Imperija uzvraca udarac
Početnik
- Poruka
- 47
little:E, kada bi samo znali da idemo da najsitnijih detalja![]()
Kad smo vec kod “najsitnijih detalja” znam da vas mnogo interesuje i to da li je devojka “stvarno” dozivela orgazam i kako to prepoznat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little:E, kada bi samo znali da idemo da najsitnijih detalja![]()
Imperija uzvraca udarac:little:E, kada bi samo znali da idemo da najsitnijih detalja![]()
Kad smo vec kod “najsitnijih detalja” znam da vas mnogo interesuje i to da li je devojka “stvarno” dozivela orgazam i kako to prepoznat:wink:
DellBoy-011:Imperija uzvraca udarac:little:E, kada bi samo znali da idemo da najsitnijih detalja![]()
Kad smo vec kod “najsitnijih detalja” znam da vas mnogo interesuje i to da li je devojka “stvarno” dozivela orgazam i kako to prepoznat:wink:
Interesovalo nas je dok nismo naucili![]()
DellBoy-011:Dusho, uvek, ali biram partnerke koje se ne foliraju![]()
DellBoy-011:Dusho, uvek, ali biram partnerke koje se ne foliraju![]()
Imperija uzvraca udarac:DellBoy-011:Dusho, uvek, ali biram partnerke koje se ne foliraju![]()
:shock: Jako simpaticno i zanimljivo. Znaci,ti procenjujes na prvi pogled koja ce se eventualno folirati u krevetu![]()
Ili polazis od toga da ako se ne folira u zivotu, nece ni u krevetu? Ne bih da ti kvarim iluzije, ali ako ona zna kako to inace radi, veruj mi da nema sanse da je provalis. A i zasto bi? Ako to i uradi,to je samo zato da bi tebi udovoljila, da bi se ti obecao lepo i "mocno".
DellBoy-011:Imperija uzvraca udarac:DellBoy-011:Dusho, uvek, ali biram partnerke koje se ne foliraju![]()
:shock: Jako simpaticno i zanimljivo. Znaci,ti procenjujes na prvi pogled koja ce se eventualno folirati u krevetu![]()
Ili polazis od toga da ako se ne folira u zivotu, nece ni u krevetu? Ne bih da ti kvarim iluzije, ali ako ona zna kako to inace radi, veruj mi da nema sanse da je provalis. A i zasto bi? Ako to i uradi,to je samo zato da bi tebi udovoljila, da bi se ti obecao lepo i "mocno".
Ako ona to inace radi?!?!? Ma malo si pobrkala loncice, ili ti to inace radis. Veeeeelika vecina devojaka-zena ne folira, osim ako nemaju neki svoj problem, ali to se brzo primeti. Foliranje radi zadrzavanja partnera, to je vec druga tema.
By the way osecam se mocno dok zavodim i kad zavedem, a sex je dobar ako smo oboje dobri. i tacka![]()
DellBoy-011:Ma *ebes ovo prepucavanje, reci ti meni kako se ti ponasas?![]()
apotekarka:Ja se npr ponašam strašno nepristojno, uglavnom sam gola ili neprikladno obučena, stiskam, ispuštam neke čudne zvuke i u stanju sam da ulupam svakog ko me dekoncentriše od osnovne namere :shock:![]()
Shmizlica:apotekarka:Ja se npr ponašam strašno nepristojno, uglavnom sam gola ili neprikladno obučena, stiskam, ispuštam neke čudne zvuke i u stanju sam da ulupam svakog ko me dekoncentriše od osnovne namere :shock:![]()
Definitivno spadam u ovu grupu zena.![]()
alex_cool:Hej, a mene zanima nesto.....
Zasto ne izglasamo zakon da zena postane privatna svojina muskarca.
Znaci zene-privatne svojine muskaraca.
Znaci zamisljam ovako...
Ides ulicom i vidis neku koja ti se svidja, ono zapada za oko, t.j ima veoma lepe oci. (hihi)
Stanes ispred nje, uhvatis je oko struka i kazes njenu sifru. I, ako pogodis dobijes da je vodis kuci...
Naravno sifre ce se emitovati citavog dana za nezauzete svojine na nekoj radio/tv stanici.....
A ako se pokvari radio ili tv, onda sva pravila otpadaju...t.j nastupa vanredna situacija, i onda moze sve, od hipnotiziranja pa do udaranja toljagom u glavu....
Bas kul ideja, sta mislis/te? hihi ':8'
Tuzni_patak:Moj doprinos temi:
--Zasto zene imaju potrebu da se ugledaju jedna na drugu (pomodarstvo,moda,lobi)
//animalni ostaci,ideja copora ili nesigurnost//
--Zasto imaju potrebu da se ljube u obraz kao da su najbolje i najrodjenije
kada se sretnu a cesto se srecu
a ispod sve sama mrznja i konkurencija i cak i nesto gore
//a kako samo licemerno to izgleda //
--Zasto ih vise interesuje kvalitet seksa i eroticnost
od zdravlja
(vishe se trude da saznaju o tome kako upotrebiti
i zloupotrebiti seks kao moc nego o zastiti svojih
jajnika,svog buduceg poroda od bakterija , gljivica...)
//preko 45% u srbiji ima problema zato sto nije neka
od STD ili SPB bolesti nije lecena ili cak ni uocena//
--Zasto zenama poredjano po redosledu najgore pada kradja momka od:
najbolje drugarice>>
nepoznate>
Neprijateljice<<
a kod muskaraca je obrnuto
--Zasto je muskarcima bitniji ko je bio pre njega
a zenama ko ce biti posle nje