Који је у Другом светском рату подржао комунисте и који данас подржава њихове потомке...
Последњег српског комунисту, Слободана Милошевића је убио запад. Да је он на власти, питање рехабилитације ДМ се не би ни постављало.
Искористити оно што је вама ваша борба дала. Тражите враћање дуга за спашавање оних пилота, само немојте да то опет бомбардовање.

Poslednja izmena od moderatora:
Последњег српског комунисту, Слободана Милошевића је убио запад. Да је он на власти, питање рехабилитације ДМ се не би ни постављало.
Искористити оно што је вама ваша борба дала. Тражите враћање дуга за спашавање оних пилота, само немојте да то опет бомбардовање.

(није спам, ако хоћете, пребаците у кафану, а не да ми бришeте без образложења.)

Далеко од тога да је Слоба задњи комуниста. Још су ту потомци комуниста на власти, још увек је СУБНОР најјача организација у земљи, ништа се ти не бој...

А да ли се сада сме причати слободно о свему па и о комунистичким лоповима који у комунизму посташе милијардери. Никада Србија и Русија нису имали толико милијардера колико их сада имају.

Zaista sam mislila na obicne pijace - ove na kojima kupujemo hranu, pa redom na njihov istorijat od davnina...
Tako da ne razumem ovaj komentar...?
A mozda je moj propust sto nisam iscitala sve ispisano, na zalost cesto nemam toliko vremena.
A zvucis mi kao da su te moji redovo asocirali na sverc i bogacenje preko noci?
Ima i toga, ali ja sam mislila na pijacu i obican narod kako na pijaci tako i u kafani :)

Комунистичка партија Југославије је на власти, нисам знао, причај ми о томе.

Социјалисти, демократе, радикали су били у ЈВуО.

Да за време рата влаико, ови данашњи социјалисти, демократе и радикали су били у КПЈ, или су потомци истих.:mrgreen:

Комунистичка партија Југославије је на власти, нисам знао, причај ми о томе.

Социјалисти, демократе, радикали су били у ЈВуО.

Да, али у Другом светском рату.
Данашњи плитичари из тих странака су потомци КПЈ-оваца...

Да, али у Другом светском рату.
Данашњи плитичари из тих странака су потомци КПЈ-оваца...
Комунисти су потомци капиталиста од пре рата.
И Шешељев син је потомак КПЈ-овца.

S&W нам је одсутан, али ево и за њега једно :lol: -

b6smk5.jpg

Back