupotrebljavaju, koriste ga umesto :hahaha: i :mrgreen:... Ali ko hoce moze da zloupotrebi bilo koji smajli.

Back