Sve više incidenata na letovima jer putnici ne žele da nose maske

Axaxaxaxa sta tebe briga kad ne izlazis iz rupe
Pa ni ti iz podruma.

Inace klinac ide sa jednom malom u skolu cija je keva iz juzne afrike poreklom, bila tako I vratila se posledjim letom pre nego sto su zatvorili granice, dva aviona letela, morali da idu za Holandiju gde su bili u karantinu 36 sati dok svintestovi nisu odradjeni, par njih u avionu bilo pozitivno na ovaj no I soj a u drugom 50....

To ti mislis tako da svak ko otvori neki posao ima pravo da radi sta hoce, njegovo je. E nije tako, kad kad dajes ponudu javnosti. Ne mozes ti tjera muslimane u jedan cosak u restoranu a hriscane u drugi. Ne mozes ti tjerat jlude da se goli skidaju u tvoj restoranu. Ne mozes ti raditi sta hoces kad nudis ponudi za javnost. To je tebi neko isprao mozak ili si potpuni ignoramus u stilu "ja imam pravo raditi sta hocu, moj avio, moja pravila." E to tako ne moze!
Da mozes. Udji u neki klub zatvorenog tipa gde moras da budes na list. I as I takvih restorana.
Avion I autobus nisu isto, u Avion tesko da mozes da udjes sa nozem I pistoljem a gke cuda u autobus mozes... Ako avio kompanija kaze da moras da nosis masku I imas negativan test ti mozes samo da se kuurcis kako tebe zabole patka jer je to javni prevoz I nisi u obavezi da radis bilo sta.

Back