sve sto sam imala, to sam zelela

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
На шта конкретно мислиш, не бих да промашим тему. :mrgreen:
ovu ne mozes da promasis nikako :lol:
svako dobije ono sto zasluzi

nema istine nimalo
obicno dobijem
uvek postoji bolje, samo je pitanje, sta zaista to bolje predstavlja, jer bolje za jednog moze biti gore za drugog-i obratno

nebitno su drugi, ovo se odnosi samo na nas

- - - - - - - - - -

materijalno ili duhovno

sveukupno

ovu ne mozes da promasis nikako :lol:

nebitno su drugi, ovo se odnosi samo na nas

o sebi i pisem...znam kad jedem gowna sa nekim ali poriv je jachi od toga... i na kraju ih pojedem...mada se desavalo da je bilo super

generalno sve u zivotu samo dodje na svoje trudio se ili ne... retko sam se kad prevario u srz te toliko jednostavne istine. nekad kad kazem ljudima da znam kako ce raegovati za godinu ili dve u nekoj situaciji naduvaju me ono bash :lol: a posle... :lol: e brate sestro..izvini za ono, ali bio si u pravu...frend a?

ma teraj se u q mislim u sebi a cerim se ko na reklami za bonzitu....

Ne mislim da svako dobije ono što zasluži.
Zar je dete koje je tek prohodalo moglo toliko zabrljati i zgrešiti da "zasluži" neku tešku bolest?
A koliko je samo zlojeba koji su zabrljali sve što su mogli a atomska da padne samo bi stresli prašinu sa ramena i nastavili dalje?

Ali, što se više trudiš pre ćeš doći do željenog. Mada, u medjuljudskim odnosima ni to ne važi, ljudi se nanjuše i kliknu ili ne.
Prostiji, prostodušniji ljudi imaju skromnije želje pa i dobiju pre ono čemu su težili. Ako si na to mislila u prvoj rečenici.

svako dobije ono sto zeli, jer ne zna za bolje

koliko ima istine u ovome
jeste li dobili sta ste zeleli?
jeste li znali za bolje?
1. Ne dobije svako ono što želi, niti sve uvek dođe na svoje - to je onako jedna utešna mantra, nažalost netačna.

2. Boljeg ima uvek, kao i goreg, no kako svako čini u datom trenutku ono što hoće i može (oba uslova kumulativno), to bolje i gore ne igra neku ulogu, osim kada nedostižno bolje ili strah od potencijalnog goreg ne postane izgovor za nečinjenje sa dostižnim sadašnjim.

Zar je dete koje je tek prohodalo moglo toliko zabrljati i zgrešiti da "zasluži" neku tešku bolest?
A koliko je samo zlojeba koji su zabrljali sve što su mogli a atomska da padne samo bi stresli prašinu sa ramena i nastavili dalje?

Ali, što se više trudiš pre ćeš doći do željenog. Mada, u medjuljudskim odnosima ni to ne važi, ljudi se nanjuše i kliknu ili ne.
Prostiji, prostodušniji ljudi imaju skromnije želje pa i dobiju pre ono čemu su težili. Ako si na to mislila u prvoj rečenici.

generalno, za vecinu nevolja sa decom gen krivice snose manje vise roditelji... a to, koliko je neopravdano da deca osecaju patnju, bilo fizicku ili duhovnu je zaista ozbiljna i surova tema o kojoj bi trebalo pisati na nekom drugom nivou poimanja svega...jer ako se u to udubimo shvaticemo da svako nosi u sebi manju ili vecu tragediju pa cemo da se koljemo a posto se deca pominju ona to nicim nisu zasluzila...

vec mi lose od same pomisli...

nisam na to mislila

imam poznanika koji je poslovnu ekspanziju napravio tek kad je postao kvadriplegicar
nik je napravio eksploziju u svetu sa motivacionom propagandom, iako nema ni ruke ni noge..poslovno uspesan, ozenjen, otac..srecan..
to znaci da bolest nije ono sto ljude svrstava u neuspesne i nesrecne

1. Ne dobije svako ono što želi, niti sve uvek dođe na svoje - to je onako jedna utešna mantra, nažalost netačna.

2. Boljeg ima uvek, kao i goreg, no kako svako čini u datom trenutku ono što hoće i može (oba uslova kumulativno), to bolje i gore ne igra neku ulogu, osim kada nedostižno bolje ili strah od potencijalnog goreg ne postane izgovor za nečinjenje sa dostižnim sadašnjim.

evo ja sam hteo oduvek da obalim cvetnu, ali sam znao da je starija pa me to odbijalo jetr volim mladje :)

nisam na to mislila

imam poznanika koji je poslovnu ekspanziju napravio tek kad je postao kvadriplegicar
nik je napravio eksploziju u svetu sa motivacionom propagandom, iako nema ni ruke ni noge..poslovno uspesan, ozenjen, otac..srecan..

imas izraelski gen pomesan sa liberarnim srpskim... tako oni razmisljaju... samo ako je sakat ili bogalj a nesto uradi, to je u pm i okruze sa takvim ljudima jer je to za njih pojam uspeha...a niko ne zna za mrak koji ta osoba oseca kada ostane sama u svom svetu patnje ma kako je nadomesti odbrambenm mehanizmima ili intelektualnom okupacijom.

najnesretniji su veliki umetnici, u stanju su da imaju sve, ceo svet pod sobom. a do toga im, sto je najveca ironija nije uopste stalo

nisam na to mislila

e bas bih da vidim nekog zdravog coveka koji bi se menjao sa njima za taj uspeh...to ne biva dive, ali bi se oni vrlo rado menjali sa bilo kim makar cistili wc

imas izraelski gen pomesan sa liberarnim srpskim... tako oni razmisljaju... samo ako je sakat ili bogalj a nesto uradi, to je u pm i okruze sa takvim ljudima jer je to za njih pojam uspeha...a niko ne zna za mrak koji ta osoba oseca kada ostane sama u svom svetu patnje ma kako je nadomesti odbrambenm mehanizmima ili intelektualnom okupacijom.

najnesretniji su veliki umetnici, u stanju su da imaju sve, ceo svet pod sobom. a do toga im, sto je najveca ironija nije uopste stalo

znas li koliko na oko spolja citavih ljudi znam, a unutra su razbijeni potpuno
zasto mislis da svaka osoba sa nekim fizickim nedostatkom mora da bude u unutrasnjem mraku

Verujem da je svaciji zivot skup dugorocnih posledica odluka koje donosimo , kao i trud i rad koji ulozimo da se ostvarimo I napredujemo..

I mislim da ljudi u svom zivotu vide mnogo vise uzrocno-posledicnih veza, nego sto zele sebi da priznju.

Svako zna za bolje, ali pitanje je kad moze bolje, ja cu biti zadovoljna kad znam da sam dala sve od sebe i svojih sposobnosti. Onda nemas za cim da zalis.

Back