ja sam iz dubrovnika i mogu vam iz prve ruke,kao srbin u hrvatskoj reci sta mozete ocekivati ovdje.
sve sto mozete dozivjeti je da vas neki klinac opsuje i uhvati petama vjetra,ovdje vise nisu nabrijani na nacionalizam nego na pare,pa iz toga mozete sve zakljuciti.
cura mi je iz beograda i tu je svako ljeto po 2-3 mjeseca,nikad je niko nije ni krivo pogledao.
skupo jest ako ne znas gdje ici i ako forsiras strogi centar grada i elitne restorane.
pivo je 2 eura,kafa 1 euro, apartman za dvoje 60 eura,a ima i jeftinijih.
pa lijepo uzmes apartman,kupujes hranu u marketu i kuvas za male pare.
ove godine je jeftinije nego u budvi.
nocni zivot je prosjecan ako trazis provod tipa ibiza,al ako ti je do mira,uzivanja i coolerskog provoda,onda imas ovdje sve sto ti treba.
ima hrpu ljudi iz srbije,a bg,ns, itd table su parkirane svuda(ako uspiju naci parking

) i niko ih ne dira,cak i kad bi htjeli,boje se policije.
sve u svemu moze se reci da para vrti tamo gdje burgija ne moze.
ove godine i nisu tolike guzve kao prije,sve se prelilo u crnu goru,gdje ne mozes naci ni mjesto na plazi,ni parking ni osmijeh na licima osoblja u turizmu.
dovoljno sam kompetentan da ovo kazem jer sam porijeklom iz hn i dole sam s turistima nonstop.
zaboravite rat i politiku i ostala sranja (mislim da nas s time zamaraju vec odavno i da tome treba doci kraj) i mislite na to kako sebi ugodit i uzivat sto vise.