sokisole
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Ma vole oni nas....samo se prave!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vlax:Posto se CG odvojila, i vise nas ne vezuje nista za njihovo primorje, sta mislite o mogucem povratku na Hrvatsko primorje? Da li je rano? Kakva su iskustva imali oni koji su medju retkima isli zadnjih godina? Koja mesta preporucujete?
Ja idem u Umag poslovno u julu, pa sam mislio mozda i da produzim odmor.
Cekam vase komentare
frozen1982.:Sta nisi razumela?Da vecina Hrvata ne zeli Srbe na letovanju tamo?Jel sad jasnije?
vlax:Posto se CG odvojila, i vise nas ne vezuje nista za njihovo primorje, sta mislite o mogucem povratku na Hrvatsko primorje? Da li je rano? Kakva su iskustva imali oni koji su medju retkima isli zadnjih godina? Koja mesta preporucujete?
Ja idem u Umag poslovno u julu, pa sam mislio mozda i da produzim odmor.
Cekam vase komentare
zuva:Gresis, prosle godine radjena anketa gde se preko 60% hrvata izjasnilo da odobrava dolazak srba na more. Oko 30% je reklo da nema nista protiv ali ne garantuju sigurnost i oko 10% onih koji su protiv.
goldfish:mene vole![]()
![]()
meni ovaj komentar lici na zluradu provokaciju :?srki76:Svako sebi bira drustvo, lepo je da si i ti sebi dostojno izabrala.
tacnosrki76:Svako sebi bira drustvo, lepo je da si i ti sebi dostojno izabrala.
srki76:Jel ti gledas nekad HRT?
Ko je uopste radio ovu anketu?
Proslo je 15 godina a njima "chetnici" nikako iz usta da izadju!
Pa meni bi se zgadio odmor da mi se desi samo JEDNA neugodna situacija ili prozivka.
Evo ti malo ISTINITE statistike:
Meni i mojoj porodici je u Hrvatskoj zapaljena kuca na moru, a u stan se uselio ustasa.
JA SAM SAMO JEDAN OD 300.000 KOJI SU PROSLI ISTO!
A sad mi reci JEDNOG JEDINOG hrvata da ga poznajes koji je dozivio isto u Srbiji.
Verovao ili ne, ja protiv hrvata nemam ama bas nista, ali bih posle svega trebao da budem mongoloid pa da im ostavljam pare ili se nesto palim na NJIHOVU LIJEPU obalu.
(izvinjavam se na tonu ali me glupost i mastovitost pojedinih sugradjana bas nervira)
Slicno iskustvo pre tri meseca....codemaker:Ne brini ti za patrioteNikako da se oslobodim slatkih muka - dal' u Grcku ili neku drugu zemlju na letovanje..
Ako ne zelim u CG, nije radi izraza patriotizma, svako ima svoje razloge, cisto turisticke prirode.
A ako neodlazak u HR smatras izrazom patriotizma, gresis. Rekao sam zasto me tamo nece videti. Pogotovo odkad mi se poznanik vratio sa stetom na mercedesu od par hiljada evra, samo zato sto je poverovao da se u Sloveniju ipak najlakse stize preko HR.... Razlupana oba prednja i zadnja fara dok je vecerao u nekom restoranu uz autoput... Valjda je neki hrvat izrazio svoj patriotizam...
Bravo...Hrvatska je jos uvek NACIDjuraMornar:p.s. da dodam...moze neko da voli ili ne voli CG,to razumem..ali kako zivim u Kotoru mogu sto postotno tvrditi da se to nikom ovde ne bi dogodilo.
Ivan015:Ja bih rado otishao u Hrvatsku, ali ne autom (zbog tablica, ne zelim neprijatnosti tamo), mozda nekim autobusom i ne bih se oglasavao da sam srbin, a oni ne mogu da znaju ko sam.......